Najgore sto su oni planski isli da dobiju utakmicu sa trojkama, makar je to Subotic izjavio prije utakmice.
ka sto rekoh prije utakmice ako suboticeve trojke budu odlucivale fino cemo proc. A kad se lomila utakmica mi gubimo loptu u 5 napada za redom. Evrokup grupna faza, plafon.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Najgore sto su oni planski isli da dobiju utakmicu sa trojkama, makar je to Subotic izjavio prije utakmice.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pace li sadd onaj cto je gadzo bublegom? Tutavac.
vecu komediju od utakmice ne gledah. 27 sekundi bud ima napad na 14 sekundi do kraja subotic uzima totalno nepotrebno sut za tri...ako im je to akcija bila koju su dogovorili katastrofa...
A nema što, pobijedio je bolji tim.Ne samo bolji noćas nego čitavu seriju. Ne toliko igrački koliko taktički potkovaniji i konstantniji. Mi smo ih na prevaru dobili dva puta, kad je trebalo stisnuti, u njihovom pozorištu, mi smo glumili samozadovoljštinu - imamo majstoricu kući. I onda kad u ovakvom ambijentu noćas, uz ovakvu podršku, cijelo vrijeme gubiš i griješiš kao početnik, onda se nema što žaliti kad ostanemo bez prevelikog zalogaja za nas, a to euroliga definitivno jeste. Opet, Jovović nije bio na visini zadatka. Tri napada bacamo u bunar na 2 min pred kraj Ključne trenutke u drugom poluvremenu protiv njihovih centara igra sa Subotićem i Vitkovcem. Rikić mu je za par minuta izdominirao u oba pravca, bez greške odigrao, i čitav plej of čovjek igra kao preporođen i zaboravi ga na klupi. Čak je i panjina Planinić noćas odigrao solidno,ali što da igraju oni kad mogu Subotića da lijepe i ostavljaju za 3. Ivanović prodade jednu loptu ali je igrao hrabro, i opet premalo, jer Cook kad najviše treba nigdje ga nema, a i on umije zabudalit. Rejnolds standardno dobar, jbg ne može savršeno. Savović standardan, siguran u skoku ali silovao za 3. jbg ono u prve dvije utakmice nije bio on.
Pitanje što će biti sad, ali ova publika od noćas zaslužuje ovakve utakmice. Samo su falile one žute stolice i njhovo pucanje pa da sve podsjeti na srećne košarkaške dane. A opet, kad se ovako skupimo samo kad je Partizan, Zvezda i majstorica, i eurokup je puna kapa. Da vidimo što će biti sa FIBA i ULEB i što će da kaže čika Milo, pardon, ovaj iz Volija za sledeću sezonu, pa da znamo kad će razmažena pg publika imati šansu da opet gleda meč težak eurolige
A nije subotic vala nista kriv,pala je odgovornost na njega zahvaljujuci onom pripravniku,jbt imamo trenera koji ima 32 godine,ima li to dje
Podgorica Podgoricanima!
Dva krivca... Jovovic i cook!!!!! Onaj debil crni sutira 3,4 trojke nocas a sam ne zna kad je zadnju dao....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Voditi 2:0 i na kraju izgubiti, jasno ko dan cija je odgovornost.
I ovo sad, cedevita se tako nudila u zadnoj cetvrtini ali nema znanja na klupi a ni kajonas na parketu.
Aj ne sprdajte se vise sa Jovovicem, sve li strucnjaci. Kad je Radonjic dosao za trenera, kuku, dje on, veze nema, evo ga vidimo kako sad radi. Jovovic ima odlicnu sezonu iza sebe. Buducnost odlicno igrala tokom cijele sezone i drzala 2 mjesto. Naravno da uvjek ide odgovornost na trenera, ali sut za 3, 6/28 cini mi se? ALO, pa da su sutirali jednom rukom dali bi vise, drugo, slobodna, a ne moze biti trener krv da promasis vise od pola slobodnih, oni samo jedno slobodno, centar im puca slobodna kao nama Rejnolds. Dalje, 4/4, 6 napada uzastopno ih Cedevita cita da ovi idu na centra i 6 puta ovi gube loptu napad pri samo kos razlike! Da je Buducnost imala odbranu iz prve cetvrtnine dobili bi ovo.
Dobro je to, Jovovicu svu podrsku za jos bolju sledecu sezonu.
Da mi Sehovic promasi 15 trojki opet bi ga stavio da mi puca odlucujucu, ali ne, ide se na Subotica.
Da li Budućnost ima svoju bazu košarkaša koje priprema za prvi tim? Jer već sezonama ako sam dobro primjetio sve je manje domaćih igrača a sve više se dovode igrači koje jedva da sastave dvije sezone zajedno a koštaju kao ferari. Ne želim da me neko pogrešno shvati ali napisao je već neko odje kako ima osjećaj da nema te "želje" a ja bih samo dodao da je i ne može biti kad je najmanje tu igrača baš iz škole Budućnosti ili naše lige uopšte. Ne kažem da ne treba dovesti dva do tri igrača jaka ali iskreno izgleda trenutno kao legija stranaca.
Sve u svemu nagledali smo se košarke na trenutke dobre mada više lošije. Valjda će u nekoj bližoj budućnosti uspjeti da podju u ligu evrope.
Ne kazem da nije kriv, ali doveo je Buducnost dovde, i to vrlo dobro, i malo je falilo, da je Buducnost prosla, spomenik bi mu se podigao i samo bi se hvalio, a sad posto su kiksalil, bacite ga lavovima. Ali i igraci su prestraseni bili, imao sam takav utisak. Nikakvog fokusa, posebno 4/4, nema koncentracije, dobije se lopta, trci se u napad i gubi se lopta, nema akcije, kos razlike, stani, idemo polako, ne, oni kao muve bez glave, trce i gube tako nekoliko uzastopnih napada i naravno iskusan tim poput Cedevite to koristi i odvaja se na +8. Svi zajedno nose krivicu, Jovovic najvise, ali mislim da ce sledeca godina biti mnogo bolja, a mozda se dovede jos neko pojacanje, posebno za poziciju centra.
Last edited by Sh0ne; 22-04-15 at 21:05.
Mislim da se jovovic kritikuje od pocetka sezone,a ako cemo pravo i dosta je grijesio od pocetka sezone,nije uopste radio na greskama koje ponavlja iz utakmice u utakmicu,a dovoljno je pogledati statistiku u plejoffu gdje se vidi kakva je truba njegova taktika
Podgorica Podgoricanima!
3 puta za tri u jedan napad se sutira a cedevita u osmi minut ispunila bonus haha pa to idioti ne rade...
Jovovic dobija otkaz, to vam ja kazem....
Pozdraviti cooka, paunica, vitkovca, planinica?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne znam sto ce Buducnosti Evroliga? Treba da puknemo par miliona sto bi iskesirali nekim kosarkaskim gastarbajterima da nas ne bi nabijali 50 razlike nego 10-20!? Zbog cega? Prije desetak godina smo isli sa ekipom cije su jezgro bili domaci igraci i cilj je bio razvoj mladih igraca. Ovaj put bi bio besmislica i uludo potrosene pare.
Sto se tice ove serije, htio ko priznati ili ne, Repesa ispljeskao Jovovica i poslao ga u cosak. U svih pet utakmica Cedevita igra kosarku, postoji na terenu, mijenjaju desetak kombinacija i varijanti i uvijek znaju sta hoce. Trener im daje samopouzdanje, pravovremenu trazi pauze i mijenja kad ne ide. Buducnost zna samo jednu kombinaciju, uglavnom pogubljena bez ikakve vizije i pregleda igre. Kao skup tek pokupljenih kosarkasa na treningu dok cekaju trenera. Meni je najvise za nevjerovati da Jovovic obzirom na godine ne pokaze neku kreativnost, hrabrost... Nista. Ako mu je za nauk i ako nesto nauci jer mu je tek 32 ali ako je Bokan bio ozbiljan za Evroligu tesko da moze sa ovolikim neiskustvom na klupi. U ligi sa tri kluba i eurokupu nijednu ozbiljnu ekipu nisu dobili.
Inace interesantno za CG trenere i CG trenersku skolu je to kako im igraci ostaju bez suta, ali ono totalno bez ikakvog osjecaja i kako ubijaju svaki talenat u bilo kojem koji iole odskoci da je to za nevjerovati. Sta im rade na treninzima i kakvi su to drilinzi? Misterija! Za Buducnost pogotovo. Nemaju nijednu uigranu varijantu, ruke im na kraju sezone teske bez ikakvog osjecaja za kos, cak i polaganja im idu tesko, kao da kopaju po cio dan a ne da rade sa loptom i onda stvarno da se covjek zapita sta su ovi ljudi radili na treninzima ovih mjesec dana? Ja ama bas nikakav rad trenerski kod ove ekipe ne vidjeh.
nema sta idemo povratak u prosjecnost i aleksa madafaka opet
paunic, vitkovac, planinic, rikic, kuk, popovic ajmo polako a i jovovic prvi sa njima
Sjetite se samo priče kad je 6-0 Bud startovala.. Više mi se smučilo da gledam ovaj tim kako nema muda kad je najviše potrebno, evo godinama.. Sve imaju na svojoj strani i opet ne mogu da zatvore jebenu seriju.. Zahavaliti se svima na saradnji osim Reynoldsa i Cooka.. Čitavi stručni štab otpuštiti na čelu sa ovim kvazi trenerom od Jovovića kojem se ja divim kako je uspio do kraja sezone da prodje bez otkaza, ali ta krivica pada na upravu.
Ovi što vele uspjeh je ova sezona blago vi u pamet..
Eto toliko.. Lock topic jer više iz sezone u sezonu ne mogu prolazit kroz isto.. Nazovite me lošim navijačem, ne interesuje me, ali dok ne narastu muda ovome timu ja ih više ne gledam.. Ovo je davno prestao da bude problem igre, već godinama je problem mentaliteta..
bas je prejadno Buducnost izgledala nocas.
u par navrata tokom meca zamisljao sam ovu ekipu protiv Zvijezde napaljenje kao protiv Partizana zadnje dvije utakmice u Pionir.
20+ bi razlika bila lagano u svim mecevima.
Igraci ne znaju da se nose sa pritiskom.
Nevjerovatno kako im je teska ruka bila, ono kad vidis pri izbacaju da nema sanse da pogodi. U vise navrata pridjemo, imamo napada za izjednacenje, ali nece, pa nece...moram reci da nismo imali srece nocas. Bilo je bas dosta "nicijih" lopti i sve dodju Cedeviti u ruke, omoguce im novi napad i opet se odvoje na 4-5 razlike.
kuk mjesecno 30k
nocas 30min
0 poena
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks