Moja iskustva na aliexpress:
Moj acc je silver,od toga više od pola je glupost što sam kupovao. Prije mjesec i više nalog mi je deaktiviran !? Čekao sam 3 stvari na nalogu, srećom stigle su, deaktiviran je vjerovatno jer mi se par prijatelja logovalo na nalog van CG.
Otišao sam na chat, kinezi mi rekli iz sigurnosnih razloga i pošalji sken nekog dokumenta da potvrdi da sam to ja za reaktivaciju. Poslao sam, ali samo ime i prezime sa lk (ostalo sam zaštitio to im ne treba). Odgovorili mi da ne mogu reaktivirati moj nalog, zato što se ne poklapa prezime na lk. Stoji Đ u prezimenu a na aliexpresu je Dj. Objašnjavam ja kinezima da je to jedno te isto slovo na mom jeziku, a stavio sam ga jer ne mogu da upišem kod njih slovo "Đ", oni mi odgovore u redu, ne vjerujemo ali nam pošalji tvoje mjesto prebivališta i punu adresu. Ja im napišem aresu koja stoji na aliexpressu. Oni mi traže sad: đe sam putovao, đe radim, br lk, ... težinu, visinu, boju očiju, ...
Ovo je sve direktno sa njihovog sajta (nije neki trojanac ili lažni sajt) 100% aliexpress (<
[email protected]>)
Sve je ovo ukratko, da ne prepričavam komplet razgovor trebalo bi mi 7 strana za to.
Poslao sam ih u 3 lijepe PM i da za 2 minuta mogu otvoriti novi nalog a više ga neću otvarati.
e sad postoji li kod nas neko ko štiti kupce od ovakvih stvari ?
Bookmarks