Ne pusta da ja znam.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Ne pusta da ja znam.
Provjeri jesu li ti svecice vlazne.
TAKUMI
Crkao to je senzor temperature ili davac takozvani koji se kaci na blok motora sa zadnje strane. On sluzi da salje podatak za tablu o temperaturi i kad crkne onda pali sam crvenu lampicu kao da je auto otisao u max zonu.. Kosta 4-5e .
Edit: temperature switch coolant warning light tako se zove brate. Radi ga Hella, Vemo. Kataloski od Helle je 6PT009 309-711
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Last edited by Sparco_CG; 17-04-15 at 22:25.
I ja sumnjam na nju jer se ranije palila, je li skupa popravka , fiat punto je u pitanju?
Posalji mi na pm koji je punto tj godiste. Koji motor i koliko kw ili ks. Pa cu ti poslati koliko je kod mene lambda sonda. Ima vjerovatno Bosch i NGk da je rade.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Bravo, svaka čast.
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
Imam sledeci problem... Prije nedelju dana, dok sam vozio put Budve, pograsno sam umjesto u cetvrtu brzinu presaltovao u drugu... ili je bilo treca umjesto pete...
vec tada, kada sam ulazio u grad, primijetio sam da nesto u vozilu, po mom osjecaju- negdje oko mjenjaca, mada moze biti na tom potezu do motora, kao da nesto lupka... e sad, ono sto je specificno, to lupkanje se ne javlja stalno, vec samo kada dajem gas...i to kad maknem nogu sa gasa, ili izbacim iz brzine na neku nizbrdicu, pa onda pocnem da dajem gas (jos nijesam provalio da li se javlja uvijek kad dajem gas, ili samo u navedenim slucajevima)
Bojim se da si pocijepao donju stopu mjenjaca.
TAKUMI
Da li neko od vas ima iskustva sa LED sijalicama za duga/kratka firme Cree? Imaju neke od 80W, 2x3200 lumens za 70 eura na Aliexpress.
TAKUMI
Ako nekom treba servis klime neka se javi. Radim najpovoljnije tj 15 e, masina je nova i sve fabricki radim.
To iz iskustva ili rekla kazala?
TAKUMI
Ma za maglenke. Samo ukucaj Cree H7 LED.
TAKUMI
vjeruj mi pocni da kupujes, procitas dolje feedback i lagano. Bolje tamo 20e nego odje 60e a sve ista roba ...
ja sam do sad kupio preko alija barem 50-60 artikala , jedino su me zeznuli za jednu bateriju za tel sto je bila vrijednost 4e ovo ostalo sve ok
ps.
znam ovi sto prodaju po oglasa LED i Xenon da je sve kineska roba a sve skuplje po 2-3x
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks