Page 686 of 1609 FirstFirst ... 1865866366766826836846856866876886896906967367861186 ... LastLast
Results 17,126 to 17,150 of 40210

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Ko sad da ceka 20 dana do nove trke???

Realno da je Kimi usao krug ranije u box, stigao bi lagano i Hamiltona, vidjelo se da imaju problema sa pregrijavanjem kocnica.
    Fetel, kukukukukuku trebao je samo da prati Rozbergov ritam i da lagano zavrsi na 4. mjestu, ako ne i da ga pretekne na samom kraju, a ne da se trka sa njim kad je vec dva puta izgubio i kad se vidi od pocetka da mercedes ima prednost, najvise zbog dugih pravaca...
    Mehanicari Ferarija danas bez greske svaki pit 2.4, 2.5 sec!
    Zao mi je Rikarda, zapali mu se motor na 100 metara do cilja, ali opet se vidi neki napredak i kod njih, Masa ku8ac obicni, a neko rece da bi mozda mogao nesto da ucini danas.
    Realno Hamilton je jos uvijek ispred svih ostalih, ali to se polako topi, Fetel, Kimi i Rozberg ce se kidati za to 2. mjesto, a Botas i Masa realno do 4. mjesta mogu i to tesko. (pricam a narednu trku, vidovit sam)
    Kakva trka Kimija, gledacu i sjutra poslednjih 20 krugova u snimku.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Zanima me zašto ga nisi volio dok je vozio za RBR i zašto ga sad voliš?
    Pa zbog toga sto je vozio za RBR a ne za Ferrari, i pri tom o jadu zabavljao vozace Ferrarija, "otimao" titule i td...
    Dovoljno?

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Zanima me zašto ga nisi volio dok je vozio za RBR i zašto ga sad voliš?
    Zato sto je *****, on je ***** i danas, ali vozi za tim za koji navijam, tako da navijam i za njega dok je u Ferariju, isto kao sto bih navijao i za Hamiltona ili Eru Ojdanica da dodju sjutra u Ferari.
    E sad ima i onih vozaca koje volis i kad nisu u timu za koji navijas i koji nisu nikad vozili u istom, recimo Kimi, Masa, GAZDA, Buton, Fizikela. (evo zaboravih Kubicu)
    Last edited by ^izzy^; 19-04-15 at 18:54.
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Night, razlika izmedju Hamiltona i Raikonena je bila oko 4-5sek, a onda se jos primakao jer je Hamilton vidno makao nogu sa gasa i taktizirao zadnja 2-3 kruga, inace da je vozio bez pustanja gasa, u trenutku preticanja Rozberga, Raikonen bi bio nekih 5sek, a sa vremenima su poceli da se izjednacavaju (neposredno pred preticanje Rozberga) jer su meke gume kod Raikonena pocele da propadaju. I da je Raikonen otisao ranije u boks, bilo bi ista situacija, jer bi mu gume pocele ranije propadati za toliko koliko bi ranije posao u boks, valjda logicno

U svakom slucaju, Hamilton je bez muke dobio trku, a sada krece Evropa i naravno Kanada, najmilija Hamiltonova staza ;-)

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by antikvarnica View Post
    Night, razlika izmedju Hamiltona i Raikonena je bila oko 4-5sek, a onda se jos primakao jer je Hamilton vidno makao nogu sa gasa i taktizirao zadnja 2-3 kruga, inace da je vozio bez pustanja gasa, u trenutku preticanja Rozberga, Raikonen bi bio nekih 5sek, a sa vremenima su poceli da se izjednacavaju (neposredno pred preticanje Rozberga) jer su meke gume kod Raikonena pocele da propadaju. I da je Raikonen otisao ranije u boks, bilo bi ista situacija, jer bi mu gume pocele ranije propadati za toliko koliko bi ranije posao u boks, valjda logicno

U svakom slucaju, Hamilton je bez muke dobio trku, a sada krece Evropa i naravno Kanada, najmilija Hamiltonova staza ;-)
    Luis ne skida nogu sa gasa nikad koliko ja pratim formulu ... npr. prošle godine su mu sugerisali da malo "smanji doživljaj" i da lagano završi trku a on je tada nabio gas i pravio najbrže krugove da bi kao 1 zarvšio trku iako je tako mogao dovesti u pitanje titulu ... ima ludaka u F1 a najveći su Kimi,Luis i Kubica ( da ne pominjem onog Japanca )
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Kimi je imao najduzi prvi stint, cini mi se, sto znaci da su mu meke gume (korišćene u kvalifikacijama kao i kod ostalih) trajale duže od konkurencije pa mislim da bi i ovaj zadnji stint (nove, neupotrebljene meke gume) mogao još nekoliko krugova da donosi prednost u odnosu na mercedesove tvrde gume. Za ovo bi trebalo detaljno pogledati vremena po krugu...

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Kimi je imao najduzi prvi stint, cini mi se, sto znaci da su mu meke gume (korišćene u kvalifikacijama kao i kod ostalih) trajale duže od konkurencije pa mislim da bi i ovaj zadnji stint (nove, neupotrebljene meke gume) mogao još nekoliko krugova da donosi prednost u odnosu na mercedesove tvrde gume. Za ovo bi trebalo detaljno pogledati vremena po krugu...
    14 krugova su mu trajale one iz kvalifikacija, a 17 krugova do kraja je bilo kad je stavio nove (u 40-om krugu je isao u box)

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Quote Originally Posted by Nikola PG View Post
    14 krugova su mu trajale one iz kvalifikacija, a 17 krugova do kraja je bilo kad je stavio nove (u 40-om krugu je isao u box)
    Paradoksalno je da on preko radio veze nije ni htio da ide na nove meke gume u zadnjem stintu ali su ga ubijedili da je bolje zbog prvog kruga kad izađe iz boxa, brže se zagriju, bolje vrijeme... Na stream-u sam slušao komentatore sa skaja da će Kimi pući na njih ako se ispostavi da su meke gume pogrešna strategija Na kraju je ipak ispalo "dobro"

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Default Formula 1!

Pa da, na SK su komentatori govorili nece izdrzat ni da stigne rozberga, potrosice ih i td...

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Pa da, na SK su komentatori govorili nece izdrzat ni da stigne rozberga, potrosice ih i td...
    Nemam SK... patim se preko live streamova. Mada sky i bbc rade vrhunske prenose, nevjerovatno su detaljni i za treninge i trke.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Super su oni momci sa SK-a i volim da ih slusam, al bas znaju ponekad da lupetaju.
    Redovno se desava, (posto cesto gledam sa bratom), kad nesto izmlatinjaju da se gledamo u cudu i pitamo se jel moguce da ovako budale ljudi!

Inace me bas cijepaju sa pricom o McHondi svaku trku...
    Udavise sa tom pricom, ali bas...

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Super su oni momci sa SK-a i volim da ih slusam, al bas znaju ponekad da lupetaju.
    Redovno se desava, (posto cesto gledam sa bratom), kad nesto izmlatinjaju da se gledamo u cudu i pitamo se jel moguce da ovako budale ljudi!

Inace me bas cijepaju sa pricom o McHondi svaku trku...
    Udavise sa tom pricom, ali bas...
    Da, znaju da lupetaju ali i znaju da nasmiju, sve u svemu dobro prenose

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Koliko vidjeh Raikonen je u prvi pit pošao u 17-om krugu a ne u 14-tom, znači da su oba stinta na mekim gumama (korišćenim i novim) trajala 17 krugova... Znači da je u zadnjem stintu bilo života u gumama za pobjedu. Šteta...

Hamilton usporio zadnji krug zbog problema sa kočnicama...

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Koliko vidjeh Raikonen je u prvi pit pošao u 17-om krugu a ne u 14-tom, znači da su oba stinta na mekim gumama (korišćenim i novim) trajala 17 krugova... Znači da je u zadnjem stintu bilo života u gumama za pobjedu. Šteta...

Hamilton usporio zadnji krug zbog problema sa kočnicama...
    Prastaj nisam onda dobro zapamtio prvi stint, ali opet isto kao u kini fali im 2-3 kruga odje za hamiltona, kina za vettela.

Thanks Thanks Given 
    637
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    206 Posts

Prastaj nisam onda dobro zapamtio prvi stint, ali opet isto kao u kini fali im 2-3 kruga odje za hamiltona, kina za vettela.
    Opušteno .

Nije lako pogoditi dobitnu strategiju protiv pouzdanog mercedesa. Očigledno su odlučili da razdvoje Kimija i Fetela sa strategijom, da su stavili Fetela (koji je prvi usao u box) na tvrde gume, Mercedes bi ih pokrio sa strategijom, tj. i Luis i Nico bi presli na tvrde a Raikonena bi mozda poslali na meke... Bilo je blizu.

Sve u svemu nije bila loša trka, još moto GP Argentina da se isprati večeras, i tu bi trebalo da bude uzbudljivo...

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by antikvarnica View Post
    Rozberg kao i obicno, cim ga neko stisne, on ispada, blokira tockove...
    crkle su mu kočnice isto kao luisu zato je produžio onamo, nisam vidio nikakvo blokiranje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
    Zato sto je *****, on je ***** i danas, ali vozi za tim za koji navijam, tako da navijam i za njega dok je u Ferariju, isto kao sto bih navijao i za Hamiltona ili Eru Ojdanica da dodju sjutra u Ferari.
    E sad ima i onih vozaca koje volis i kad nisu u timu za koji navijas i koji nisu nikad vozili u istom, recimo Kimi, Masa, GAZDA, Buton, Fizikela. (evo zaboravih Kubicu)
    To je debilizam (pritom ne mislim da si ti debil), sjutra da osnujem Topolica Rejsing 4000 max turbo tim i da mi dovedu Vettela koji bi mi osvajao titule, i dalje ne bih navijao za njega.
    Ja navijam za vozača, nije F1 fudbal. Zamisli, cijele godine navijaš za jednoga, donese obje titule (ovaj druge doprinese nešto jadno), slijedeće godine ga pljuješ jer je u drugi tim?
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da, kocnice su ga zajebale.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Kimi maestralno,Vetel se izglupirao
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

hahaha prepa se
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

To je debilizam (pritom ne mislim da si ti debil), sjutra da osnujem Topolica Rejsing 4000 max turbo tim i da mi dovedu Vettela koji bi mi osvajao titule, i dalje ne bih navijao za njega.
    Ja navijam za vozača, nije F1 fudbal. Zamisli, cijele godine navijaš za jednoga, donese obje titule (ovaj druge doprinese nešto jadno), slijedeće godine ga pljuješ jer je u drugi tim?
    ne mozes reci da je to debilizam nikako.
    navijam za Ferrari od kad znam sa sebe (od kad sam poceo da pratim F1 nekih 15 i vise godina) i drago mi je zbog toga iz prostog razloga jer vozaci dolaze i odlaze, tim je taj koji uvjek opstaje.
    imas i odje primjera koliko oces: Fabia i Petronas su imali zestok luft od kad nema Sumahera iz razloga sto se vezu za vozaca. samim tim gube interesovanje i za samo takmicenje kad taj vozac vise ne ucestvuje u trkama.
    isti problem cu i ja imati kad Rossi prekine da vozi u motoGP. nema sanse da cu ikad moci da pratim to takmicenje sa istom zeljom kad njega vise ne bude tu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Odlična trka, bilo je svega, preticanja, dobre i loše taktike, čeka se sljedeća..

Vetel izgorio malo od želje da se trka sa jačim, malo zbog loše taktike.

ICEMAN pametno, odlična vožnja, možda se moglo i malo više da su ga ranije vratili na S..

Ferari, vrlo dobar 4!!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Thanks Thanks Given 
    348
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    213 Posts

Lijepo ih je vidjet ovako, bez mrkih pogleda, izbjegavanja i td... (kao kod nekih)
    Mada i Arrivabene mi se svidja, cini mi se da bas razumije koliko psiha utice na sve i daje neku pozitivnu energiju koja je itekako potrebna timu i vozacima

Page 686 of 1609 FirstFirst ... 1865866366766826836846856866876886896906967367861186 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)