Tačno će svaku izgubit ovako
Nisu morali ovoliko da nas ponize kad su vec namjestili.
Tačno će svaku izgubit ovako
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
da mi je neko rekao da će nam rikić ovoliko falit, prska bi mu u facu
Eo i tehnicke ahahahahahahha, svi kao fora usli u teren zbog nepravde ahahahahahahah a stoe ovoooo
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sad sve jednima nece, a drugima oce...a kad Cedeviti krene sut onda to ode na 30+, ali stvarno neshvatljiv pad posle 14+ u prvoj O.o
Mici ovog jovovica ovo dijete,te sprdaju sa njim,daj te Djala ove dvije dvije utakmice i nadjite pristojnog trenera
Podgorica Podgoricanima!
4 poena u treću četvrtinu ... jel to rekord baš me zanima ...
deuscroix
Hahaahha sad kad gubi Buducnost onda je to " namjestanje" i "ovi sve pogadju"...
jednostavno mi je nemoguce da ovoliko nemamo muda, za jednu cetvrtinu damo 29 poena a za ostalih 3 - 28. Sprdate li se ljudi!? Ovo je nemoguce.
ovi su vec izasli iz sale prije 10 min ovi navijaci cedevita leee,multivitaa lee
Podgorica Podgoricanima!
Najjače što Cedevita ništa posebno nije odigrala nego je Budućnost toliko OČAJNA bila, da je to za anale ABA lige.. Na čelu sa Jovovićem naravno..
Sramota! Ovo im bas nije trebalo. Vise koseva smo dali u prvoj cetvrtini, nego u ostale tri zajedno! To sve govori. Mega-raspad...
Last edited by johnny bravo; 18-04-15 at 19:19.
In vino veritas
Znači, sve mi je padalo na pamet al' da će se ovako p*srat u sve dobro što su uradili u Pg,nije.
Ovo nije ni za komentarisanje, potpuno nestvarno. Prekrižena nula.
I pustite te teorije zavjere o namještanjima- nit' smo mi ikoga jačeg dobili u gostima ove sezone, nit' je ovo prva ekipa koja nas je razguzila.
Shit has hit the fan !
Dadose vise poena u prvu cetvrtinu nego u sve 3 ostale zajedno.Mene bi sramota bilo stvarno, taman se coek ponada da su ozbiljno shvatili plejof i znacaj ovih utakmica i onda se desi nesta ovakvo.Nevjerovatno.
U CG ako tim za koji ne navijamo ne dobije odmah namjesteno.
Pustite se ljudi teorije zavjere.
Kad tim ispusti 15 razlike za 10 minuta jedan je krivac onaj koji stoji pored linije.
auuuuu kako se isjekirah....ovo je tužno bilo gledat ako mi vjerujete nijesam mogla ni da gledam! Posle onakve dvije utakmice ovdje poslije onoliko borbe da se ovako...a ne bih da kažem osramote, ali mi sve na to vuče! Baš su me isjekirali!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ovo je glupo i pokusati da se analizira. Toliko godina pratim kosarku i ovakav raspad ne pamtim.
In vino veritas
Opet je isplivao nas mentalitet, najmrzniji na svijet... "Vodimo 14, leagano cemo, ako izgubimo, zabolje nas imamo $utra opet sansu, ako i $utra ne dobijemo, ajdee jadan, u Moracu cemo to oposlit!" PIH!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Rado.. Ispravka, 3 ključna razloga postoje.
1) Posle dominantne prve četvrtine dopuštio je timu da se totalno opušti, što je rezultiralo da Budućnost čitavu tu prednost prospe već do poluvremena. To ne može da se dešava treneru koji pretenduje na finale ABA lige. mislio sam da je posle 2 sezone naučio tu lekciju ali izgleda nije. U ovakvoj seriji, posebno u gostima, ta razlika koju su napravili je zlatna a on je nije iskoristio. Nije naćerao igrače da još dodatno izvrše pritisak na igrače Cedevite, nešto što je Repeša napravio pred kraj treće čet sa onim presingom kad je Cedevita napravila seriju a Budućnost 2 greške u 2 sekunde.
2) na 6 minuta do kraja u treću trebao nam je jedan iznudjeni faul da budemo u bonus do kraja četvrtine a on je nastavio da forsira akcije koje se završavaju šutom sa distance. Nijedna skoro akcija nije bila da se napane reket niti je pokušao da spušti loptu na low post, kako bi se lakše iznudio taj faul. Ovo se sve dešavalo u vremenu dok je utakmica bila u par poena a onda je posle Cedevita već počela da koristi očajne napada Budućnosti i ,naravno, odlijepila se. Ako te šut ne ide ono što radiš jeste da pokušaš sebe da dovedeš na liniju slobodnih jer se drugačije poeni ne mogu postić a Jovović je naravno stojao zbunjeno
3) Repeša ga je doktorski, ali DOKTORSKI, uhvatio na Savovića.. Provalio je da mu je loš šuterski dan o namjerno mu je davao dosta prostora kao bi se akcije maga Jovovića zavrsavale šutom Savovića za tri.. Jovović je zagrizao taj mamac i nije puštao.
posle su se i sami igrači predali pa je čitava zadnja četvrtina bila praktično garbage time..
Ne shvatam da mogu odigrati onako dva različita dijela utakmice
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks