Vrhunska igra!!
Top tenis, ali ovaj Djokovic je stvarno nenormalan. Na ovoliko pokusaja super motivisanog Nadala on ostaje miran i odigra savrseno!
Vrhunska igra!!
Djovak zivotinja!
Tezak udarac za Nadala, sve je dao da pokaze da moze, vratio sve moguce i izgubio 6:3, 6:3! Sef Djovak nastavlja!
El Životinjo!!!!
Nole je poceo mec prilicno nervozno, poslije je to ispravio.
Sto bi rekli iz TBOK moze ovo mnogo bolje
Berdic finale - idemo Nole.
deuscroix
Baš dobar tenis. Osim prvog gema u meču koji je Novak prenervozno odigrao, sve je bilo kako treba. Kakve su poene odigrali stvarno svaka čast. Inače , Nadal igra bolje nego što sam mislio. Važna pobjeda Novaka pred nastavak sezone na šljaci. Čemu li se nada Berdih sjutra![]()
Nema sta svaka cast majstoru. Sutra igra za 23 masters ako osvoji izjednacice se sa Rodzerom koji ima osvojena 23 mastersa.
Koliko lijepog svijeta na tribinama.![]()
Odličan meč, izvanredan Đoković.
Berdih se nada da je Novak nakon ovog meča emocionalno ispražnjen. Ne bi to bilo neobično, a za Berdiha, kakav je danas bio, potrebna je maksimalna koncentracija i motivisanost.
E ovo je pravi tenis, hvala Rafi i Novaku za odlican mec.
Nadam se da ce biti ovakvih klasika i u Madridu, Rimu i Parizu.
U Parizu naravno da dobije Novak![]()
Prikazaše neku stariju žensku nakazu čija su usta bila kao da je majka one nesrećnice mimi oro... Pih gadluka.
Inače zna li se ko je bio onaj navijač Novaka sa bokserskim momentima? Momak je zalutao
Kvote na Djokovica su zaista zanimljive i krecu se od 1.06 do maksimalno 1.1 a na Berdiha najmanja 7.5 a najveca 10.4 kakva sprdnja za finale turnira masters serije![]()
Novak jeste favorit ali i Tomas ce biti motivisan, jbg igra se finale mastersa. Osim toga cini mi se da Ceh jos nije izgunio ni jedan set do finala.
Nole ako dobije postace prvi teniser u istoriji koji je osvojio sva tri prva mastersa u sezoni.
Evo ga ministar Gvozdenovic sa suprugom,drzi noge u teren,nema blizih stolica od njihovih...e ako su od drzavnih para tamo od raka se raspali oboje i oni a i svi drzavni sluzbenici koji arce od ove sirotinje...KUNI STOKO
On nije drzavni funkcioner nego jedan od vlasnika drzave Crne Gore tako da cak i da je od drzavnih para tamo(a ne znam od kojih bi drugo bio jer je funkcioner od punoljetstva cini mi se) to mu isto dodje kao da je od para nekog svog privatnog preduzeca.
Ljudi to gledaju ograniceno malo.
Imamo jos one socijalisticke pojmove u glavi kao da je nase nesto sto je zapravo tudje.
On je jedan od vlasnika i moze valjda da koristi svoje pare?
Steta sto mu nema sestricica Raonica u finalu,ljepse bi nam svima bilo da gledamo.
NOVAK'S NO. 1 MILESTONE
Novak Djokovic takes another step toward tennis immortality.
Read & Watch Tribute©
MASTER OF THE MASTERS
Novak Djokovic makes ATP World Tour Masters 1000[COLOR=#0000FF !important]history
Đoković - 13845 bodova
Fed+Nadal - 13820
U istoriji nije nikad bila vece razlika izmedju prvog i drugog na atp - respect Nole.
Meni Federer ka' da je iz kuce, ali ovo sto Djokovic radi nijesu radili ni Federer ni Nadal. Sumnjam da ce ih Novak stici sa GSOvima, ali mislim da je njegov tenis na vrhuncu bolji od njihovog dok su bili na vrhuncu. Nekako su svi bili najbolji u razlicito vrijeme. Ovaj problem sa glutenom, Fedex mononukleoza, Nadal koljena...
Pa dobro, Nadal je većinu svojih GS turnira osvojio u vrijeme kad je Federer bio na vrhuncu, Đoković većinu svojih kad su i Federer i Nadal bili na vrhuncu. Imali su makar 3 godine kad su sva trojica bili na vrhunskom nivou. Malo li je.
Mada jesu različito sazrijevali. Nadal prvi GS sa 19 godina, čini mi se, Federer sa 22, Đoković sa 21. Nije ni čudo što se svi začude kad vide da je Nadal svega jednu godinu stariji od Đokovića. Odavno je u prvom planu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sredinom 2007 poredjali su se ova trojica na prva 3 mjesta ATP liste i evo do danas se nije puno toga promijenilo. Djokovic je sa 20 godina postao reket broj 3 a sad evo imamo talentovane tenisere koji su sa 25 usli u TOP 10 .
Sad je tesko ocijeniti njihov medjusobni odnos na listi najboljih tenisera svih vremena jer su svi jos aktivni igraci.
Kad se sva trojica povuku sa terena onda ce se hladne glave uporedjivati.
Federer ce najvjerovatnije imati najvise nedelja na mjestu broj jedan a vrlo vjerovatno i najveci broj Grand Slamova medjutim od njih ce sasvim sigurno imati manje masters titula a i u medjusobnom skoru bice u minusu pretpostavljam sa obojicom.
Kad tome dodamo i tanku konkurenciju u periodu 2004-2007 kad je pokupio najvise titula i proveo 237 nedelja bez prekida kao prvi reket svijeta-bice dosta onih koji ce osporavati da je on najveci teniser svih vremena.
Medju njima sam i ja![]()
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks