Quote Originally Posted by .:. View Post
Koristim istu metodu koju koristis ti i milioni drugih zadovoljnih korisnika etv. A uporedba je bila sd vs sd. Za hd nisam mogao da izvrsim poredjenje jer na na totalu nemam myzen hd; a na etv nemam niti jedan hd kanal koji imam na totalu.
Moja metoda kaze da je ETV kvalitetniji i stabilniji od Totala i ostalih! A to su rekli i drugi koji su iskusili konkurente...
SD je odredjenog kvliteta i nezahvalno je uporedjivati kvalitet SD... Pa uporedi HD My Zen ili HBO HD sa bilo kojim kanalom u HD na Totalu...

Quote Originally Posted by citizen View Post
npr Arena 1,2,3,4...zivim u CG, nije stan, kuca...opet ponavljam, ovo je 2015 i ja optiku nemam.
reci da preko bakra ima HD kanala je tuzno...
ti si vjerovatno uzeo ETV zbog aplikacija...
i za kraj mislim da je kameno doba za tvoj nivo razmisljana neka vrsta napredne civilizacije.
jedan podatak: Žitelji Svalbarda nemaju mnogo toga na raspolaganju, ali kad je reč o internetu imaju pristup fiber-optičkoj mreži koja omogućava 10 gigabajta u sekundi s potencijalom instalacije od 2.500 gigabajta u sekundi.
kakve su ovo budale tamo...jesu li oni ikad culi sto mogu da dobiju u CG od Telekoma...
Pa ja sam na te kanale i mislio, ali sam te pitao da vidim da li i ti trazis ove kanale...

Nijesam te pitao u kojoj drzavi zivis, jer cinjenica da koristis ETV govori da u CG zivis, jer isti postoji samo u CG... Lokaciju sam pomenuo u kontekstu, da na mjestu gdje zivis nemas optiku jer istu nijesu planirali, ali kasnije ce biti!

Zasto je TUZNO reci da na bakru ima HD kanala? To je sve do skora bio JEDINI zicni nacin prenosa signala/podataka... Ali modernizacijom ce se postepeno mijenjati bakar za optiku... Opet kazem, ovo vise nije domen ove teme, pa o optici pricaj na posebnom topicu... Isto vazi i za internet u drugim zemljama....

Sto se tice razmisljanja, na osnovu cega zakljucujes da je za mene kameno doba - napredna civilizacija??

Pa jesi li onda ti isto u kameno doba, jer koristis ETV?
ETV sam uzeo, ZBOG LAKOCE UGRADNJE, KVALITETA, VIDEOTEKE, NAPREDNIH FUNKCIJA, PA I KANALA!
Ko je od konkurenata imao TADA bilo sto, sto ETV nije imao? Nemoj mi samo reci tipa, imali su Sportklub...

Evo te pitam, koji je NAJKVALITETNIJI servis u CG? ETV, BBM (Telemah), Total, m-kabl... Ili neko peti... Odgovori... A ako kazes da je to neko drugi, ko te onda sili da koristis ETV??

Jel Total TEK SADA uveo RTCG2?? A ja sam ga imao od samog pocetka! To jel RTCG2 kvalitetan kanal, nije poenta ove price, vec to da je ETV stvarno neprikosnoven servis!!!

Pa stvarno mislis da bih samo zbog "aplikacija" drzao ETV sve ove godine??

@ Bitrate, to sto nemas neku utakmicu u LIVE prenosu, sto mislis, ko je kriv?