Page 633 of 831 FirstFirst ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... LastLast
Results 15,801 to 15,825 of 20764

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Meni su juče ovakav donijeli. Na starom sam imao problem u radu.
    Nije radilo skoro ništa kako treba. Mada, čini mi se da ni ovaj neće biti mnogo bolji.
    Vjerovatno mreža tj. bakar ne podnosi dva resivera i internet onako kako bi trebalo...
    Polako, vratićeš se ti na M-kabl.

Послато са 6037K користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Ja sam korisnik m- kabla godinu dana i nemam potrebu da posjecujem njihov centar jer mi sve radi kako treba. Korisnik sam telekom interneta ( optika je super - adsl preskup, dok je extra tv najgori servis).koristio sam i bbm i cabling i extra tv tako da mogu lako da ih uporedim...bbm ima najgoru sliku ali mkabl i cabling imaju bolju sliku od extra tv ( lise rtcg i domacih kanala). Imaju i bolje kanale, jeftiniju su i imaju vise hd kanala. Opet pominjem i slazem se sa tobom da je nemanje fb aplikacije, meteo izvjestaja i premotavanja ozbiljan nedostatak koji ce ih kostati velikih gubitaka kada su novi pretplatnici u pitanju. To je nesto sto krasi extra servis - najbolji servis.
    Ovu temu posjecujem iz razloga sto zelim ljudima koji se manje razumiju u ovu pricu skrenem paznju na to sto ih ceka od extra tv servisa i da pobijem tvoje ruzicaste tvrdnje o idealnom servisu.
    Last edited by laciale; 16-04-15 at 16:49.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Hoce li ikad uvesti Sport klub ovi lesinari?

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    ... Da vidimo ko ide konstantno gore...
    Nema vise price o konstantnom rastu vec je formulacija konstantno gore. Da malo okrenem tvoje rijeci, nema kud GORE! Pozdrav.

Q1 2014 ETV 41.94%
    Q2 2014 ETV 41.35%
    Q3 2014 ETV 41.00%
    Q4 2014 ETV 41.53%
    ------------------
    Januar 2015 ETV 41.75%
    Februar 2015 ETV 41.38%
    Mart 2015 ETV ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Ja sam korisnik m- kabla godinu dana i nemam potrebu da posjecujem njihov centar jer mi sve radi kako treba. Korisnik sam telekom interneta ( optika je super - adsl preskup, dok je extra tv najgori servis).koristio sam i bbm i cabling i extra tv tako da mogu lako da ih uporedim...bbm ima najgoru sliku ali mkabl i cabling imaju bolju sliku od extra tv ( lise rtcg i domacih kanala). Imaju i bolje kanale, jeftiniju su i imaju vise hd kanala. Opet pominjem i slazem se sa tobom da je nemanje fb aplikacije, meteo izvjestaja i premotavanja ozbiljan nedostatak koji ce ih kostati velikih gubitaka kada su novi pretplatnici u pitanju. To je nesto sto krasi extra servis - najbolji servis.
    Ovu temu posjecujem iz razloga sto zelim ljudima koji se manje razumiju u ovu pricu skrenem paznju na to sto ih ceka od extra tv servisa i da pobijem tvoje ruzicaste tvrdnje o idealnom servisu.
    Uf, uf, nemoj molim te... Ja ti tvrdim, a i drugi ce ti potvrditi da je ETV najbolji! Ne samo u slici i tonu, vec i u dodatnim opcijama, koje vi spameri govorite kako je to nebitno i slicne nebuloze...
    Ima mjesta za poboljsanjem, ali konkurentima treba MNOGO, MNOGO vise poboljsanja da bi se donekle mjerio sa ETV-om!

Ti nista nijesi, nikakve moje tvrdnje "pobio", niti ces, jer jednostavno sve sto sam ovdje naveo - odgovara cinjenicama! Uostalom, bice brzo izvjestaj, pa ces vidjeti da ETV (odnosno IPTV platforma) biljezi REKORDAN broj prilkljucaka. Ali o tom potom!
    Nijesam znao da koristis m-zicu, jer bi u suprotnom isao da mijenjas komponente... Naravno ti placas prevoz...

Quote Originally Posted by skostic View Post
    Hoce li ikad uvesti Sport klub ovi lesinari?
    www.sbb.rs - pa onda ides u kontakt, pa ih kontaktiras i doznaces odgovor u vezi tvog pitanja.

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Nema vise price o konstantnom rastu vec je formulacija konstantno gore. Da malo okrenem tvoje rijeci, nema kud GORE! Pozdrav.

Q1 2014 ETV 41.94%
    Q2 2014 ETV 41.35%
    Q3 2014 ETV 41.00%
    Q4 2014 ETV 41.53%
    ------------------
    Januar 2015 ETV 41.75%
    Februar 2015 ETV 41.38%
    Mart 2015 ETV ...
    A okle ti b'ate podaci za '15 godinu?? Koliko znam to jos nije objavljeno!

Ovo b'ate, ako je istina (koja je u tvom slucaju, OZBILJNO upitna!) znaci da ETV raste i da drzi REKORD u broju prikljucaka!

Moga' si b'atko NASTAVITI, pa navesti koliko imaju ostali (mozes ih stavit u isti lonac), pa da uporedimo sa ETV-om. Pozz. :*

Jel dobro rodila krtola?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

...A okle ti b'ate podaci za '15 godinu?? Koliko znam to jos nije objavljeno!

Ovo b'ate, ako je istina (koja je u tvom slucaju, OZBILJNO upitna!) znaci da ETV raste i da drzi REKORD u broju prikljucaka!

Moga' si b'atko NASTAVITI, pa navesti koliko imaju ostali (mozes ih stavit u isti lonac), pa da uporedimo sa ETV-om. Pozz. :*

Jel dobro rodila krtola?
    Mnogo mi ti znas! A konkurencija ima druge forume...

Polako mrvice, polako... Vidi boga ti je li ta FB aplkacija proradila pa nam javi, ubi nas neizvjesnost.

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

Prezla, hvala. Moram ti reci, korisnik sam Extra TV-a 4 godine, okej radi, AL nikad necu reci da je najbolji dok ne vidim Sport Klub u ponudi. Ova statistika i ova sranja sto navodis, potpuno nebitno. Nikog ovo ne zanima

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Jeste li primijetili da vise nema Facebook aplikacije u Extra TV portalu?

@ amfi, jesi li potpisao Ugovor?
    Odo u cosak da se isplacem kao malo dijete. Smrcc!

Thanks Thanks Given 
    203
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    392 Posts

Mene interesuje kad će biti SK1 u ponudi ovoga ajpitivija?
    Zlopre?

Sent from China!
    James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo mi ti znas! A konkurencija ima druge forume...

Polako mrvice, polako... Vidi boga ti je li ta FB aplkacija proradila pa nam javi, ubi nas neizvjesnost.
    U cemu? Ako je poljoprivreda u pitanju, priznajem, znam manje od tebe....

Postoje razlozi zasto nema vise FB na portalu ETV-a, ali to nema nikakve veze sa sve vecim strmoglavljenjem konkurenata... A to vam dokazuje i poslednji izvjestaj o stanju TV trzista u CG...

Quote Originally Posted by skostic View Post
    Prezla, hvala. Moram ti reci, korisnik sam Extra TV-a 4 godine, okej radi, AL nikad necu reci da je najbolji dok ne vidim Sport Klub u ponudi. Ova statistika i ova sranja sto navodis, potpuno nebitno. Nikog ovo ne zanima
    Drago mi je sto si 4 godine uz najbolji servis u CG! Naravno, ima mjesta za poboljsanja, ali cak i ako ima nekih manjkavosti, drugi su lideri po manjkavosti, neazurnosti, komplikovanosti, losoj usluzi....

Ispravicu te, i reci da to nijesu nikakva "sranja", vec cinjenice od kojih poludjese predstavnici konkurentskih firmi, a koji se ovdje predstavljaju kao "nezadovoljni korisnici ETV-a"... A odavno su provaljeni iz cijeg narucja pohode na ovaj topic...

Sve u svemu, ti i ja i mnogi od LIDERSKIH 42% zadovoljnih korisnika ETV servisa, cemo nastaviti da uzivamo u carima istog, a na njihovu zalost!!!!
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

...Postoje razlozi zasto nema vise FB na portalu ETV-a...
    Mora da su FB makli sa portala jer se mnogo koristio! Ovo je moja "poljoprivredna" pretpostavka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mora da su FB makli sa portala jer se mnogo koristio! Ovo je moja "poljoprivredna" pretpostavka...
    Sto stavljas tvoje (primarno) zanimanje pod navodnicima? Sta ce bit sledece? Tvoj nick ce osvanut pod istim?

A sto se tice FB-a, velike stete... :tongue:
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Sto stavljas tvoje (primarno) zanimanje pod navodnicima? Sta ce bit sledece? Tvoj nick ce osvanut pod istim?

Aman prijatelju, oladi više.
    I ko je htio biti doživotni korisnik Telekoma ti si mu ga zgadio. Šta ti je čovječe???
    Ovdje prevashodno treba da razmjenjujemo informacije vezane za ovaj servis i međusobno pomažemo jedni drugima u riješavanju problema koje većina nas ima u korišćenju istog, a ne da se vrijeđamo i prepiremo.
    Ako si radnik Telekoma, shvatam da braniš svoju firmu, ali način na koji to radiš je kontraproduktivan, vjeruj mi... Toliko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Bas NIKO?? Mene ne racunas u te "neke"?? A sto, zabranjeno je pisati o ETV-u na istoimenoj temi??
    Sve i da radim za Telekom, moja stvar! Tebe se to NE TICE! Jasno?
    Za ostalo, se obrati Telekomu (ako si njime nezadovoljan, sto ga koristis?) i zatrazi da ti omoguce MBC u HD kvalitetu...
    pusti ti sad tu bolesnu pricu jesam li ja zadovoljan ili ne...ti kazes najbolji kvalitet slike i zvuka, i to nicim ne potvrdjujes...samo lupis tako i pa pa...
    vjerovatno i radis nedje, mozda telekom, mozda ne, ali jedno sam siguran, tebe niko otkaz dat nece....
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ja tvrdim da je totaltv za koplje ispred ETV . Pošto imam Ttv a kod majke imam etv i to samo radi interneta da bi se čula sa mojom sestrom u Bg.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ja imam kuci I total I eztra tv.
    I svakom clanu porodice total je puno bolji.
    A svakog koga znam potvrdjuje tu pricu.

Total da ima arenu bi bio neprikosloven.

Da ne pricam da je kvalitet slike I signal puno bolji.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Dobro je to "mrvice", ovo je tvoj "primarni" "malogradjanski" "maksimum". Ne mozes bolje od toga sto jesi, sve i da hoces!

I podji ponekad do sajta Agencije, ne moras da cekas po stampi kvartalne izvjestaje...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

ne vjerujem da moze bit bolji od extra tv ljubicastog servisa. kazu da je to cudo od tehnike. neki ios u njega, ne baguje, cudo softver. ne znam sto vise covjek da pozeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Aman prijatelju, oladi više.
    I ko je htio biti doživotni korisnik Telekoma ti si mu ga zgadio. Šta ti je čovječe???
    Ovdje prevashodno treba da razmjenjujemo informacije vezane za ovaj servis i međusobno pomažemo jedni drugima u riješavanju problema koje većina nas ima u korišćenju istog, a ne da se vrijeđamo i prepiremo.
    Ako si radnik Telekoma, shvatam da braniš svoju firmu, ali način na koji to radiš je kontraproduktivan, vjeruj mi... Toliko...
    Zgadio zbog istinite tvrdnje? Jedino vama sam gadan, a zna se zasto...
    Forum, kao i ovaj topic o ETV servisu sluzi za razmjenu informacija, ali pogledaj ko ovdje vrijedja i iznosi neistine o ETV-u... Nije tesko!

Kako sam rekao citizenu, tako cu i tebi, NE TICE TE SE gdje ja radim!

I da, ne branim ni Telekom, ni ETV, vec vi napadate iste, tako da vam se (u prvu ruku) cini kako ja branim nesto sto vi napadate... Cisto lazan osjecaj....

Quote Originally Posted by citizen View Post
    pusti ti sad tu bolesnu pricu jesam li ja zadovoljan ili ne...ti kazes najbolji kvalitet slike i zvuka, i to nicim ne potvrdjujes...samo lupis tako i pa pa...
    vjerovatno i radis nedje, mozda telekom, mozda ne, ali jedno sam siguran, tebe niko otkaz dat nece....
    Ne druze, nije bolesno ako ti neko ukaze na cinjenicu da iako si "nezadovoljan" datim servisom, isti koristis!? To ti je vise domen (zdrave) logike nego li bolesti....

Ako si citao moje predjasnje postove morao si vidjeti da sam u istim navodio, da pricu o najboljoj i najkvalitetnijoj slici i tonu kakav ima ETV je sud njegovih korisnika, a ne samo mene licno!

O otkazu, i davanju istog, kakve to veze ima sa ovom temom?

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ja tvrdim da je totaltv za koplje ispred ETV . Pošto imam Ttv a kod majke imam etv i to samo radi interneta da bi se čula sa mojom sestrom u Bg.

Hahahahahaha Ima ETV zbog interneta, da bi se CULA sa sestrom iz BG??? hahahahahahaa Ovo ne procitah, odavno....

Jos samo da upotpunis smisao tvog spama, pa reci kako su te na te servise (nasilno) NATJERALI..... Spameri na ovom topicu granica nemaju.....

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

Mnogi su rekli, da najbolji kvalitet slike ima ETV.... A ako tome dodamo sve sto ETV nudi, nije ni cudo sto ima 42% korisnika...

Toliko konkurenti ZAJEDNO jedva imaju....

Dobro je to "mrvice", ovo je tvoj "primarni" "malogradjanski" "maksimum". Ne mozes bolje od toga sto jesi, sve i da hoces!

I podji ponekad do sajta Agencije, ne moras da cekas po stampi kvartalne izvjestaje...
    Fala ti b'ate na korisnoj informaciji.... Reci cu ti da sam i dosad imao redovan uvid stanja TV, na sajtu Agencije, i sada vidim da ETV ima 41% korisnika... Ostali ispod 15%.... I to je vas MAKSIMUM...

Bolje bit i "malogradjanin", no seljacina koji ne zna da je 41 VECE od 20, 15 itd...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Ne druze, nije bolesno ako ti neko ukaze na cinjenicu da iako si "nezadovoljan" datim servisom, isti koristis!? To ti je vise domen (zdrave) logike nego li bolesti....

Ako si citao moje predjasnje postove morao si vidjeti da sam u istim navodio, da pricu o najboljoj i najkvalitetnijoj slici i tonu kakav ima ETV je sud njegovih korisnika, a ne samo mene licno!

O otkazu, i davanju istog, kakve to veze ima sa ovom temom?
    odakle tebi podatak da sam ja nezadovoljan servisom koji koristim?
    nije valjda da zelis da mi kazes da HBO na Extra tv platformi ima bolju sliku i zvuk nego HBO HD na nekoj drugoj platformi?
    ...kako mogu korisnici Extra TV da sude da imaju najbolji kvalitet slike i zvuka, ako ne koriste druge?
    ja imam i Extra Tv, imam i Total Tv, imam i cs...
    opet isto pitanje za tebe: kako ja da preko Extra Tv koji po tebi ima najbolju sliku i zvuk gledam HD kanale. ako nemas odgovor na ovo pitanje onda reci tako. Ako ta najbolja platforma nema jos mogucnost emitovanja kanala u HD rezoluciji, kako je onda mozes nazivati najboljom...ova pitanja spadaju u domen zdrave logike, nadam se da ce i tvoj odgovor biti takav.
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

I još jednom ću ti ponoviti isto, lako je procente pročitati, njih niko ne osporava, ovdje se osporava kvalitet ponude kanala i usluge Extra Tv-a. Možeš to braniti na način na koji braniš (kao što rekoh, zato što ne umiješ bolje), ali to ne mijenja činjenicu šta to extra tv nudi. Drži se ti izvještaja Agenicije i provjeravaj software i aplikacije na portalu. I to je način da se provede život...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Da je nekima majka znala šta će roditi abirtirala bi
    Last edited by lepetanac; 17-04-15 at 20:17.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,166
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Ne precerujte ljudi.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

nije valjda da zelis da mi kazes da HBO na Extra tv platformi ima bolju sliku i zvuk nego HBO HD na nekoj drugoj platformi?
    ...kako mogu korisnici Extra TV da sude da imaju najbolji kvalitet slike i zvuka, ako ne koriste druge?
    opet isto pitanje za tebe: kako ja da preko Extra Tv koji po tebi ima najbolju sliku i zvuk gledam HD kanale. ako nemas odgovor na ovo pitanje onda reci tako. Ako ta najbolja platforma nema jos mogucnost emitovanja kanala u HD rezoluciji, kako je onda mozes nazivati najboljom...ova pitanja spadaju u domen zdrave logike, nadam se da ce i tvoj odgovor biti takav.
    Prezla ti ne moze dat odgovor na ovo pitanje jer nikad nije ni gledao nista mimo extra tv servisa. On ce ti rec da je hbo na extra tv bolji no hbo hd na total ili da je nat geo na extra tv bolji no tah isti hd na m: kabl...on samo vrti pricu 41%, softver, premotavanje, videoteka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ja sam rekao da si nezadovoljan? Ili OPET procitaj moj predjasnji post... Ako si "nazadovoljan"... No treba citati...

Sto se tice kvaliteta slike i zvuka, prenosim ti utisak korisnika koji su koristili sve kabl operatere, dok ja nijesam nikog koristio nego samo ETV, ali sam bio u prilici da vidim kako izgleda imati OCAJNI BBM.... I onda se pitate otkud LIDERSKIH skoro 50% ucesca.... I ja se pitam....

Vidim, ceznes za HD kanalima, pa idi kod onih koji ti nude vise HD, ko te sprecava?
    Pa vec imas Arene u HD, MyZen, filmske kanale u HD, Eurosport... Ali da bi imao kvalitetniji servis, preporucuje se optika, zbog propusnosti...

Ja UVIJEK dajem odgovore u domen zdrave logike (i pameti)!

I još jednom ću ti ponoviti isto, lako je procente pročitati, njih niko ne osporava, ovdje se osporava kvalitet ponude kanala i usluge Extra Tv-a. Možeš to braniti na način na koji braniš (kao što rekoh, zato što ne umiješ bolje), ali to ne mijenja činjenicu šta to extra tv nudi. Drži se ti izvještaja Agenicije i provjeravaj software i aplikacije na portalu. I to je način da se provede život...

Kad te cinjenice poraze, onda nema osporavanja.... Eto bar imas trunku postenog ophodjenja prema drugima. Sto je pravo iznenadjenje, buduci da to dolazi od tebe.

To sto ne mijenja cinjenicu, sta ETV nudi je upravo ono sto kaze statistika, koju si ti i sam priznao! I tu nema mjesta odbrani, vec SAMO potvrda!

Drzis se i ti izvjestaja Agencije, ali ja za razliku od tebe, znam zasto ETV je No.1!
    A kako ti provodis zivot? Sjetva-zetva...

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Da je nekima majka znala šta će roditi abirtirala bi
    Ovaj post pisi, na temi Ljubav, Sex.... Ovo je tema o ETV i molim te da se drzimo teme? OK?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Page 633 of 831 FirstFirst ... 133533583623629630631632633634635636637643683733 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)