Jurgen Klopp 'set to leave Borussia Dortmund'
Borussia Dortmund have called a news conference for 12:30 BST amid reports coach Jurgen Klopp has asked to leave the Bundesliga club.
www.bbc.com/sport/0/football/32317833
Baš je skot
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jurgen Klopp 'set to leave Borussia Dortmund'
Borussia Dortmund have called a news conference for 12:30 BST amid reports coach Jurgen Klopp has asked to leave the Bundesliga club.
www.bbc.com/sport/0/football/32317833
Who let the dogs out
Ajmo Berlu, chasti Azijate bar krshtenog trenera...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
sah: zeleno = narandzasto.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Klasa je vjecna.
Majstori, ali kako se zadiha Ronaldo![]()
Steta sto ne osvojise nista zajedno...
Mislim LS sto ne uzese...
Last edited by Sandor Kolar; 21-04-15 at 08:45.
"Ne, ne... samo ne Real"![]()
Sto je odje cudno? Real kad oce da proda svoje igrace, prvo ponudi Barseloni, bjezi...
Ne radi se odje o nudjenju igraca, vec o zelji igraca da predje u Real dok je direktor Barse rekao "Ne, ne... Samo u Real ne"Vjerovatno se, istraumiran brojnim blamazama kada su igraci Barse prebijegali u Real, prepao da ce se isto desiti za vrijeme njegovog mandata.
![]()
Ada... čoek koji je ljubio grb na dresu Reala dok je slavio golove protiv Barselone je sad njihov trener tj. "njihove gore list"... ovo je čak i normalno, svi veliki igrači oće da dođu u Real da igraju u najvećem klubu i piju pivo sa Skarlet Johanson i Kejt Apton, umjesto da igraju PES 2013 s Xaviem i Messiem... gasyy
Ovaj desno sa pola noge i 10 kila viska odradio.
Europe's most even league
Neka sto je najjaca nego je i najzanimljivija, najizjednacenija i najneizvjesnija... Real, Barselona, Atletiko, Valensija, Sevilja... LELE
Spanci su definitivno najbolji u vrhu, e sto je njima problem, sto im je dno tabele gore nego Decic, Ibar, Radnicki i slicno...
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Jeste li znali da je Inter 1964. prvi osvojio Kup šampiona bez poraza, prvi je italijanski klub koji je osvojio Interkontinentalni kup i jedini je naredne godine odbranio Kup Šampiona.
GASI ME ZA SVA VREMENA
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nismo.
Nisam ni ja do sad. Ali sad znamo i ja i ti.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks