Nisu primarno računarska prodavnica, to im je onako usput. Čisto da budu prisutni na tržištu.
Nisu primarno računarska prodavnica, to im je onako usput. Čisto da budu prisutni na tržištu.
Vjerovatno kod ovlašćenog servisera, ako je u garanciji. Ako nije, dovoljno je prodavnica računarske opreme po gradu. Meni nikad ne bi ni palo na pamet da tamo tražim djelove. Ili u Tehnomax ili u bilo kojoj prodavnici koja se bavi prodajom bijele tehnike, televizora i slično.
ma keva preko firme kod njih na rate trguje pa eto reko da vidim... ima li neka prodavnica komponenti da je povoljna i da moze na rate da se to lako sredjuje?
tutti quanti cantano e bevono per te!
Većina firmi koje se bave prodajom računara i računarske opreme daje robu na rate, samo nisam siguran da se to odnosi na pojedinačne komponente. Više na računar, ili laptop kad se kupuje.
vjerovatno bih trgovao neku bolju, a posto je ovo doba godine valjalo bi mi na rate...
ok evo odgovorili su mi na facebook kazu da mogu da naruce (tehnoplus)
ovo mi je maticna MSI: H6M1-P20 (G3) (MS-778
zanima me sad koja bi mi graficka trebala da mogu da igram fifu 15 bez problema, imam jos 4 gb rama i intel pentium dual core 2.90GHz
P.S. trebao bi mi brz odgovor jer su do 5 online na face...
Last edited by bole_pfc; 07-04-15 at 14:31.
To bolje onda da postaviš na onu temu Pitajte u okviru pdf Hardver.
mislim da je tehnhoplus najskuplji
nothing comes from violence and nothing ever could
Uglavnom nije. Mislim da zavisi i od toga kako plaćaš. Sve su prodavnice skupe kad kupuješ na rate, tehnoplus ima baš dobre popuste kad se kupuje za gotovinu. Znam da može i na 5-6 rata po gotovinskim cijenama, ako poznajete nekog ko radi tamo i ko garantuje za vas. I preko naše firme se može tamo trgovat.
Mislim na cijene bijele tehnike i ostalih krupnih uređaja, ne na telefone i slično. Za njih ne znam kakve su cijene.
Cini mi se da sam ranije nedje vidio neki post u vezi zipovih upaljaca, ali ne mogu sad da ga nadjem. Imam zipov upaljac nov, I zelim da ga napunim, zna li neko kako se to radi ili da li to neko radi za pare?
poslato paukom
istrajan budi.
Ima u Gradskoj knjižari da se kupi punjenje (plin ili benzin, pojma nemam). Time se napuni upaljač.
A bravo, ima to I na pjacu da se kupi, sad se sjetih. Fala ti.
poslato paukom
istrajan budi.
ako je uracunat porez onda ti mogu rec da si jeftin![]()
istrajan budi.
Broj Agrovite da ne zna ko ?Posto nijedan od ovih na netu se niko ne javlja nedelju dana , ovaj sa kartice je iskljucen , a njihova verzija "sajta " je prazna strana sa guslama koje pice u pozadini ... Sto ti je vodjenje posla .
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
Treba da mi stigne jedna posiljka u Dubrovnik, pa me zanima ima li koja agencija da ima izlete na dan pud Dubrovnika? Platim 15-20€ odem do tamo malo prosetam i posle preuzmem posiljku i nazad za CG.Ako neko zna neku agenciju il bi da prosetamo do Dubrovnika nek se javi![]()
...i moraš imat 100€ kod sebe za svaki dan koji ostaješ tamo, dvojicu drugova su mi vratili sa granice, ovi htjeli da ostanu 3 dana kod sestre od jednog, tražili su im da pokažu po 300€ ovi mrčenici nijesu imali i vrate ih, ali to je vjerovatno od slučaja do slučaja.
Neka ga ne mari....
Ovo sam cuo da se desava mada meni nikad to nisu trazili, a isao sam u ove 2-3 godije jedno 7-8 puta
Momci su sigurno imali pasos Bosne, posto to nama ne traze. Imamo shengen
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks