Znaš li mu broj telefona?
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Znaš li mu broj telefona?
Ne nažalost. Dako se javi neko ko zna. Ako nađem sjutra javljam.
Zna li neko?
Može i sjevernije neki auto otpad za Fiat. Ne mora Bar.
Nego mi neko reče da u Baru ima neki veliki auto otpad za Fiat.
Zna li ko, kod tablica za automobile, može li se izdati zahtjev za MANJU tablicu (znam da može za veću, četvrtastu koja npr ide za Džipove).
Smatram to potrebu, kako će ljudi s Maseratijima i Porscheima da drže prednju, greota je bušit auto te klase.
imaju samo ta dva formata , i mi i sve zemlje u okruzenju
jedino shvica ima male prednje table
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ko će odradit da valja servis tiptronica na passata b6?
Pitanje za one sto znaju:
Na sta obratiti paznju kod kupovine Scenica 1.5dci (2009++)?
Koji od silnih konjaza je najbolje uzet (85,95,106,110,130...)? Meni su primamljivi ova 2-3 motora 95-110KS.
uzimas ova iz francuske ili od fizickog lica iz cg neki polovni?
f6
Imam ti ja jedan na prodaju mozda... 2009.god servisiran u alliance, presao pravih 150k km
Bez centa ulaganjaali mu je cijena mozda malo jaca... 5500
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by stefke; 06-04-15 at 13:05.
Interesuje me sto moze biti autu te se gasi iznenada recimo kad krenem u rikverc ili kad skrecem pri nekoj manjoj brzini do 20km/h, znaci kad je ispod 1500 obrtaja u pitanju je grand cherooke 2.7l 2005. automatik
Citam po netu da vecina ima problem sa gasenjem i to od 2.7 do 5.7
Kroz Bar bio kod svakog majstora koji nesto zna, kompjuter nista ne pokazuje, bio i kod majstora u PG, probali ga, auto nece da se ugasi nijednom, cim sam se vratio iz PG ugasio se ispred kuce...
Ne gasi se precesto, ali nervira jer ne znam sto je autu i bojim se da se to ne desi pri nekoj vecoj brzini, po stranim forumima ima raznih odgovora, kad bih sve to odradio trebao bi mi masu para, pa ako neko ima informaciju iz prve ruke dobro bi bilo.
Regulator ler gasa.
TAKUMI
Ju min potenciometar gasa?
James Tiberius Kirk
E, somthin' lajk dėt.
TAKUMI
Idle control valve
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Valja li cemo ovo auto da se uzme? http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/315665
BTW gledam osim toga i nesto tipa C5 2.0 hdi ili Passat(2011-2012), CC(oko 2010) 2.0 tdi
Iskreno sa ovog placa ne
f6
A sto ne sa njega? Aj sad obrazlozi molim te. Inace, kolega je kupio auto i sve je proslo kako treba.
Ja sam do sad od njega 3 kupio i nikakvih problema nisam imao.
Mozda ces na cetinje ili u niksic naci veci izbor vozila, ali u pg ne znam kod koga bi drugog otisao
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks