Ok, hvala.
Nista ti ono ne znaci, stojace ti onako nekoliko dana (jednom mi je 10 stojalo, jedno 2) kad krene promijenice se status i bice tu za sedam - deset dana.
Ok, hvala.
Ima li još neko problem sa China Post trackingom? Nigdje ne mogu dobiti informaciju o pošiljci, ebay kaže zadnji scanning je bio 14. marta u Guangdongu.
The more things change, the more they stay the same.
Ako spomenu region http://www.customs.gov.mk/en/Desktop...ex=0&tabid=333
Ona uredba za 300-430 u putnickom saobracju je izgleda i dalje u formi nacrta... A do tada 150...Code:The passengers from the country are granted relief from import duties on goods of non-commercial nature the value of which does not exceed EUR 350
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A ja sam prodavca pitao:
Did you send camera to me?
A on je odgovorio:
yes . friend
we have sent it to you 4days ago.
E sad ovo znači da je poslato prije 4 dana. Pa kako onda onaj tracking broj nije dobar? Ili je do pošte, možda još nije pošiljka krenula.
Šta mislite?
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
ma opusti se vec sam ti rekao, mene je ubjedjivao da je poslato pa mi je tek poslije 10. dana krenulo. To je normalno...
http://www.aliexpress.com/item/Mini-...364905966.html
jel ovo taj uredjaj sto treba da se prima digitalni signal ? Ima li ko preporuku za uredjaj i prodavca ako je ko ovo vec kupovao?
ja se izvinjavam znam da je vec pisano ali da listam i trazim na blizu 500 stranica iskreno mrzi me...Koja je procedura da se porucuje sa www.sportsdirect.com do koliko moze da se poruci da se ne placa carina...( jel 150e i dalje vazi ako jeste jel 150e ukupno sa postarinom ili se postarina ne racuna ,tipa 130e su stvari 20e postarina ? ) Dolazi li isporuka na moju adresu ili? Vidim pise da bi paket dosao do 5 dana? Kakva su iskustva jesu stvari kvalitetne jesu velicine sprem ovih nasih ili su kao sa aliexpresa xl kao nas S
Jos jednom izvinjavam se sto postavljam sig vec postavljena pitanja
![]()
Postarina ti je sad smanjena sa 20 i kusur na 14 eura, tako da ubaci u korpu robu do 136 eura.
Roba stize u poslovnicu DHL-a koja se nalazi na putu za aerodrom. Obicno je to 4 radnog dana od kad si je narucio. Kad obavis placanje imas da kliknes na track my order sto ce te odvesti na sajt dhl-a dje imas opciju da uneses broj mobilnog i da dobijes poruku kad roba bude spremna za preuzimanje. Ako nisi iz PG, DHL radi dostavu ali ce ti za to naplatiti 23 eura.
Roba je ok, zavisi sta narucujes, uglavnom ispod vecine artikala imas komentare ljudi koji su vec narucivali pa probaj da se orjentises po tome kod prvog narucivanja.
Kakva su vam iskustva sa sajtom ASOS? Za koliko stize roba? I kakvog je kvaliteta roba njihovog brenda?
O bože sačuvaj, ajte više se informišite makar što je što i kako koja firma radi. Obična pošta nije isto što i DHL. Nekad mi izgleda kao da trolujete ovu temu. Na svaku stranu pitanje sa prethodne.
zahvaljujem na opsirnom odgovoru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by qwert; 04-04-15 at 22:27.
Moze i bez tvoje licne....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stize za koliko recu, i ako ti ne stigne (citaj zagubi ga nasa posta) poslace ti opet bez cimanja. Kvalitet brenda ne znam ali ozbiljan sajt.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
da li je neko trgovao na allegro.pl
tzv poljski ebay. bih da porucim nesto 500e pa ne znam bas da li je toliko siguran za prvu kupovinu i toliku svotu novca..
the World's leading dance event
Sensation
Ima li neko broj carine na kom mogu da provjerim da li je posiljka zadrzana radi carinjenja? Broj koji trenutno imam nije u funkciji.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Narucih prije 17 dana nesto,iz Usa poslato Usps first class,juce mi stigao paket,napustio je Usa 28.03....
A ona 4 koja cekam 2 mjeseca jos nista...izgleda da nece stizat,nema mi logike da stignu posle ovoga
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Budućnost
Imam dva pitanja . Sigurno su bila vec sto puta ali molim da mi neko odgovori da ne trazim sada . Mislim cini mi se da sam vec ovo znao no sam se nesto " Zbunio " trenutno . Kad se nesto naruci sto podleze carini i pdv-u , da li se carina i pdv placaju samo na cijenu te robe tipa 300+4%+19% ili se racuna cijena robe + postarina + carina + pdv ( ovako sam mislio da je ) ? ? ? Ali kad razmislim nesto mi nije logicno da se i postarina uracunava . . . Ja valjda placam carinu i pdv na tu robu a ne na prevoz njen , da je sam donesem ne bih na granicu (ako me ufate :P) placao carinu na svoje gorivo koje sam istrosio da donesem to ahahah.
Drugo pitanje , narucio sam nesto iz USA , ima tracking no. preko usps-a i sada to ne stize , tracking broj pokazuje da je poslato " preko mora" ovamo ali nista se ne updatuje od tada . Inace trebalo je vec da stigne . Sada ono , da li mogu to na neki sajt kod nas ovamo da potrazim ili kako ide to vec ^^ ?
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks