U poredjenju s Premijerom je bolje? Pitam jer Premijer ima odlicne kvote za pp1+ i odlicne bonuse.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Hahaha taman je tako
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ovakvi su mi najzanimljiviji mada nikada ne treba stavljati preko 8 timova a najvise sto mi je upalo je bilo 16 meceva
Cagliari X2
Inter 1
Arsenal 1X
United 1
Chelsea 1
Sevilla 1X
Cordoba 2
Malaga 1X
Zwolle 1X
Twente X2
Benfica 1
kv 12.04
Znao sam da ce Inter da me proda. Ne bi ih ni stavljao da nisu igrali protiv raspale bankrotirane Parme kojoj je trebalo 30 kola da skupi 10 bodova. Ali zato sam ih na (polu)glavnom mudro izbegao i stavio samo Lazio X2 jer se jos dobro secam kad sam puko 1X na smrdljivi Inter kvotu 1.04 i kad su pre koju godinu isto tako protiv neke raspale ekipe, Cesene, vise se ni ne secam jedva iscupali X a kvota bila manja od 1.3
Last edited by Severnjak; 05-04-15 at 09:15.
Vidi posranog celzija, opet iz x jbt .......!!!!!!!!
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
KAkva navlakusa danas na Atletiko. 3+ je bila 2,10.
Nece biti treceg sigurno
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Ovaj servete ce izgleda 2/1
Ima li ko sta od nba?
Da probamo ove Meksicke kartele
vidi tvente nece doci gg smradovi
Tu es mon héro!
Tako se to radi, tako to biva u nasim ligama.
Za hrvate necu da govorim jer njima je to kao dobar dan, 2,3 prelaza samo ovog vikenda.
dako se nekad rodi neko ko ce dati nesto slicno.
NOVI PAZAR TACAN REZULTAT 2-1 Kvota 55
OFK BEOGRAD 22 (Dupla pobjeda) Kvota 65
Ovaj je jos gori
http://prntscr.com/6prmsf
Nije mi se cekala Malaga skoro do ponoci, video ovi lesinari smrdljivi sve sami porazi na strani i sad su nasli da se razigraju kao Nemci protiv Brazila a ovoj gvnarskoj Almeriji iz dna duse zelim da spadnu u pedesetu ligu pa neka igraju fudbal sa ovcama po nekoj livadi kad za bolje nisu. Pzda im materina retardirana.
Celodnevni minimalizam
http://prntscr.com/6psbtl
Last edited by Severnjak; 05-04-15 at 10:52.
Sandhausen-Union Berlin 1 2.35
Valencia-Villareal 1 2.10
Getafe-La Coruna 1 i 0-2 4.00
kv.19.74
Nije život kratak, nego se mi kasno sjetimo živjeti...
A nemogu da vjerujem da ovo igras
Trebao sam da znam da ce ovi iz Tottenhama igrati kao pcketine najgore, krenuo da gledam malo u drugom pol. i odma mi bilo muka, tacno se videlo da gvnari igraju na X. Usrali se velikog Burnleyja, kako mi je krivo sto im nisu zavukli bar jedan.
Aooo steta, ne podcenjujem ali na ovolilo meceva vazda ce se nac jedan raspad da zajebe. Nije losa fora
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks