iz pg do porta moram promijenit tri aviona, natega je to malo neka jedan okasni cao.
Nije nego je savršeno tada, ja sam bio u junu i temp je bila taman. Jedino moraš znat da se u okeanu ne možeš kupat (bez odijela)
Ryanair je skoro nudio Lisabon-Porto za jedan euro, ne znam ima li toga više.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
iz pg do porta moram promijenit tri aviona, natega je to malo neka jedan okasni cao.
f6
pa odes do Brisela i onda od Brisela za Lisabon![]()
Da, ali moras uklopiti letove da ne kampujes po aerodromima dva dana.
Sto se tice i tog londona, kako vise nema UK ambasade u pg pored cijena koje se placaju za vizu moras da sracunas i put do bg da istu vizu podignes. Mislim da prvu ne mozes preko 6mjeseci ili godinu. Tek poslije mozes na 3 da trazis
Da me nece ko naucit kako da dodjem do 2 povratne karte, jeftine naravno。 za istanbul, u maju...
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
nije natega nego ono pravo , u cetvrtak odes PG-Brisel-Lisabon , ostanes 3-4dana sto mislim da je ok , a onda Lisabon - Porto, ostanes u Porto par dana i fino Porto - Brisel - Podgorica u sledeci cetvrtak i lagano ...
7-8dana , dva grada, knap .
sto se tice vremena mislim da je idealno jer krajem Maja i pocetkom Juna su temperature kod nas 30tak stepeni , a kod njih je slicna klima nasoj mozda par stepeni toplije, pravo znaci da se ide u bermude, majcica, malo prtljaga i lijepo vrijeme a josh je primorski grad
ja bih prije posao u Lisabon svo vrijeme nego u Porto, ali je po meni ovo idealna kombinacija, da se vide oba grada po par dana, a sve ukupno karta moze da kosta 130-150e
ps. malo me sad esseny razocarao sto se tice kupanja, ja sam ocekivao da se moze brcnut u taj okean, mada predpostavljam da ima meduza i sl.
Last edited by Stivi; 03-04-15 at 16:21.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Moja greska. Moze jos uvijek ali preko privatne firme koja je valjda u Mall of Montenegro, koja usluge naplacuje 59 funti.
Evo ovdje
https://m.facebook.com/UKinMontenegr...02865968105818
a i ambasada i dalje postoji, ruku na srce, samo što se više ne bakću sa vizama
(nečitko)
To je vala dzabe , 180e za dvije osobe . Toliko nikad nije bila kod nas na akciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne moraš nikog da pitaš, ima site pa odabereš termin koji ti odgovara http://www.flypgs.com/en/
A pegasom mozes i sa 160 da prodjes kad nije sezona ili kad rezervises malo ranije![]()
E ne bih se patio sa Tiranom, pa da je ne znam kolika usteda, za koju sam inace ubijedjen da se poprilicno istopi kroz parking, gorivo, zelenu kartu, vrijeme i ostale pratece troskove.
In vino veritas
Kako me nerviraju ove tzv drzavne/komercijalne kompanije koje kofer naplacuju 35€... Uracunaj mi to u cijenu karte samo nemoj da mi secer skace na 35... AirBaltic...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks