Ja porucih 4x Fulda Eco Control HP 205/55/16 224e
Savršena ravnoteža performansi, efikasnosti potrošnje goriva i kilometraže EcoControl HP obezbeđuje visoke performanse pri upravljanju i veliku kilometražu – i to po povoljnoj ceni. Ovaj pneumatik koji efikasno troši gorivo odlikuje se izuzetnom sposobnošću kočenja na vlažnim i suvim putevima. Kraći zaustavni put prilikom kočenja na suvim podlogama Kraći zaustavni put prilikom kočenja na vlažnim podlogama Manja potrošnja goriva Velika kilometraža Ujednačene performanse.
https://www.internet-prodaja-guma.co...ecocontrol-hp/
https://www.autogume.rs/product/Fulda/65/15/R-217129
Za Fuldu se odlucih nakon mnogo citanja i iskustva po netu...Bio je u igri i Dunlop Sport BluResponse skuplji 10e po gumi al vidim da se trosi nenormalno dok fulda traje duze a i oko drzanja na suvom i mokrom je priblizna ovim premium brendovima.
![]()
Last edited by qwert; 28-03-15 at 08:51.
Ja samo tamo samo jednom usao brze da probam sistem na novim kolimaRadi... dosta
![]()
Ma ona kod Italkeramika, kad ide ide iz pravca Rode/Mexa...onom zaobilaznicom, pa prva krivina desno.
TAKUMI
Znam. To je jedino mjesto gdje ga mozete driftovat...vi sa mizernim motorima.
NHF))))
TAKUMI
Dimenzija 185/60/14.
Mislim se izmedju:
Continental Premium Contact 5
Michelin Energy Saver +
Toyo Proxes CF2
I? Ili nesto drugo?
Toyo ti je tu najeftiniji. Conty je best ali skup. Uzmi uniroyal rain sport 3 ili rain expert za super cijenu neces zazalit. A od ove tri ja bih uzeo miselinnesto mi je najmiliji brend guma
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Conti je sve isto ko misko ali nisu trajne kao miskoplafon 40000km ali kod nas 35000km na nase puteve.
Zato kazem mogu sjutra da vidim koliko je uniroyal za tu dimenziju a sigurno je jeftinija pa za 10-12e po gumi a performasne ima bolje za kisu od svih pomenutih guma, tiha je, stedljiva i na suvo je vrhunska.. Znam da je buka 71db, usteda goriva C klasa, voznja po mokrom A klasa.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Hmmm
Uglavnom sam vozio na ok gume Toyo, Conti, Michelin, neke Avon,Barum i Sava Eskimo za zimu.
Meni su se sve te gume pokazale manje vise isto. Najvise sam primjecivao razliku koliko su bucne i udobne (meke ili tvrde). Sto se tice voznje sve isto.
Samo da pohvalim toyo t1 sport, mislim da se malo brze trosi ali guma drzi odlicno, i to skoro potrosena. Rado bi je ponovo uzeo ali me zeza cijena od 200e
Miselin Enerdzi Sejver je relativno losa guma. PO suvom i neke jade, mokro bas ne moze da drzi.
Vozio je na 2 auta, 15 i 16 tocak...nije to to.
E sad, sestri je predobra, trazila je opet iste.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
tacno tako, uvijek bilo...![]()
Kakve su Vredestein gume?
Last edited by alleyezonme69; 03-04-15 at 13:04.
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Treba mi preporuka za letnje gume 215 60 16 da nije komad preko 100€
Treba mi 4. Pisi sto imas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks