Trebali su nekoga od navijaca pozvati u ovoj emisiji.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
A čega nije smijesan, izuli su ih iz cipela u sred Podgorice. Jos su znali kakvu reputaciju imaju medju huliganima i imali svo vrijeme da se pripreme. Toliko o njihovoj organizaciji, mada ruku na srce vjerovatno su problem stvarno i ta ovlašćenja. Zakoni su nam smijurija.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Pričao je da su bile 3 dobro organizovane grupe, a sad su dvije. I u pravu su. Trenutno je Fap Mašina priključena na aparate, sledeće sezone se tek možda očekuju približne brojke kao prethodnih sezona. Trenutno je sve okrenuto Čeliku, tj. njegovom vađenju iz govana i očekujte uskoro lijepe stvari.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Konstatacija DPS štafete u studiju Duga je bila da su ovi izgredi koji su se desili zapravo nešto najbolje što je moglo da se desi CG sportu jer će narod moći da uživa u utakmicama domaće lige dok Djurdjevac ( za zaboravne spiker RTCG koji je vjerovatno zbog zasluga u DPS postavljen da obavlja tu funkciju ) kao jedini profesionalac ne otjera amatere poput Dejana Savićevića ili Branka Brnovića ( bez obzira šta ja mislim o njemu kao treneru ) i dovede lokalne giliptere da zaradjuju masne pare od igrača !!! Još Vušurović kaže da su problemi sociološke prirode misleći podjednako na siromaštvo u materijalnom , koliko u mentalnom , smislu roditelja koji žive u nekoj mržnji on ga pogleda,podiže obrvu i samo što ne reče:" Ova država je nastala na podjelama i mržnji i ko si ti da pokušavaš taj stil života da promijeniš pa sve da će na svaku utakmicu bit neki nered !!!"
ps: mio mi je bio ali izgleda da još živi u 90-im godinama kao nažalost i svi mi ...
deuscroix
SVe u svemu uru i po prdnjave. Janjusa treba pustit malo da bije, u formi je.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ada po Janjusevicu sluzbenici ispadose najvece zrtve..Kaze predlozio mu je jedan represiju a on se "djelimicno" slaze..
Meni se cini da pod "represijom" mislio na sudstvo.
Nista kao prepotentna izjava Ultra Cg. Kulturno se popisase po narodu iz ruralne sredine. Kao da je sramota biti zemljoradnik. Oce da pokazu tu intelektualnu crtu, kako ih Cg javnost ne bi gledala kao otpatke drustva, ali uvijek fejluju u tome, jer jbg ,nemaju nekog ko umije fino da sroci to saopstenje
Igramo veli na stadion jer je Dejo to izboksovao na svoj šarm.Nastavljen je mec jer je Dejo šarmirao Platinija.Dejo jedini moze bit predsjednik saveza jer je ime i ima šarm.Poludjeh od Deja šarmantnog raspalog grobara cg fudbala.Sve mu najgore zelim.
neka, neka, mozemo mi i dublje.. samo lagano..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kakav je Dugo sluga dps-a
1908.
Treba od Deja uzet na kamatu pa ga ispalit :lolblue:
To ti se dogadja kad prasinar postane glavesina.
Last edited by Sandor Kolar; 31-03-15 at 10:03.
Dugo Djurkovic ima glas kao uskopljenik,kad zakresti nakon sanse ili gola.
Nama je sa Rusijom odgovarao i bod da ostanemo u igri za plasman.Protiv Austrije bod takodje.Problem je sto prije svake utakmice nasi novinari,navijaci i javnost smatraju da sve osim pobede vodi eliminaciji.Iako nam oduzmu bodove zbog ovoga mi smo jos u igri. Pogledajte tabelu. Cak ne moramo sve utakmice dobiti za plasman.
Vucinic i Jovetic igraju mnogo lose cijele kvale.Oni bi trebali na individualni kvalitet dati neki gol.A odbraniti se mozemo uz defanzivna krila,dupliranje bokova i duple blokove na sredini.Malo koja reprezentacija ima dva tako dobra napadaca.Austrija i Rusija ni priblizno nemaju spica kao mi.Svedska samo Ibrahimovica.
Last edited by bike1; 31-03-15 at 12:08.
Pogresno igramo jer zelimo drzati loptu i nadigravati se.Za tako nesto nemamo igrace u veznom redu.Moramo igrati 4-4-2 u kojoj ce 8 igraca biti iza lopte i bukvalno ne prelaziti centar.Sa duplim blokovima na sredini,boku i strahovitoj disciplini u igri.A naprijed neka Vucinic i Jovetic pokusaju rijesiti utakmicu jer imaju kvalitet dati gol svakoj ekipi.Problem je sto njih dvojica igraju ispod mogucnosti.Kao i Stefan Savic koji je iskljucivi krivac za protiv Austrije.Bio je indisponiran.
Vukcevica i Balica treba maci iz ekipe jer nemaju trku i losi su defanzivno.Rusija nas je u sredini probijala kako je htjela.Trebaju nam vezni igraci kao Kascelan.Tri takva.Jedan od njih je Kajevic a drugi bi mogao biti Krkotic ili Nemanja Nikolic kao zamjene.
Sredinu trebaju ciniti Kascelan i Kajevic.Na krilima V.Bozovic i Zverotic koji bi pomagali bekovima i ne bi isli u napad,znaci bez prelaska centra.Na desnog beka moze i Zverotic a umjesto njega Grbic ili Vesovic,svejedno.
Ideja jeste da se dugim loptama traze Vucinic i Jovetic koji bi trebali na individualni kvalitet dati gol.Dakle,ne primiti gol po svaku cijenu i cekati na sansu.Uvjeren sam da bi ovakva igra dala rezultat.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks