Treba mi mala pomoc: Svaku sliku koju slikam, ona se direktno uploaduje na PHOTOS, aplikaciju od Google-a. Ona aplikacija kao dropbox. Ali, ja se na nju nisam ulogovao, niti ista radio da je aktiviram. Svaku sinhronizaciju sam iskljucio, u samu aplikaciju nema da se stavi OFF ili da se nesto iskljuci. Zna li neko kako to da rijesim, jer ne zelim da mi tu ostaju slike?
To mi dodje kao druga galerija, izbrisem iz PHOTOS, izbrise mi se i iz galerije. Kako da izbacim taj Google PHOTOS iz funkcije?
Last edited by Dusan.; 30-03-15 at 00:32.
I to sam Disable-ovao ali ono ga i dalje ostavlja i u galeriju i u PHOTOS. Auto-Back Up na PHOTOS mi je OFF.
U App info sam disable-ovao Google Drive, ali aplikacije PHOTOS nema. I isto se desava.
Sad mi pade na pamet, dje da nadjem da stavim da mi je GALLERY Default App za slike, pa mozda ima tamo da se makne Photos sa liste?
Last edited by Dusan.; 30-03-15 at 01:00.
mozes i to. ako to ne bude moglo, skini QuickPic. najbolja galerija.
Sad sam disable-ovao i Google+, i medju aplikacijama nema vise PHOTOS-a dok ga ponovo ne Enable-ujem. Ne znam koliko sam rijesio problem, ali jbg. Sad mi je samo GALLERY aktuelan.
clapton, hvala.![]()
Je li ti palo na pamet da uđeš u aplikaciju Photos pa u Settings i da isključiš Auto backup to Google Photos? Ja koristim Google+ ali se u Photos nikad nisam ni ulogovao niti mi išta radi bez mog znanja. Takođe koristim QuickPic.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
moze li mi neko reci kako da spojim laptop i android telefon preko screen mirroringa? sa smart tv mi sve radi kako treba?
Sad vise ne, jel sam Disable-ovao i Google+ i Photos, mamicu im. I od pocetka je bio AutoBackUp na OFF, ali me sve to bunilo jer je u Photos ocitavao slike. Sad je sve ok.
a prije ti je sigurno uploadivao na net? :?
(nečitko)
Kazem ti, Auto Back UP je bio na OFF, ali je ocitavao slike i dalje u PHOTOS, zato sam ga DISABLEovao, jer nisam nasao nacina da onemogucim da mi se slike ocitavaju tu.
Naravno, to mi nije bilo na 4.4.2, nego otkako sam ga update na 5.0.
kapiram ja da ti je bio u photos na telefonu, ali pitam jel radio sync sa cloud-om, slao ih na net?
(nečitko)
Nije. Jer sam sav Sync iskljucio. Bas zato sto sam se bojao da ih ne salje na net. I nakon svega sto sam poiskljucivao, kapirao sam da valjda vise nema nacina da ih ostavi po netu, bilo dje.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks