Ne znam što kudite Jovetu ali u tih 66 minuta je bio zapažen igrač na terenu. Dok sam recimo Mirka vidio kad ga je kamera dotakla onako slučajno u prolazu
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Ne znam što kudite Jovetu ali u tih 66 minuta je bio zapažen igrač na terenu. Dok sam recimo Mirka vidio kad ga je kamera dotakla onako slučajno u prolazu
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Joveta je odigrao dobro drugo pol., jer mu je , ocigledno, neko ocitao bukvicu. Ne mogu da vjerujem da je 2-3 puta, kad je trebao da ide na igraca, stao da saceka drugove. To je nedostatak samopouzdanja. Ko nije siguran u svoje mogucnosti, velika je sansa da ih i ni nema. 1 na 1 je bio u onoj situaciji i nece da PROBA da slomi momka ispred sebe nego ide nedje u desno kao ***** najveca. Dobar je momak ,ali mu nedostaje HRABROSTI I BEZOBRAZLUKA.
Samo nesto kuka... I ona izjava na kraju utakmica ''Rusi su samo cekali da se nesto desi'' . Nekorektno se ponio, skroz.
Last edited by Sandor Kolar; 29-03-15 at 14:47.
Koliko kod kritikovan bio Poleksic on nas je spasavao. Marusic ko da igrao nije mada realno po njegovoj strani se ni napadalo nije. Forsiralo se Volkov koji je blago rečeno užas živi. Nidje ga nema, niti loptu zna primiti.
Mirko je trebao sutnuti u drugo sa 16 umjesto sto je asistirao Joceticu jer je teren bio mokar i lopta prebrza. Da se ne lažemo i nisu dobili ni jednu upotrebljivu loptu njih dvojica. Vezni red nidje veze, Basa dotore
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jel ko čitao saopštenje Lemaica, prva prava kritika ka savezu. Svaka mu čast
Svaka cast konacno je neko progovorio.
![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Sad slušan na TV kako je rekao dvije Đurđevcu, a onda i ostatku saveza.
I konačno neko otvoreno govori o kupovini navijača. Lijepo, lijepo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I to neko ko je iz saveza i direktno zna šta se dešava. Kupljeni da se ne skandira protiv saveza
Napokon neko! Bravo Zorane, bravo!
Ajmo rusite ovu prevaru od trenera, saveza i navijaca
https://www.facebook.com/vlado.perov...05603297178248
Uf da me neko oce postedit od ovolikog filozofiranja oko utakmice i Facebook djelioca pravde..
Svaka cast Zorane,vala ima podrsku svih nas
Podgorica Podgoricanima!
Možda se sad i stvori neka opozicija savezu
Ovome bi bilo bolje da se zamakao ka coek kad je treba. No sad prosipa pamet a ne umije svoje gace vezat kaisem.
Svaki ti je post cinican Perovicu, viris iz guzice Deja i Brnja, a znamo svi da su pare razlog. Da su mozda skupio malo muda i bio mudo od novinara mozda bi svojom stazom vise postigao no prateci tudju. Al dobro, standardan problem crnogoraca.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
To su kupovali $ever, posto smo vidjeli kako su se odazivali na "Brna odlazi" protiv Svedske.
Lemajic je dobro krenuo, al je trebao vise Savicevica i Brnovica licno pecnuti.
A ovo za kupovinu navijaca tipa zvanicne grupe - LOL, to smo znali od dana 1.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
http://www.vijesti.me/sport/ckm-osud...ji-nose-826294
dobar tekst sa obzirom ko ga je pisao
Podgorica Podgoricanima!
Svaka grupa koja oko sebe okuplja bas velike mase ima korist od toga, tj. njihovo jezgro cine placenici.
Slabo si informisan, odma da ti kazem. Ko je izmislio klub navijaca i clanske karte? Da nije Jug? Ko ide avionom na gostovanja? A neka, nano...Ko uzima pare za koreografije? Dje je ultra cg u Moldaviji i Poljskoj? Nema ih.
Jug,Jug javi se, Jug,Jug javi se.. Ne vjerujem u "Ultras" CG ahahahah..
Za Crnu Goru sam ali su navijacke ekipice i navijanje generalno prepecki.
Cus ultra cg hahah
Od kad ja pricam du su ljudi na sjeveru, mislim na vodje i ostalu standardno masno ekipu, placenici? Sram ih i stid bilo.
Gledam nesto onaj sjever, svaku osobu koju sam prepoznao je bio neki direktor skole ili taxista aktivista DPS-a.
Obilo nam se sve po glavi, koincidencija ili ne...
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Gledam kakve će reprezentacije otići na EP, a mi opet kući
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks