Treba mi broj ako ima neko Zorana Marovica iz Donje Gorice za neku elektroniku...
Hvala
Ili jedno pitanje ako neko zna na sestrinog megana patku nece da ocita katricu "card not detect" a druge nema,sta mi je za radit...nesto sto bih mogao probat,bez da se kupuje nova odma!
Last edited by METZ; 25-03-15 at 10:49.
Zahvaljujem kolega![]()
Nije baterija,nesto je sa karticom uglavnom nije nista strasno mislim da je vec zavrseno...zahvaljujem![]()
koliko kosta zadovoljstvo provjere stanja polovnjaka kod elektricara/mehanicara? znaci da ga prispoji na komp i pregleda ga detaljno?
Ima li ko iskustva sto se tice uvoza auta iz Holandije ili Slovenije (cuh da su i u SLO cijene francuza smijesne)? Koje su peripetije da se podje za auto i koliko moze ispasti cijena prevoda i carine od prilike?
Inace ako ima ko da se bavi uvozom neka se javi pa bi mozda to islo preko njega.
Sve sto ti treba javi se na p.m. da ti kazem
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sto znaci "meko" auto? Kazu mi za neke da su premeki pa mi nije jasno zasto je to lose... Koliko shvatih ne radi se o udobnosti na putu?
Meko auto, ako se ne radi o udobnosti onda je vjerovatno MEKO, nekvalitetno, rikava. Za koje su ti rekli?
TAKUMI
Za megana. Cuo sam raznih komentara, da je premek, da je udoban, nije los, "zadovoljan sam" i slicno. Znaci nista posebno kako sam shvatio ali ne i da se kvari ili da je bas los. Ti si ga pokopao pa si mi ubio volju![]()
Castrol Edge 5-40 pakovanje od 4 l -dje je najpovoljnije ?
Ne zamjeri, nego mozda su moji standardi nizi no tvoji, pa mozes li mi rec nesto konkretnije? Nesiguran u voznji, skripi, lupa?
Kad je sudar u pitanju, auto je vise nego siguran.
Kvaliteti materijala, motor, mjenjac, feeling, izgled...koma.
TAKUMI
može li se vući auto koje se pali na karticu..laguna, megane, neki modeli vw-a, malo mrecedesa i sl - da li ova vozila koja se pale na start stop mogu da se zakače lijepo sajlom i šlepaju?
Naravno da mogu.
TAKUMI
a da li se zaključava volan?
Pa ne, jer si vec ubacio karticu...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks