View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

Cico Kranjcar, dakle kao crnogorac navijac svoje reprezentacije treba da se ustanes kad se pomene. Od jada i cemera filipovica digao nas je u oblake i unio u narod nevidjeni optimizam. Od bigarske je izgubio.jer je dejo naveliko poceo da ga sabotira. Vjeruj mi sa ceskom bi se druga igra igrala. Realnost je da je velik broj ljudi potpuno ravnodusan, dakle ja sam isao i u bugarsku i svajcarsku i cesku. Doma sam sve pogledao zakljucno sa ukrainom. Posle toga brale sve mi je jedno. Volio bih da dobiju ali sprdat se dejo osnovac i drugari sa mojom glavom, ne moze. Ne dozvoljavam.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Pošto nekim trolerima i ljubiteljima lika i djela popularnog Brne treba sve crtati ovako: Od 5 poraza Cico je zabilježio samo dva u zvaničnim utakmicama a naš dragi Brna svih šest u zvaničnim utakmicama naročito ćemo pamtiti nakanatavanje pod Goricom od strane izuzetnih Moldavaca 5-2 , Ukrajinaca 4-0 kao i poraz od Engleza 4-1 i dva poraza od Češke i naravno poraz od Austrijanaca ali ne moramo se zaustaviti na ovoj brojci jer ove kvalifikacije još traju.Naravno jedan selektor je smijenjen posle DVA a drugom ni ŠEST poraza ne ugrožava poziciju.Zašto? Pa zato što je obični potrčko koji samo statira na mjestu selektora
    Last edited by goldfinger; 25-03-15 at 13:24.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da nije pratio ko kakvo ce vrijeme biti u petak ?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by nikolasmne430 View Post
    da nije pratio ko kakvo ce vrijeme biti u petak ?
    našao si đe ćeš da pitaš, ovđe su svi u bojkotu

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Pošto nekim trolerima i ljubiteljima lika i djela popularnog Brne treba sve crtati ovako: Od 5 poraza Cico je zabilježio samo dva u zvaničnim utakmicama a naš dragi Brna svih šest u zvaničnim utakmicama naročito ćemo pamtiti nakanatavanje pod Goricom od strane izuzetnih Moldavaca 5-2 , Ukrajinaca 4-0 kao i poraz od Engleza 4-1 i dva poraza od Češke i naravno poraz od Austrijanaca ali ne moramo se zaustaviti na ovoj brojci jer ove kvalifikacije još traju.Naravno jedan selektor je smijenjen posle DVA a drugom ni ŠEST poraza ne ugrožava poziciju.Zašto? Pa zato što je obični potrčko koji samo statira na mjestu selektora
    bravo, svi mi koji ne bojkutujemo mečeve i pričamo da je cico bolji trener od murinja i anćelotija zajedno smo trolovi i provociramo vas prave ljubitelje reprezentace. ako ćemo o brojkama, brna je imao ješ jedan poraz u zvaničnim mečevima protiv švajcarske, a cico je izgubio samo od velsa. reklo bi se sad da ti umanješ cicove uspjehe, a uveličavaš brnine. mora da si i ti neki trol
    Last edited by glup_ka_t0cak; 25-03-15 at 13:58.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Razlika izmedju Brne i Cica trenerski je neno i zemlja to prvo da se razumijemo. Cico je doktor za njega.
    Cico je u zadnjim utakmicama počeo da gubi kompas i iz borbe za prvo mjesto bili smo u situaciju da nam i to drugo moglo izvisit i to baš lako. Budimo realni i recimo da je pod Cicom naša odbrana je bila porozna, zaboravljamo da nas je Božović vadio. Evo da se sjetim samo švajcaraca i engleza dje su nam trebali uvaliti po tri gola. I imali smo raspoloženog Vučinića i tonu sreće.
    Jedina i najveća greška je sto je njega smjenio i postavio ovog teletabisa. Da je poslije njega postavio bilo kog drugog trenera makar iz Crnogorske lige mi bi prošli Cehe.
    A ostale greške tipa ne smjenjivanje, pozivanje i nepozivanje igrača neću da pominjem tuga ne hvata
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    našao si đe ćeš da pitaš, ovđe su svi u bojkotu

bravo, svi mi koji ne bojkutujemo mečeve i pričamo da je cico bolji trener od murinja i anćelotija zajedno smo trolovi i provociramo vas prave ljubitelje reprezentace. ako ćemo o brojkama, brna je imao ješ jedan poraz u zvaničnim mečevima protiv švajcarske, a cico je izgubio samo od velsa. reklo bi se sad da ti umanješ cicove uspjehe, a uveličavaš brnine. mora da si i ti neki trol
    Ne mlati praznu slamu zamolio bih te...

Uporedjivat Cica sa onom nesrecom , to moze samo neki nestrucan covjek.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bojkotuje li ko ove splacine?
    Sjever se ne podrazumijeva jer ih ne svrstavam medju ljudima.

Jug me prvenstveno zanima...

Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ja ih ne mogu bojkotovati, ne idem tamo ni zbog Deja ni Brnovića nego iz svog gusta.
    Tradicija od prvog dana ista ekipa, a da mi je raspoloženje drugačije nego prije jeste.
    Sad se i ne nadam da ćemo dobiti, eto koliko su me ova dvojica izvise ubili u pojam

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po strani rezultati, gasi se kult definitivno, evidentno je da nema vise entuzijazma , da ni navijači ni igrači ne uživaju, nema slavlja ni prije ni poslije, nema očekivanja...pi...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Čuh danas da karata za Zapad nema, potpuno slučajno. Biće pun ovih kojima su podijeljene, mada to ne znači ništa. Zapad oni vazda mogu napunit, pogotovo kad dolazi ekipa iz prvog šešira. Idu svi da vide KAPELA...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podiljenje su karte odavno.
    Jug ide izgleda ali ce opet biti u sopstvenoj reziji i sve manje jer i njih gase.
    Pravi navijaci ostaju kuci.
    Necu da mi Dejo,budala grada,soli pamet i da mi on upropastava zivot.Ko je on
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja nesto ne razumijem vas koji se nervirate oko reprezentacije, nesto padate u depresiju, unistili su vam tim i to.
    Ako dobiju dobro je, igraju pod nasom zastavom. Ako izgube, nista strasno i nista neocekivano, jer smo od njih navikli samo najgore. Stanje je takvo kakvo jeste, pravi ljubitelji fudbala su nemocni da nesto promijene jer su u manjini. Znamo sto se radi i kako se radi, znamo da reprezentacija ima milion mana, i sto, da nece to promijenit neko od nas obicnih navijaca? Da da.
    Prema tome, makar ja, sjedim kuci, nemam se sto nervirat, pogledam tu tekmu bez ikakvih ocekivanja i mirna Bosna. Ovaj biznis od repke nema potrebe da ikoga nervira.
    Reprezentacija nam potpuno lici na SRJ reprezentaciju s kraja 90-ih. Igracki naravno ne, nego je dvaput slabija, ali po mentalitett, amaterizmu, zakulisnim kombinacijama, menadzerisanju, preslikana. Zasto me to ne cudi, pa kad su ova dvojica bas igrali u tu istu repku.

Tekma kao tekma je teska za prognozu. Sto se nas tice... Mimo Base nema pouzdanog covjeka u odbranu. Vezni red katastrofa. Ne znam ni ja dje Mirko igra, Stevan ni ne igra al dobro. Nista to ne mora da znaci kad se dodje u reprezentaciju. Ako budemo igrali 4-4-2 ono klasicno, budemo disciplinovani i borbeni mislim da mozemo taj bod izvuc, eventualno i neko cudo da napravimo.
    Rusi ne da nisu neki nego se raspadaju. Sto pokazuju i rezultati u grupu. Kapela je pregazilo vrijeme, na svjetsko prvenstvo mu je ekipa igrala katastrofalno, tako su nastavili i u kvalifikacije. U zadnje vrijeme tako igra ziheraski, nesto staromodno. Osim toga vec smo sa njim 2x igrali nerijeseno. Ima imperativ pobjede ali nece se on zalijecat mnogo. Nista njemu ni bod u gostima ne smeta. Italijan je to.
    Kod Rusa vise nema Kerzakova, Arsavina, Pogrebnjaka, Pavljucenka. Spica prakticno nemaju. Kokorin je najgori spic univerzuma.
    Najbolji rus Cerisev je povrijedjen. Povrijedjena su im i dva glavna vezna igraca Glusakov i Fajzulin. Vjerovatno ce ih mijenjat Sirokov i Denisov. Ja jesam cuo za njih ali ne vjerujem da je to neki kvalitet koji se ne moze zadrzat. Jedini opasan igrac je Alan Dzagoev koga svi znamo.
    U odbranu im i dalje igraju oni Berezucki i Ignjasevic po 35 godina imaju.
    Najvise mi nekako visi neko 1-1 kao krajnji rezultat. Pod uslovom da Rusi ne prebace utakmicu na politicki teren sto bi znacilo nas poraz.
    Inace sam sinoc sanjao 2-1 za nas.

Ocekujem Ruse u otprilike ovakvom nekakvom sastavu
    -------------------------Akinfejev-------------------------
    -------------------------------------------------------------
    --Kozlov------Berezucki-----Ignjasevic------Kombarov--
    --------------------------------------------------------------
    -------Sirokov----------Denisov----------Zirkov----------
    ----Dzagoev-------------------------------------Satov----
    --------------------------Kokorin---------------------------

Sto se tice naseg experta ocekujem nesto ovako:

-------------------------Bozovic-------------------------
    -----------------------------------------------------------
    --Zverotic -----Baša-----------Simic---------Volkov--
    --Marusic-------Nikolic------ Vukcevic------Bozovic--
    ------------------Jovetic--------Vucinic-------------------

Od ovoga debitanta ne ocekujte nista da pokaze. Dzabe on igra u Belgiju, to je isti tip pojacanja kao Volkov, Kasalica itd jelen super liga. Vozdovac ovo ono.
    A da je neki koji pravi razliku ne bi nas dopao ne bojte se.
    Nikolica ne varim nikako. I strah me od njega. Pojesce ga Rusi. A tek kad cuju da je Volkov njihov pa kad pocnu da ga provociraju ima kartocku da dobije jos u prvo pol.
    Imacemo problem da iznesemo loptu, morace Joveta i Mirko da se vracu za nju a to je za spica najteze. Trebalo bi Mirka malo rasteretit pa da Jovetic sa Djidjom organizuje igru a Mirko nek se rva gore i ceka da odigra neki dupli.
    To je ta Brnina taktika.
    Last edited by TheLucas; 25-03-15 at 17:39.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Brate, meni smeta kad bilo ko/što u životu ne ostvaruje svoj puni potencijal, ma iz kog razloga. S reprezentacijom je ista priča, ne pozivaju se najbolji i onda ne može da se konstruiše realna slika o tome koliko zapravo možemo.

Za to je kriv isključivo selektor. Sad mi recite kako on ne sastavlja tim. Ok, onda je kriv što dozvoljava da mu neko drugi sastavlja tim.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Lucas
    Već ti spisak Rusa ne valja , Satov i Denisov su napustili trening danas poslije 20 min. Izgleda da neće putovati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jos bolje. Satov je njihov najkonstantiji igrac a Denisov bi sigurno igrao u prve.

EDIT: Mada ja procitah sad malo drugacije.

Trenirali su odvojeno od ekipe a danas im se prikljucili. Medjutim posije 20 minuta vratili su ih na individualni trening. Sjutra je procjena putuju li ili ne.
    Last edited by TheLucas; 25-03-15 at 18:40.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Dobra analiza lucas.Nikad gora rusija a nama nikad gora atmosfera
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    10 Posts

Rekoše li ovo na tv da je Marušića na treningu probao kao desnog beka :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Razlika izmedju Brne i Cica trenerski je neno i zemlja to prvo da se razumijemo. Cico je doktor za njega.
    Cico je u zadnjim utakmicama počeo da gubi kompas i iz borbe za prvo mjesto bili smo u situaciju da nam i to drugo moglo izvisit i to baš lako. Budimo realni i recimo da je pod Cicom naša odbrana je bila porozna, zaboravljamo da nas je Božović vadio. Evo da se sjetim samo švajcaraca i engleza dje su nam trebali uvaliti po tri gola. I imali smo raspoloženog Vučinića i tonu sreće.
    Jedina i najveća greška je sto je njega smjenio i postavio ovog teletabisa. Da je poslije njega postavio bilo kog drugog trenera makar iz Crnogorske lige mi bi prošli Cehe.
    A ostale greške tipa ne smjenjivanje, pozivanje i nepozivanje igrača neću da pominjem tuga ne hvata
    Greska.Prije engleza smo imali varijantu za prvo mjesto.Nego ih je Brna koji toliko vjeruje u reprezentaciju,nije izveo najbolji tim u tom momentu,jer se cuvao za 4 dana mech protiv svajcarske.Posto je Vels,velikim cudom za predsjednika naseg(Bejl,Ramzi,i onaj mali tasmanijski djavo,ne mogu da se sjetim sad) dobili svajcarce i nama obezbijedili siguran barazh.Zatim smo u svajcarsku isli u soping.Znachi Cico je imao poslije otkaza sanse za prvo mjesto.A kako nije kad mu je to bio prvi poraz!?
    Dok je legendarni Cico prije utakmice sa englezima na vembli(bez vucinica i jovetica) prvo rekao:"Budite sigurni da ne idemo u shoping".

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ne kapiram zasto se iko ozbiljno bavi polemikom sa nekim ko tvrdi da su Brna i Cico isti nivo.
    razlika je nedje odprilike kao Murinjo i Brano (bez da disrespektujem Brana koji je bolji strucnjak od ovog mamlaza).

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

@Amnesiac
    Druga izjava u 2 dana, sto misliš dal pokušavaju selektoru nešto da kažu?
    'Od prvog dana pokušavam da se nametnem selektoru. Na njemu je da odluči da l ću igrati pet, deset minuta ili možda neću ni ulaziti. Ja sam došao ovdje prije svega jer sam Crnogorac i ponosan sam što nosim nacionalni dres".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Miodrag Grof Bozovic i puna sloboda u svemu.

Dejo da se makne i Mijatovic da dodje.

Recept za uspjeh
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

ahhhahahh Black druze nasmija me.

Njih dvojica su dovoljno pametniji od nas da ovdje dodju ljeti i to na deset dana maksimalno, sa tim sto jedan ode u budvu a drugi na Adu.
    Dje druze ne treba njima ovo u zivotu.

Da se razumijemo ubijedjen sam da nam kraja ne bi bilo, postali bi nesto nalik sloveniji, koju niko ne pominje a malo koje takmicenje joj promakne.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Pricam sa majkom danas nesto i ona zna koliko mrzim lik i djelo Brnovica.

Kaze ona mene zamisli nekim cudom da se plasiramo na EP kakav bi ti xaos bio ne bi Brnu mako ni drzavni udar ni III svjetski rat.

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

covjek ima pobjedu protiv moldavije, poraz austrija, bod svedska, bod lihtenstajn reci majci da se ne sjekira. Nazalost sjecam se zrijeba prije vise od godinu ja sam izracunao da matematike nema da ne podjemo.
    Nas moj dobri brate oduci od fudbala austrija malo je rec raspala, ubijedjen sam da nam je reprezentacija za klasu bolja ali tu nea tima vise, nema srece ima grupa momaka koja dodje doma da se vidi sa porodicama i slika za instagram. Ne jebu brnu dva posto i vozdra. Sve ce se znat u petak. Bice prica imamo i dalje sanse....

Page 1706 of 2251 FirstFirst ... 70612061606165616961702170317041705170617071708170917101716175618062206 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)