ovi sto dodaju dekstrozu u ishranu neka paze sa kolicinom voca na dnevnom nivou , vrlo lako im se ljulja insulin na taj nacin![]()
Jel znate mozda koliko personalni treneri uzimaju u Benex mjesecno ?
ovi sto dodaju dekstrozu u ishranu neka paze sa kolicinom voca na dnevnom nivou , vrlo lako im se ljulja insulin na taj nacin![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kako kako?
Ne bih pita za cijenu kod S.P :razz:
150e tri treninga nedeljno,hahaha! Kakva gospoda jbt! No neka,kad ima ovaca,neka sisaju![]()
Немој тако, треба прочитат' пар чланака и погледат' пар клипова на јутјуб за правилну форму, лакше је дат' 300 еура да се савлада то150e tri treninga nedeljno,hahaha! Kakva gospoda jbt! No neka,kad ima ovaca,neka sisaju![]()
![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
cega nije skupo brato?
da das mjesecno 150e za teretanu?
i sto postignes? jos taj instruktor obraca paznju na tebe koliko?svakih 10min i plus vjerovatno je..uf,makse,necu da se nerviram
nije skupo![]()
za mene nije, jer evo da mene neko da te pare ne bih prihvatio , jer ne bih ima živaca da 'dvorim' nekoga i po sto puta ponavljam isto.
A svako sa malo vremena da dobro istrazi sve sto ga interesuje online i nista mu trener nece trebat, pogotovo jer vecina njih su broscience idioti.
rm -rf /
@kedown
je li ti napisao jelovnik? kako ti izgleda trening?
@srdjan
znaci 200e??hahahah,i vjerovatno ti 'uvali' neki proteincic bez koga se ne moze,to je jos 50e,znaci minimum 250e..lijepo.
@NL
Ne bih se slozio sa tobom..postoji visa vrsta trenera,tako da ti nije bas prica na mjestu..a to sto su brosci,to opet nije mjerodavno.Tipa uzmes trenera,je li ti bitno da ima nekakvu diplomu za koju je dao 300e ili ti je bitnije da ima znanje?
ne mozes generalizovati bas tako![]()
Zna li neko od vas dje se moze nabaviti efedrin?
Мислим да га има у апотеке, на рецепт мора да иде...
Могу да провјерим код једног лика има ли, ако оћеш?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Контам да је то фул уља и траписта и празних калорија, али оно НЕЋЕШ НА БИНУ :Д
А ја једем данас 7 оброка и замислите тужних 70 грама пиринча читави дан од хидрата :Д
Ima malo ulja al samo od pohovanja, ovo ti je svinjski file i unutra malo vrlo malo prsute i trapista, ovo je od rucka pa bi bilo muka spremat, ali uvijek mi ide riža + neko povrce, pecena paprika, ili tikvice ili grasak + 250gr pileceg bijelog, ili rotacija umjesto pileceg 2 konzerve tune. To malo redukovah ishranu ovo pred ljeto, eto tako![]()
Мени данас исхрана ишла овако:
1 Веј
2 4 јаја
3 Месо + шаргарепа
4 Веј и декс
5 Бијело пиринач
6 Туњевина
7 Немасни сир
Прије и после тренинга једно 10 грама БЦАА и ето :Д
Све по протоколу, е'о 9 дана без одступања иједном, никакав чит оброк, ништа апсолутно и није ми тешко, навикнем се одма', теже ми је што су ми џепови празни![]()
Meni je malo teze bilo da se naviknem na ishranu, jer sam ''gurman''. Hahha gurman se kaze za ove sto imaju preko 110, bezbolnije reci od ''prase''. Ali sam zadovoljan i gubim na kilazi kako sam zamislio..
Inace kad vec oko ishrane. Danas sam imao..
1. Ovsene pahulje sa mlijekom kisjelim. (ne mogu ih nikako drugacije jesti) + Vej
2. Sejk koji ja pravim(4 bjelanca-plazma-1,2 banane, med, mlijeko, par oraha)
3. Bijelo + pirinac + zeleni luk
4. Pola case kisjelog mlijeka + sjeckana banana + kasika plazme + pola kasike meda. Ispadne kao vocni jogurt.
5. Nemasni sir umijesan sa orizom i malo kecapa. + opet kisjelo mlijeko.
Mislim da Lazine samo od mene mogu da zive.
Избачи тај мед макар и плазму, што ће ти толико шећера болан)
Nemam nesto previse dodira sa trenerima, nikad ih nijesam koristio, slusao price nekih i vise ovako online i preko drugih. Precerao jesam ali vecina koje sam ja slusao su davali glupave savjete, cak i kontraproduktivne, u vezi ishrane, treniga itd. A i sto mnogi nit izgledaju nit dizu kako i koliko treba, al na drugu stranu moguce je da imaju veliko znanje pa nema veze.
Sto znam, sigurno ima dobrih, al za te pare jedino ako bas imas da trosis i neces nista sam da radis pa ako je dobar trener da ti sve odradi a ti samo da gledas te GAINZZZZ![]()
rm -rf /
A i kecap je goli secer.![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Mora se ta licenca uzimat braćo...Pa po 4-5 ljudi uzet, rokat iljadu eura mjesečno, and make all kindz of gainz in the process![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Nije to u cg bas toliko sjajno koliko zvuci,meni je par drugova uzelo licencu i to neku u london oko 5000€ ih je ispala i evo ih bez posla,jedino jedan od njih je juce potpisao ugovor sa nekom firmom u kuvajt i tamo sad radi,3700$ mu je plata,a cijena goriva oko 0.15$
Sent from my Kauč using Daljinski
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks