Page 22 of 655 FirstFirst ... 121819202122232425263272122522 ... LastLast
Results 526 to 550 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

The semi-final games will be played on 14.4., 15.4., 18.4. and if necessary19.4. and 22.4. The final games will be played on 25.4., 26.4., 29.4. and if necessary 30.4. and 2.5.
    In case both semi-final pairs are finished earlier than five games, the final series will begin earlier and will be completed even before the final date of 2 May.

Treba biti oprezan sa cedevitom nije to naivna ekipa.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ali skandiranje Vujosevicu.. Ono samo zadnja bagra moze. Mene je sramota bilo umjesto njih.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

ao sandor objasni mi sto ti znaci da dolazis na topic i komentarises bespotrebne stvari,posle ovolikog uspjeha
    boli li vas toliko niksicani.Pa zar ne mozete shvatiti da je crnogorski klub u play off
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Mislim da ce Buducnost ugrabiti jednu "on the road" protiv Cedevite ali isto tako moze se i prosut na svoj parket.. Nisu dobri pod pritiskom nikako tako da je ova serija dosta zajebana..

Jovovic jednostavno nespreman za tu pozornicu tako da je na igracima sav teret..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Iskreno,bog nas je pogledao na +7 za Partizan posle čega Pavlović promašuje i zicer za +9 na 3-i-kusur min do kraja.

Rejnolds majstorski u drugom pol. ,Kuk podsjetio na neke dane kad je bio legitimni EL igrač. Mučeni Planinić jedino protiv panjina poput Đumića i Milutinova može da izgleda dominantno iako se baš trudio da nam se u*ere u život sa slobodnih.

Protiv Cedevite natjerat' Alexu da udari glavom u koljeno Gordića čime će eliminisat i sebe i njega, što bi nam bilo od neviđene koristi.
    Za covjeka koji je igrao toliko godina u najjacoj ligi na svijetu Pavlovic igra nekad tako nezrelo i bez razmisljanja ikakvog da je to zabrinjavajuce za takvog igraca.Konkretno u onoj situaciji kad je isao na kucanje na +7, raznio je Sehovica prvim korakom, ostavio ga je bar korak ipo-dva iza sebe i umjesto da zavrsi lijepo od tablu ili saceka Sehovica iskusno na faul i bacanja on ide da zakuca preko 2 coeka gdje Partizan gubi loptu i momentum koji su imali u tom trenutku prelazi na stranu Buducnosti kad Reynolds pogadja onu trojku iz coska u sledecem napadu.Cini mi se da od tad i one trojke Akojona nijesu vise kos dali do kraja utakmice

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Meni je i dalje frapantno da je Buducnost imala preko 50 indeksnih poena vise i da je trebalo ovaj triler da se izdesava da bi pobijedili.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ne mogu se solidarisat sa onim navijacima nikako. Co'ek je rodjeni Podgoricanin, bivsi selektor.. To me vise zaboljelo nego poraz Partizana. Ne mrzim ja Buducnost, cak i dodjem u Moracu s vremena na vrijeme da pogledam utakmicu. A i ti sto su mislili da ce Partizan pobijedit su se zajebali u startu, to sam rekao prije utakmice. Naravno, navijao sam za Partizan, to je jace od mene.
    Vatanje za mrezicu. Priceless.
    Nego, eto, zelim Partizan - Buducnost u finalu i, naravno ,pobjedu parnog valjka, ali nista od toga.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Mislim da ce Buducnost ugrabiti jednu "on the road" protiv Cedevite ali isto tako moze se i prosut na svoj parket.. Nisu dobri pod pritiskom nikako tako da je ova serija dosta zajebana..

Jovovic jednostavno nespreman za tu pozornicu tako da je na igracima sav teret..
    Gordic je paklen pnr igrac (protiv Buducnosti, dodao bi Twister), a ja na Kuka, i pored ove partije veceras, ne mogu da se oslonim. Pilepic moze svaku odbranu sutem da uneredi, pod kosem su osjetno jaci, imaju iskusnijeg trenera (da ne kazem boljeg), popunjeni su odlicno na svim pozicijama, za razliku od Partizana, a atmosfera u Moraci nece biti ni priblizno kao ova veceras. Tako da, cisto kosarkaski gledano, Cedevita je favorit.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Morao sam ovo snimit, slucajno dje pijem kafu u Deltu cekajuci na el klasiko...

Prava mala podgoricka grobarka

Gasi

Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Gordic je paklen pnr igrac (protiv Buducnosti, dodao bi Twister), a ja na Kuka, i pored ove partije veceras, ne mogu da se oslonim. Pilepic moze svaku odbranu sutem da uneredi, pod kosem su osjetno jaci, imaju iskusnijeg trenera (da ne kazem boljeg), popunjeni su odlicno na svim pozicijama, za razliku od Partizana, a atmosfera u Moraci nece biti ni priblizno kao ova veceras. Tako da, cisto kosarkaski gledano, Cedevita je favorit.
    Jedini na kojeg se mi mozemo oslonit, da ce svaku utakmicu bit konstantan. je Reynolds. Cook zna da zabudali i da uzima neke nerezonske koseve tako da bih mu preporucio da se drzi playmakinga a Reynolds da bude scorer jer jedini u ekipi zna kako da dodje do slobodnih pa i kad ga sut ne ide. Za ostale igrace ne znam sto bih rekao..Sehovic i floor spacing (samim tim i vise prostora za Reynoldsa da ulazi u reket) koji on pruza ce bit kljcni ali mora da pogadja otvorene suteve jer boljeg trojkasa nemamo.
    Mozda je i bolje ako ne bude atmosfera kao nocas jer se po obicaju seru u gace kad su veliki trenuci. Ovo je nocas Partizan vise izgubio nego sto smo mi dobili jer nisu kosa dali u zadnjih 3 minuta (odbrana je bila dobra, da ne bude da to ne uvazavam).

Mentalna prednost na strani Cedevite. Nama prednost domaceg terena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...imaju iskusnijeg trenera (da ne kazem boljeg).
    Možeš slobodno da kažeš boljeg.

I pored svega što si napisao, meni je idalje draže što igramo sa njima, a ne sa nekim od Bg ''blizanaca'' . Zbog hiljadu stvari od kojih ni jedna nema veze sa košarkom.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

potajno sam se nadao porazu jer mi se cini, poslije svega prikazanog ove godine u ABA. da smo blizi da tresnemo zvijezdu nego cedevitu.. jovovic nema rjesenja za njihovu igru.. ali dobro.. raduje pobjeda protiv partizana svakako..
    sudjenje, nakon svega, rekao bih ujednacen kriterijum..
    pavlovic, prvi korak, neuhvatljiv..
    milosavljevic, ubica..
    ne bih krivio planinica toliko, momak gotovo sam igra cijele godine klasicnu 5 u oba takmicenja, veliki je teret na njemu..
    rejnolds, sehovic i kuk, paunic - "komuniciraju" odlicno..
    koliko je protiv zvijezde sreca okrenula ledja, toliko se sad osmijehnula kod sutra JR za tri..

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Ne mogu se solidarisat sa onim navijacima nikako. Co'ek je rodjeni Podgoricanin, bivsi selektor.. To me vise zaboljelo nego poraz Partizana. Ne mrzim ja Buducnost, cak i dodjem u Moracu s vremena na vrijeme da pogledam utakmicu. A i ti sto su mislili da ce Partizan pobijedit su se zajebali u startu, to sam rekao prije utakmice. Naravno, navijao sam za Partizan, to je jace od mene.
    Vatanje za mrezicu. Priceless.
    Nego, eto, zelim Partizan - Buducnost u finalu i, naravno ,pobjedu parnog valjka, ali nista od toga.
    Apsolutno se slazem. Covjek je bio jos i trener reprezentacije i ne znam cime je zasluzio onakav tretman.

Inace, one baklje, petarde, izigravanje ludila Kao da su htjeli da pokazu kolegama iz BG da su jednako 'ludi i opasni'. Sjeku se vene protiv Partizana i Zvezde, a ostalih 11 utakmica ih dodje desetak-dvadeset (ako se uopste i udostoje da dodju).
    Last edited by johnny bravo; 23-03-15 at 00:48.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    1,845
    Thanks Thanks Received 
    2,438
    Thanked in
    1,347 Posts

Aj dusmani idite na druge topice!!!!

PODGORICAAAA SLAVICE CIJELAAAAAAAAA!!!

Inace citam komentare po srpskim portalima i pitam se ima li gorih ljudi od ovih srba? Oni kukavci sebi dobro ne misle!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

To je to od buducnosti za ovu sezonu. Bas nemaju sanse protiv cedevite tj imaju ali veoma su male

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Apsolutno se slazem. Covjek je bio jos i trener reprezentacije i ne znam cime je zasluzio onakav tretman.

Inace, one baklje, petarde, izigravanje ludila Kao da su htjeli da pokazu kolegama iz BG da su jednako 'ludi i opasni'. Sjeku se vene protiv Partizana i Zvezde, a ostalih 11 utakmica ih dodje desetak-dvadeset (ako se uopste i udostoje da dodju).
    To ti je sindrom svih navijača u CG. Gledaju na internet šta se radi, pa daj da i oni budu opasni. Mora se nešto izazvati, makar koškanje sa policijom, jer će to poslije da prenose navijački portali i da se stavi na YouTube, da se vidi da su zajebani. Varvari, Vojvode, a vidim i Fapovski podmladak bi isto to radio, nego su još balavci. Jedino je stara ekipa Fapa razumjela princip navijanja, ovo danas je sve majmunisanje. Vidiš momke od 25+ godina koji bi da se koškaju sa policijom i gađu kamenjem sa drugima. Što kažeš, izigravanje ludila. Klince nekako i razumijem, posebno u ovom internet dobu, ali takve likove, tj. takve mentalne sklopove nikad neću.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    9,446
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

1. Opet antisrpsko skandiranje i ponašanje u ‚‚bratskoj‚‚ nam crnoj gori. Nemoj biti naivan, Srbine!
      (Stefan, 22. mart 2015 20:47)# Link komentara
      Preporučujem (+1362)
      Ne preporučujem (-176)
      Šta je ovo

stvarno su srbi ladovine nevidjene, moze li mi neko reci sta je to navijano protiv srba i srbije?
      Da ne ponavljam da zaboravljaju svaki put kad ode gore buducnost, cigani, ebo vas milo i jos masala

Thanks Thanks Given 
    678
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    961 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    1. Opet antisrpsko skandiranje i ponašanje u ‚‚bratskoj‚‚ nam crnoj gori. Nemoj biti naivan, Srbine!
      (Stefan, 22. mart 2015 20:47)# Link komentara
      Preporučujem (+1362)
      Ne preporučujem (-176)
      Šta je ovo

stvarno su srbi ladovine nevidjene, moze li mi neko reci sta je to navijano protiv srba i srbije?
      Da ne ponavljam da zaboravljaju svaki put kad ode gore buducnost, cigani, ebo vas milo i jos masala
    A cudan narod, svaki put gore kad se ode gadjaju klupu Buducnosti upaljacima i cime sve ne, zovu ih ciganima i siptarima, pominju to za Mila uz bezbroj varijacija, psuju Sehovicu tursku majku (jednom se cak iz nekog razloga i Srebrencija pominjala) a kad se nesta slicno odje desi to je zgrazavanje samo takvo, kakvi smo primitivci i kompleksasi.Odjednom se brine o ugrozavanju bezbjednosti aktera meca a niko to ne pomenu nakon utakmice u Pioniru.
    Dje pomenu reprezentaciju, prikazase na tv nakratko Luku Pavicevica u 4/4 i nakon toga Partizan pravi onu seriju za +7.Tacno sam znao da ce nesta izmalerisati cim su ga prikazali ebo ga otac malerozni.Srecom dobise nocas inace sam bio siguran da je on izmalerisao nesta samo svojim prisustvom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Budućnost Voli vs Partizan NIS ,cijela utakmica ABA League 22/3/2015

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ne mogu da vjerujem da ima ovoliko dusmana i vecina je iz niksica,cast izuzecima
    Svaka vam cast
    Stidite se
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

duuubooooka je moracaaaa
    svaka cast momcima jos me glava boli

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Cedevita je tim bez domaćeg terena. Ono pozorište je prije neutralni teren. Isto i oni imaju problema na relaciji trener-igrači, i po meni, u odnosu na sastav koji imaju, igraju lošiju košarku. Rekoh dobro je što su nas klepili oba puta, ubijeđeni su da su bolji a i u njihovim izjavama prije zadnjeg kola prisutno je potcjenjivanje Budućnosti. Takve stvari se u sportu lagano obiju o glavu. Što se tiče utakmice sinoć, taktike i timske igre, ja sam iznenađen. To je izgledalo sasvim solidno. Jesam kritikovao Jovovića, ali se mora priznati da je sinoć na taktičkom planu nadvisio Vujoševića. Još je potrebno smanjiti glupe greške i bespotrebne faulove, i naravno slobodna bacanja šutirati barem kao djeca ispred zgrade. Uz ovakvu atmosferu, očekujem da dobijamo kući, a i u Zagrebu mislim da imamo šanse.

Thanks Thanks Given 
    5,227
    Thanks Thanks Received 
    9,463
    Thanked in
    4,589 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Morao sam ovo snimit, slucajno dje pijem kafu u Deltu cekajuci na el klasiko...

Prava mala podgoricka grobarka

Gasi

Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
    ja ne kapiram šta si smimio
    imah tu priliku da gledam utakmicu u sportskom i samo želim onome mu*onji koji je gađao vujoševića bubregom da on nekad u životu poželi da ga neko gađa istim.
    ja više ne vidim razliku između navijanja i vrijeđanja.

lik koji je milosavljevića uhvatio za vrat, odnosno njih trojica, od početka utakmice su provocirali kako se partizanovi igrači primaknu košu. i nisu udaljeni. prejadno.
    utakmica kao utakmica je bila dobra, ovo ostalo...propalo se.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Cu bubregom ga gadjali...Za neupucene, Vujosevicu ne rade bubrezi, co'ek ide na dijalizu. Jedno je navijac , a jedno klosar.

Page 22 of 655 FirstFirst ... 121819202122232425263272122522 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)