Ali skandiranje Vujosevicu.. Ono samo zadnja bagra moze. Mene je sramota bilo umjesto njih.
The semi-final games will be played on 14.4., 15.4., 18.4. and if necessary19.4. and 22.4. The final games will be played on 25.4., 26.4., 29.4. and if necessary 30.4. and 2.5.
In case both semi-final pairs are finished earlier than five games, the final series will begin earlier and will be completed even before the final date of 2 May.
Treba biti oprezan sa cedevitom nije to naivna ekipa.
Ali skandiranje Vujosevicu.. Ono samo zadnja bagra moze. Mene je sramota bilo umjesto njih.
ao sandor objasni mi sto ti znaci da dolazis na topic i komentarises bespotrebne stvari,posle ovolikog uspjeha
boli li vas toliko niksicani.Pa zar ne mozete shvatiti da je crnogorski klub u play off
Podgorica Podgoricanima!
Mislim da ce Buducnost ugrabiti jednu "on the road" protiv Cedevite ali isto tako moze se i prosut na svoj parket.. Nisu dobri pod pritiskom nikako tako da je ova serija dosta zajebana..
Jovovic jednostavno nespreman za tu pozornicu tako da je na igracima sav teret..
Za covjeka koji je igrao toliko godina u najjacoj ligi na svijetu Pavlovic igra nekad tako nezrelo i bez razmisljanja ikakvog da je to zabrinjavajuce za takvog igraca.Konkretno u onoj situaciji kad je isao na kucanje na +7, raznio je Sehovica prvim korakom, ostavio ga je bar korak ipo-dva iza sebe i umjesto da zavrsi lijepo od tablu ili saceka Sehovica iskusno na faul i bacanja on ide da zakuca preko 2 coeka gdje Partizan gubi loptu i momentum koji su imali u tom trenutku prelazi na stranu Buducnosti kad Reynolds pogadja onu trojku iz coska u sledecem napadu.Cini mi se da od tad i one trojke Akojona nijesu vise kos dali do kraja utakmice
Meni je i dalje frapantno da je Buducnost imala preko 50 indeksnih poena vise i da je trebalo ovaj triler da se izdesava da bi pobijedili.
In vino veritas
Ne mogu se solidarisat sa onim navijacima nikako. Co'ek je rodjeni Podgoricanin, bivsi selektor.. To me vise zaboljelo nego poraz Partizana. Ne mrzim ja Buducnost, cak i dodjem u Moracu s vremena na vrijeme da pogledam utakmicu. A i ti sto su mislili da ce Partizan pobijedit su se zajebali u startu, to sam rekao prije utakmice. Naravno, navijao sam za Partizan, to je jace od mene.
Vatanje za mrezicu. Priceless.
Nego, eto, zelim Partizan - Buducnost u finalu i, naravno ,pobjedu parnog valjka, ali nista od toga.
Gordic je paklen pnr igrac (protiv Buducnosti, dodao bi Twister), a ja na Kuka, i pored ove partije veceras, ne mogu da se oslonim. Pilepic moze svaku odbranu sutem da uneredi, pod kosem su osjetno jaci, imaju iskusnijeg trenera (da ne kazem boljeg), popunjeni su odlicno na svim pozicijama, za razliku od Partizana, a atmosfera u Moraci nece biti ni priblizno kao ova veceras. Tako da, cisto kosarkaski gledano, Cedevita je favorit.
In vino veritas
Morao sam ovo snimit, slucajno dje pijem kafu u Deltu cekajuci na el klasiko...
Prava mala podgoricka grobarka
Gasi
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Jedini na kojeg se mi mozemo oslonit, da ce svaku utakmicu bit konstantan. je Reynolds. Cook zna da zabudali i da uzima neke nerezonske koseve tako da bih mu preporucio da se drzi playmakinga a Reynolds da bude scorer jer jedini u ekipi zna kako da dodje do slobodnih pa i kad ga sut ne ide. Za ostale igrace ne znam sto bih rekao..Sehovic i floor spacing (samim tim i vise prostora za Reynoldsa da ulazi u reket) koji on pruza ce bit kljcni ali mora da pogadja otvorene suteve jer boljeg trojkasa nemamo.
Mozda je i bolje ako ne bude atmosfera kao nocas jer se po obicaju seru u gace kad su veliki trenuci. Ovo je nocas Partizan vise izgubio nego sto smo mi dobili jer nisu kosa dali u zadnjih 3 minuta (odbrana je bila dobra, da ne bude da to ne uvazavam).
Mentalna prednost na strani Cedevite. Nama prednost domaceg terena.
potajno sam se nadao porazu jer mi se cini, poslije svega prikazanog ove godine u ABA. da smo blizi da tresnemo zvijezdu nego cedevitu.. jovovic nema rjesenja za njihovu igru.. ali dobro.. raduje pobjeda protiv partizana svakako..
sudjenje, nakon svega, rekao bih ujednacen kriterijum..
pavlovic, prvi korak, neuhvatljiv..
milosavljevic, ubica..
ne bih krivio planinica toliko, momak gotovo sam igra cijele godine klasicnu 5 u oba takmicenja, veliki je teret na njemu..
rejnolds, sehovic i kuk, paunic - "komuniciraju" odlicno..
koliko je protiv zvijezde sreca okrenula ledja, toliko se sad osmijehnula kod sutra JR za tri..![]()
Apsolutno se slazem. Covjek je bio jos i trener reprezentacije i ne znam cime je zasluzio onakav tretman.
Inace, one baklje, petarde, izigravanje ludilaKao da su htjeli da pokazu kolegama iz BG da su jednako 'ludi i opasni'. Sjeku se vene protiv Partizana i Zvezde, a ostalih 11 utakmica ih dodje desetak-dvadeset (ako se uopste i udostoje da dodju).
Last edited by johnny bravo; 23-03-15 at 00:48.
In vino veritas
Aj dusmani idite na druge topice!!!!
PODGORICAAAA SLAVICE CIJELAAAAAAAAA!!!
Inace citam komentare po srpskim portalima i pitam se ima li gorih ljudi od ovih srba? Oni kukavci sebi dobro ne misle!
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je to od buducnosti za ovu sezonu. Bas nemaju sanse protiv cedevite tj imaju ali veoma su male
To ti je sindrom svih navijača u CG. Gledaju na internet šta se radi, pa daj da i oni budu opasni. Mora se nešto izazvati, makar koškanje sa policijom, jer će to poslije da prenose navijački portali i da se stavi na YouTube, da se vidi da su zajebani. Varvari, Vojvode, a vidim i Fapovski podmladak bi isto to radio, nego su još balavci. Jedino je stara ekipa Fapa razumjela princip navijanja, ovo danas je sve majmunisanje. Vidiš momke od 25+ godina koji bi da se koškaju sa policijom i gađu kamenjem sa drugima. Što kažeš, izigravanje ludila. Klince nekako i razumijem, posebno u ovom internet dobu, ali takve likove, tj. takve mentalne sklopove nikad neću.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
- Opet antisrpsko skandiranje i ponašanje u ‚‚bratskoj‚‚ nam crnoj gori. Nemoj biti naivan, Srbine!
(Stefan, 22. mart 2015 20:47)# Link komentara
Preporučujem (+1362)
Ne preporučujem (-176)
Šta je ovo
stvarno su srbi ladovine nevidjene, moze li mi neko reci sta je to navijano protiv srba i srbije?
Da ne ponavljam da zaboravljaju svaki put kad ode gore buducnost, cigani, ebo vas milo i jos masala
A cudan narod, svaki put gore kad se ode gadjaju klupu Buducnosti upaljacima i cime sve ne, zovu ih ciganima i siptarima, pominju to za Mila uz bezbroj varijacija, psuju Sehovicu tursku majku (jednom se cak iz nekog razloga i Srebrencija pominjala) a kad se nesta slicno odje desi to je zgrazavanje samo takvo, kakvi smo primitivci i kompleksasi.Odjednom se brine o ugrozavanju bezbjednosti aktera meca a niko to ne pomenu nakon utakmice u Pioniru.
Dje pomenu reprezentaciju, prikazase na tv nakratko Luku Pavicevica u 4/4 i nakon toga Partizan pravi onu seriju za +7.Tacno sam znao da ce nesta izmalerisati cim su ga prikazali ebo ga otac malerozni.Srecom dobise nocas inace sam bio siguran da je on izmalerisao nesta samo svojim prisustvom![]()
Budućnost Voli vs Partizan NIS ,cijela utakmica ABA League 22/3/2015
Ne mogu da vjerujem da ima ovoliko dusmana i vecina je iz niksica,cast izuzecima
Svaka vam cast
Stidite se
Podgorica Podgoricanima!
duuubooooka je moracaaaa![]()
svaka cast momcima jos me glava boli![]()
Cedevita je tim bez domaćeg terena. Ono pozorište je prije neutralni teren. Isto i oni imaju problema na relaciji trener-igrači, i po meni, u odnosu na sastav koji imaju, igraju lošiju košarku. Rekoh dobro je što su nas klepili oba puta, ubijeđeni su da su bolji a i u njihovim izjavama prije zadnjeg kola prisutno je potcjenjivanje Budućnosti. Takve stvari se u sportu lagano obiju o glavu. Što se tiče utakmice sinoć, taktike i timske igre, ja sam iznenađen. To je izgledalo sasvim solidno. Jesam kritikovao Jovovića, ali se mora priznati da je sinoć na taktičkom planu nadvisio Vujoševića. Još je potrebno smanjiti glupe greške i bespotrebne faulove, i naravno slobodna bacanja šutirati barem kao djeca ispred zgrade. Uz ovakvu atmosferu, očekujem da dobijamo kući, a i u Zagrebu mislim da imamo šanse.
ja ne kapiram šta si smimio
imah tu priliku da gledam utakmicu u sportskom i samo želim onome mu*onji koji je gađao vujoševića bubregom da on nekad u životu poželi da ga neko gađa istim.
ja više ne vidim razliku između navijanja i vrijeđanja.
lik koji je milosavljevića uhvatio za vrat, odnosno njih trojica, od početka utakmice su provocirali kako se partizanovi igrači primaknu košu. i nisu udaljeni. prejadno.
utakmica kao utakmica je bila dobra, ovo ostalo...propalo se.
nothing comes from violence and nothing ever could
Cu bubregom ga gadjali...Za neupucene, Vujosevicu ne rade bubrezi, co'ek ide na dijalizu. Jedno je navijac , a jedno klosar.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks