Najveca bruka je sto b92 i jos po neki program su totalno blokirani ujutru... I mi to placamo ..
tacno tako
Najveca bruka je sto b92 i jos po neki program su totalno blokirani ujutru... I mi to placamo ..
Imam utisak da si se naradio u zivotu. Mozda treba antenu zarotirati, promjeniti nagib, mozda LNB nije odgovarajuci ? A recimo ako dodajes jos jedan risiver, je li ti puno 30 EUR ?
Treba zamjeniti LNB, treba provuci jos jedan kabel, staviti konektore (i to tako da drzi i sunce i vjetrustinu i potop), uglavnom probusiti i koji zid pa potom zakrpit. Siguran sam da kad bi ti radio, i 80 EUR bi ti malo bilo.
Ne branim montere, ali vidio sam sa cime se sve susrecu, i opet, nije cijena toliko bezobrazna, koliko je nas standard bezobrazan.
Ono po cemu zamjeram Totalu je totalna neazurnost ili lenjost ili bahatost prema postojecim korisnicima. Evo ovaj HD risiver kumim ih vec godinu i po da mi zamjene, pristajem i novi ugovor da potpisem - ma jok. Ja sve manje kanala imam na ovaj SD risiver, a oni nikako da posalju taj HD. I sad im je izgovor, u toku godine cemo. Pa cek, je li mjenjate 50 risivera u toku dana u cijelu CG ?
Da raskinem pretplatu, oni bi bili presretni. Dakle, samo da mi posalju risiver i da im po istom covjeku posaljem nazad u kutiju SD risiver - eto to sam im trazio - oni - sipak.
Zato i njih pljuvam po drugim kafanama. Ni drugi operateri nisu bogzna sto.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Total TV lenjost,neazurnost,bezobrazluk sve zivo njih karakterise,samo gledaju kako ce da zakinu narod,mogu misliti sto rade ovim starijim ljudima,koji se mnogo ne razumiju u sve ovo.
Imao sam situaciju da sam licno sa mojim monterom zvao tamo u centralu da mi 2 resivera Total TV upare,kako ne bih placao 20 eura nego oko 13 eura mjesecno,,sve se dogovorili ova zena tamo kaze,sve je zavrseno,upareno,a ona vjerovatno tamo cackala nos ili sto znam sto je radila,ali ovo sto je trebala nije odradila...mene racun sledeci mjesec 20 eura...zovi opet tamo oni kazu nije upareno,ja zahtijevam da se upari oni kazu da moram da uplatim racun od 20 eura za prethodni mjesec da bi uparili...znaci totalni bezobrazluk,em ne rade svoj posao,em se sprdaju sa narodom,grijeh.
100 puta sam odje pisao na forum,Mtel ima najbezobrazniju ponudu interneta ja mislim na svijet (ali postoje ljudi koji kao ja nemaju drugi izbor bez njih),ali brate evo 10 godina od kako sam njihov korisnik,kad nesto nije u redu,zovnem,isti dan,ako ne isti,odmah sjutra ujutro dolazi monter na vrata,iako ne zivim u PG... sve pohvale po tom pitanju za njih
Predjoh sa bbm-a besplatno,tj.morao sam da im ostavim opremu bbm-a, 2 risivera su u pitanju. E sad,pohvale za ekipu koja je odradila a to su momci iz bbm podrske i to im je bila prva ili druga ugradnja,sve u roku i sve po dogovoru. Zamjerka ide na neljubaznost zenske osobe iz call centra total tv-a i prevarili su me jer su mi obecali 2 mjeseca otkljucane sve kanale i 2 mjeseca bez pretplate a to nece biti tako. Ali zalicu se jer mi je i iz kancelarije bbm-a(totala) a i iz call centra u vise navrata receno da cu imati te privilegije. Prilicno sam zadovoljan kvalitetom slike...
Last edited by fotograf; 20-03-15 at 19:10.
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Je li stalno na eurosportu engleski komentator?
Nije,vjerovatno imas novi resiver,pogledaj na daljinskom trebalo bi da imas opciju "language" i tu promijeni ili najbolje nedje pogledaj u podesevanje sistema da stavis primarni srpski da nebi morao stalno da se keksaš sa tim,u suprotnom stalno ces morati na primjer eurosport da uvijek prebacac na ovu opciju"language" nase komentatore![]()
gubi li se kome trenutno slika na total?
Ne,ali sam im dao bbm opremu, 2 risivera+2 daljinska i tanjir, koja je bila moja, a iznajmio total na dvije godine. Ugradnja besplatna mada i nije neki problem podesavanje i montiranje osim hvatanja satelita, i jos jedan kabal je trebalo od 3m duzine. Drugi je ostao od bbm-a. Za podesavanje risivera ima po netu podesavanja, ima i na forumu. Kod mene je trajala ugradnja manje od pola sata, sa papirologijom manje od 45 minuta...
znali se kad ce pocet pustati ove nove kanale, rekose pocetkom marta 15 hd kanala, a ono sipak samo da nam zamazu oci kao i sa resiverima:cower:
Evo sad ce, samo sto nijesu!Mijenjaju resivere, uvode internet, ubacuju nove HD kanale koje placamo i mi sa SD resiverima... Traze 40€ da prikace jos jeden resiver (Total TV kuća) iako imam razvedenu instalaciju i istekao mi ugovor ... Svjesni su da imaju najbolju ponudu kanala i kvalitet slike pa mogu da rade sta oce.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
Jedino šta su uradili, a da nijesu obećali, jeste povećanje pretplate. Sa 10.17e na 10.95 od marta...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Zna li iko pouzdano da li ce pustiti RTCG2 i Prvu?
Nista ti nije kod njih pouzdano dok ne vidis svojim ocima.
A i sport se moze na RTCG gledati samo ako pritisnes MUTEJa prelistam prvo sve FTA kanale pa ako nema na njih onda gledam na RTCG.
Zadnja 2-3 dana slika se gubi na total i koci slika. Mislim da nema vajde od korisnickog servisa,zvacu kasnije ali ajd.
Kako na ovom novom risiveru namjestiti da se iskljuci nakon recimo pola sata? Sleep opcija...
Navijes budilnik, probudis se i iskljucis resiver
Ili kupiš tzv. TIMER i u njega isključiš risiver i podesiš u koliko sati da se ugasi-upali. Više puta u toku 24 h.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks