sto na popravni napoli pogodih dusho moja jos 3 su ostala
Samo toliko![]()
Con cantera y afición, no hace falta importación!
sto na popravni napoli pogodih dusho moja jos 3 su ostala
Au sad vidim, brutalan tiket
Tapatalk - 5s JB 8.1 slim gray 64gb
samo cu ove golove promasit ne znam sto ih igram kad samo prelaze umijem![]()
Odigram Jankovicku, Djokovca i Mareja s jacom uplatom, i ova preda mec na 6-1 4-1 za Jakovicku, a i Tomic preda ovome mec zbog povrede
Ovo je komedija jedna zivota sto mi se desava
Jel dobio ko sto?
E jbg...
u pravi čas odigrah ovo![]()
![]()
Ajax istom
Cardozo uzivo single ne vazi ovdje ispod 10€
Sledeci single koji bude kacen sa 50 centi zasluzuje ban
Али како сам лупио Интер, у трипу сам био оно ЕВО ГА ИЗНЕНАДИЋЕ НАС СВЕ НОЋАС, ку*ац ће изненадит' :Д
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Berdih - Federer TajBrejk NeRaonić - Nadal TajBrejk NeJanković - Lisicki 2
Ko oće 6 kvotu
Matersburg 1
Angers GG
Leuven 3+
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Utreht 1i3+ ili 1-1i3+
2.08 i 3.10
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hamburg 1-2 prvo @1.75
HSV kuci vec dve utakmice ne mozda da padne gol u prvom pol. a pre toga nijednom kuci nisu vezali dve utakmice bez gola u prvom. Hertha prosla u gostima prvi put ove sezone nije pao gol u PP a nerealno je da se sa tom tvrdjom statistikom bas ode u 3+ PP ali bi morao bar 1 gol
Dijon 1 @1.65
Dijon kuci zaredjao dva iksa, spadaju u najjace domacine, imaju isti broj bodova kao i druga i cetvrta ekipa druge FR lige. Valenciennes je u gostima zaredjao tri utakmice bez poraza a proslu su dobili sto im je omogucilo da pobegnu iz zone ispadanja. Posto su Dijonu potrebniji bodovi, a odrali ih 3:0 u gostima prosli susret, kec ne bi smeo da izostane. Gostima jos i fale neki igraci i prvi golman
Utrecht GG @1.65
Sa Bredom su prosla 3 susreta bas otisli u golove a zadnja dva meca u ligi su se takodje raspucali. Breda ima vise motiva, moraju da izbegnu play off za ispadanje a ako su mogli jacim domacim ekipama kao sto su Twente i Zwolle da daju bar gol mogu i ovima
Ajde ovi prvi mrtvaci ali ove nize Francuze a i Holandjane stvarno ne vredi uopste prognozirati, tu je sve cista sreca i da se molis da ne naletis na neku mutljavinu
Last edited by Severnjak; 20-03-15 at 20:57.
Glibavi Dijon ne może kući dobit a prošlo kolo 5 golova daju..pih..
19 kvota na 7+ Utrecht.. Poklon je to bio za golove ali džabe kad mrtvi Francuzi ne mogu dobit.
Pospisil V. / Sock J. - Matkowski M. / Zimonjic N. 1
Kvota u padu, danas ja kad sam igrao 1.65, sad vidim 1.40. Ne znam kako je u ostalim kladionicama.
K. Irving - Cleveland 20,5 Over 1.85 - Lebron vjerovatno nece igrat, tako da bi ovo trebao da bude zicer
Kako je lose kad cekas lisicki da dobije 2:0 i gledas tenis do 5h
Vodi 6:3 2:1 i servira 3:2 i servira i izgubi set lagano a 30:0 vodila na svoj servis za 900e
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks