da nas oce neko sravniti ili nesto.Pih
Jos ovi ulijecu u operacionu salu,da nisu bili voljni da operisu mozda.
Boze kakvo je ovo dno dna.
Uha sta radi g. Vucic na RTS...
Njemu ucesce na TV izgleda sluzi za katarziranje...
Covek lepo sve zna, svaki podatak o bilo cemu u Srbiji, o svemu je kaze on odgovoran,a nasi opstinski Organcici ne znaju ni sta su potpisivali, ni sta se radilo ni..cus odgovornost sta je to..
e, da, sad ce crnogorski politicari i funkcioneri u nekretnine - beograd na vodi...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 17-03-15 at 21:24.
da nas oce neko sravniti ili nesto.Pih
Jos ovi ulijecu u operacionu salu,da nisu bili voljni da operisu mozda.
Boze kakvo je ovo dno dna.
Podgorica Podgoricanima!
Pa kad mogu oni u kbc da ulete,sta je problem sa starobarskom bolnicom koja ima 2-3 strazara?salu na stranu, treba tu da radi neka prijava posto su ovi potpisani za taj napad,od ranije poznati muriji. E sad treba momke adekvatno "nagradid" za to djelo,ali sto cisto sumnjam da ce bit slucaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno da nece...
Imamo ubice koji setaju slobodno gradom a ne neke koji su uletili i razvalili bolnicu... Kod nas ce pojam tragedije bit' samo kad bude neko visestruko ubistvo... Ovo ostalo je sve 'lagano'...
--------------------------
Do Not Disturb.
To sto se ova raspustena djeca tamane izmedju sebe i nije tragedija klasicnog tipa. To su propaliteti koji ne znaju nista drugo sem da glume revolverase.Ovaj maloljetnik je odavno poznat organima reda kao i ovaj ranjenik, tako da je ovo izmedju njih bilo i ocekivano.To citav grad zna sem policije koja se pravi mutava i koja je na poljubac sa svima njima.
Tragedija ce da bude kad neko nevin strada, ni kriv ni duzan kao npr sto je mogao metak juce da promasi i pogodi neko dijete, trudnicu itd.
Problem je u drustvu i omladini, sto su u 90% slucajeva krenuli stranputicom.Tako da se slazem da je u pitanju jedna Opsta Tragedija i posrtanje drustva.
Last edited by mok4; 18-03-15 at 10:50.
Ad astra.
Tragedija se vec desava... Tragedija sto se svi ti balavci i kreteni pucaju medju sobom U CENTRU GRADA, U SRED BIJELA DANA.
Zato kad nastrada neko nevin nece ni bit' cudno, samo ce bit' pogresan sticaj okolnosti... Nedavno je bilo kod tri kule.. najprometniji dio grada... Sad pored vrtica dje su mogla da budu djeca od 4-5 godina okolo... To sto se oni ubijaju medju sobom, zabolje me patka ali neka idu po njihovim kaficima i neka tamo otvaraju glavu jedno drugom a ne kroz grad.. Ali to je takva sorta degenerika da je ta paznja po centru grada bitnija od samog cina koji rade... Takve ne treba ni u zatvor drzat' nego ih protjerat' iz zemlje pa kad isto naprave u nekoj normalnoj zemlji onda ce gledat svijet' sa druge strane resetaka.. Ili tamo na bliski istok pa da ih iskidaju na komade kakvom sabljom...
Do Not Disturb.
Zakone treba uvesti nove i promijeniti postojece.Sagraditi jos jedan zatvor i problem ce biti rijesen.
Oni juce demolirase hol bolnice i dobise prekrsajne prijave.
Ono sto mi najteze pada je to sto je skoro sva policija dolje listom na poljubac sa njima.Valjda ne smiju da im se zamjeraju.
Ad astra.
Ja mislim da bi trebali tog maloljetnog decka koji je pucao da odvedu u kbc pored ranjenog momka, da 24 sata bude uz njega i da pomaze medicinskom osoblju. Tu djecu treba pomiriti i pokazati im sta su ljudske emocije, animalnog nagona sigurno imaju previse....
U CG sve neka muka, tuk na utuk...pa se izresetaju cim ranjeni ustane.. Tacno su oni plemenski pomiritelji bili pametniji i emotivniji no sva danasnja 'savremena' CG...
Stanje u CG po tom pitanju mi lici na vic o Perici i ludoj familiji...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 18-03-15 at 11:19.
Tragedija je sto se oni tamane u sred dana na najprometnijim dijelivima grada, a mi kazemo boli nas uvo. Nije to vise oce li se desiti nego kada. Tragedija je sto mi kazemo nema veze dok je medju njima, a gledamo dje da parkiramo automobil i je li sta ostalo u automobilu da ne ostanemo bez toga i stakala na vozilu, hoce li nase vozilo biti kolateralna steta ili ce nas pogoditi zalitali metak.
Ali super sto imamo zajedljive komentare na drzave okruzenja ili africke i centralnoamericke drzave
Pa kad niko nece bliznjem emocijama da pomogne, no svi svoje doopentze, a za druge ' na trupac presijeci'. Cime sjeci, i kako, e tjorak.. Najsirovijem djetetu se pruzi ljubav i prijateljska ruka zajednice ako je vec nije u kuci osjetilo pa podivljalo u okruzenju divljaka.. Skolstvo, drustvo, sve isti kalup.. Ovu djecu ako ne zblize, sa kaznama na cg nacin samo ce za koji mjesec, godinu, zaista izazvati kolateralnu muku drugima, kad tad.. Ni da je milijardu crnogoraca pa nekoliko njih manje vise - nebitno...
Tja...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 18-03-15 at 11:40.
Ne boli direktno nas uvo, nego organe reda koji bi trebali takve stvari da sprecavaju a ne da se lizu sa njima.
Ad astra.
Kao sto je receno... svi se oni za policijom ljube kad se vide... Nisu to 'krimosi iz sjenke' i sl. Sve se zna. Znaju i 'najobicniji gradjani' a ne policija. Svi sve znaju samo niko nista ne radi. Niti ima ikakvog izlgeda da ce bit' kakvih promjena na tom planu...
Bilo je i vise protesta u vise gradova u poslednje vrijeme... Ne bih rekao da je ista postignuto...
Situacija sve gora, iz dana u dan. Kao neki los film iz nebrojeno mnogo nastavaka... Samo sto je realan i ljudi stvarno stradaju. Pa i neduzni. Ne treba da nabrajam koliko je i do sad puta nastradalo nevino lice koje se slucajno naslo na 'putu metka' a kako stvari stoje, takve situacije ce se sve cesce desavati... Sta treba da se desi da bi se nesto promjenilo, ne znam.
Do Not Disturb.
Eo i Leka pravi novu stranku... Šta bi sa onom idejom o forumskoj, lagano bi uzeli 10%... Prijavljujem se za mjesto vozača...![]()
#fakenews
evo u Pljevljima neka djevojka zadavljna u restoranu ladno.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
evo i tijelo nekog momka nadjeno u Limu..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kod mene je situacija bila da prvi poslodavac zakaže razgovor u nekih 10 sati. Dođem na vrijeme, zatičem pun hodnik, u redu minimum 50 ljudi, ispostavlja se da razgovor nije razgovor već grupni "razgovor" đe se ulazi u kancelariju u grupama od po 10. Nakon 40-50 min čekanja ulazim sa mojom grupom svjestan da nema ljeba od toga al' reko' kada sam već tu da vidim i to čudo, unutra poslodavac nam daje odštampane CV-jeve koje smo mu poslali da ih izčitamo pred njim, ispostavilo se da je zagubi par CV-jeva iz moje grupe među kojima je i moj, tu već shvatam koliko je firma ustvari ozbiljna. Nakon čitanja CV-jeva završava se razgovor, ulazi sljedeća grupa.
Kod drugog poslodavca suprotna priča, sve pod konac, sve na vrijeme, iako na samom startu saznajem da mi posao ne odgovara, radno vrijeme se poklapa sa fakultetom, djevojka sa kojom sam imao razgovor, inače vlasnica firme me zadržava nekih 20-ak min.
Zanimljiva činjenica, vlasnica druge firme je živjela u USA i iz nekog razloga odlučila je da se vrati ođe, a vlasnik prve je "biznismen" koji je procvjetao 90-ih.
Sigurno je da ne bi bio lošiji od ovih.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Maloljetnik osumnjičen za ranjavanje Popovića pušten da se brani sa slobode
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/maloljetnik-osumnjicen-za-ranjavanje-popovica-pusten-da-se-brani-sa-slobode
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Boze sacuvaj... Kakav primjer za sve mlade 'nade' kako sve prolazi bez posledica... Cak i pucanje/ranjavanje iz vatrenog oruzja na 30 metara od vrtica...
Only in Montenegro.
Do Not Disturb.
Je li moguce ovo? Tacno zasluzujemo da nas presade u Afriku nedje, tu nedje pored Nigerije da nas bače. Tu smo nedje po svemu.
Nista ajmo sad da se rokamo po ulica.
Koliko god se kukalo na raska konjevica i policiju, mislim da je tuzilastvo hiljadu puta gore, sa sudstvom na korak od njega
Ljudi cesto mjesaju oblast djelovanja policije i sudstva.
Sudstvo je rak rana ovog drustva.
Ljepota.
She is only here to annoy herself!
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks