Brao doktore, covjek zvani mr prelaz...
Juce probah i ja jedan
No se zajebah na psg i anderleht...
Gladbah, besiktas, sevilja, volsburg, ti jos vezez dva dana ja to nemam nerava
Bas gasi
i5s JB 8.1 slimgray, 64gb Tapatalk
Svaka čast majstore! Ovo se računa.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Junacki valazdravo ih trosio
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
a ovo sam jos u petak odigrao i doda valensiju, leverkuzen i monako 1-1 pfff
za 26 000 me bacila valensija sa 4e
Ja ne znam sto mu cestitate toliko kad on ima svake nedelje po jedan ovakav tiket, nego ne znate eeeee![]()
kad ih nabucim kako treba kupujem onaj plac od tebe![]()
Fora je kad ne reces nikome, jedino tako ti moze doc... No sve si to fino odavno ukapirao
i5s JB 8.1 slimgray, 64gb Tapatalk
Svaka cast!!!
somebody stop me![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Gledao sam malo jeli iko od timova danas imao istoriju 1-2/2-1 i nasao sam da je Roda prosli mec Telstarom bio prelaz 1-2, to je bio i njihov jedini susret a Jong PSV je prosle sezone igrao 2-1 sa Maastrichtom, to im bio jedini mec kuci sa njima. A tu su naravno i Turci, Gaziantep i Karsiyaka su imali prelaze ali prosle sezone. Isprobacu sva 4 meca sa "siguricama" za nekih stotinak din ukupno, valjda ce bar jedan da dodje od ta cetiri ali se ne nadam previse jer nije ni njima bas u interesu da previse ocito namestaju da svako moze da provali kad ce da dodje prelaz. Holandjani bi danas morali da se raspucaju narocito Emmen, Roda i Nijmegen i Torino mi je bas cist GG
Nabio sam i jos neke sigurice uz sve to pa mi je na svakom dobitak bar po 15e. Na tim tiketima mi i to sasvim dovoljno, samo jos ovaj PSV kad bi ga dao.
PSV ostao 2-X a u 49-om izjednacili. Ne bi me cudilo da je bas tako dogovoreno jer nije prvi put da sam te koje sam jurio velike prelaze po nekom osnovu zavrsili bas sa iksom, to mi se vec desilo sa nekim Madjarima i Skandinavcima.
Last edited by Severnjak; 16-03-15 at 21:00.
Azarenka - Sarapova Gh2 3.5
Keys - Ivanovic Gh1 3.5
Lisicki - Erani 1
Peneta - Stosur 2
Izner - Anderson 1
Za nocas da se prati malo.
U singl moze Sarapova sa Keys
Imao sam 350 kvotu i na kraju je svedem na 77... Lacio sam stavio X-2, pa rekoh neka bude samo 2, manji rizik. A, makoh Fioru jedinicu kad viđeh kakav će sastav da izvedu. I stavih mrtvi euro. Ako ništa, ispoštovao me omiljeni ponedjeljak.
![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Svaka čast kako je igrala u prvi set 2:6
![]()
Biće oko 4/5h predlog za danas.
Dodje i ovaj lagano.
![]()
Mene sinoć baca Liverpul 2+ drugo, sa svom stativom u 93 minut
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nocas tovar utakmica za p1+..Dako se uzme koji eler.
Kvota da Arsenal prolazi dalje preko 6.
Treba ovo probati sa 20 evra .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks