Ovako cemo nocas:
Valencia 1 1.45
Almere 3+ 1.45
Nice 1X 1.30
Leverkusen GG 1.99
kvota je 5.43e u Lob.Srecnooo!
momci ja sam solidne pare uzeo na ovo... ovo je vise zanimacija nego da skinete ozbiljne pare... pratio sam sanderlend ove sezone.... sa eurom krenuo...
ja sam izabrao pogresnu ekipu jer je imao cak 14 ikseva a svaki put kad dodje iks krece se iz pocetka sa eurom tako da nisam prevelike pare zaradio jer sam redovno dobijao ali eto makar sam u plusu dosta bio da igram druge tikete![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bravo ajmo dalje
1. Valensija 1-1
2. Lustenau 3+
3.
...
i5s JB 8.1 slimgray, 64gb Tapatalk
AZ da ga daje u prvo i drugo je 5 ..Primamljivo![]()
bursa 2/1 26 kv
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Le Havre GG 2.30
Vitese GG 1.6
Leverkuzen 1 1.45
Eupen T2 2+ 1.55
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
stutgart nema sto da izgubi,mora otvoreno,gg3+,dobro se placa
Evo jedan sa po mozga![]()
Con cantera y afición, no hace falta importación!
@lucke91
Mozes li napisat kako funkcionise taj sistem ako te ne mrzi..Ne mogu se snac na ovom linku.
stavis npr. 1 euro,ako padnes dizes ulog na 2 eura,pa 4,8,16 itd. sve dok tip ne dodje.kad dodje vraces se opet na minimalni ulog.tu je dobitak zagarantovan naravno(pretpostavka da ce jednom u sezoni taj tip i doci heh) i nije losa ideja,ali da covjek ima malo vise para i da uzme 10-20 timova da igra,moze se fina para iscupati tu.
Izaberes ekipu iz sredine tabele koja ima solidan broj nerijesenih rezultata i pratis je iz kola u kolo i uvijek igras X koji je obicno preko 3 kvota...
svaki put kada ne strefis X sledece nedelje dupliras ulog, i tako iz kola u kolo dupliras dok ne dobijes.. kad dobijes kreces ponovo od eura i tako dupliras dok ne dodje X i opet dobijes.
matematicki gledano jednom kad dobijes pokrijes sve izgubljno do tad plus ti ostane oko trecinu do polovinu para zarade...
sistem koji prosto ne moze da pogrijesi... fora je samo da izaberes ekipu u sredini tabele koja ima solidan broj X u sezoni...
moze ozbiljna para da se uzme, naravno ko moze da isfinansira to da isprati iz kola u kolo.... plus ako se ima para pa se to istovremeno radi sa vise ekipa e tad stvarno mogu dobre pare da se uzmu...
u principu ne mozes da omanes...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
poznat sistem, ali ako ne daj boze ekipa dugo ne zavrsi sa X, trebace na kraju i te kako velika svota para.
Sistem koji ni jedan ozbiljqn kladionicar ne igra. Martignale je sve uveo u bankrot. Prica se da je jedan momak u PG morao stan prodat kad je forsirao wolfsburg na X. Dosao je u predzadnje kolo. Valjda je nesto malo izvukao na kraju.
Bolje igrat 4+ ili nesto slicno preko 3kv. Ali nije to preporucljivo.
Golova ni na MAPI.
Nema sanse da mogu ijedan tip odje proci...
Tu es mon héro!
Bezveze mi je da opet teoretisem ali me niko ne moze ubediti da je ovo sve cisto kao suza i da apsolutno nikakve muljaze nije bilo. Ko danas NIJE bar sa necim vezao pisljive holandske mrtvake? Od 10 meceva 8 NG a kvote za GG se krecu maksimum do fazon 1.45 a za 3+ najveca sto sam je ja video je bila 1.6 na Den Bosch. Emmen prvi put cele sezone da nije ni dva gola palo i to se naravno poklopilo sa drugim najocekivanijim ekipama za 3+, jbote kvota na Nijmegen za 3+ bila 1.35. A tek one francuske divljake sa 20 crvenih a dva kola unazad sam vidjao preokrete ekipa posle crvenog. Posle ovakvog kola odmah sam se setio kako je onaj dan gde svi Englezi dodjose realno ojadio one najelitnije engleske kladionice, citao William Hill zabelezio rekordni gubitak i bas od tog dana krenuse bas velika iznenadjenja. Moraju da se oporave napacene kladionice samo kome ce do njihovog oporavka ostati ikakve pare u dzepu...
A i onaj dan je Norwich bankrot spriječio, realno.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
cekam ovaj posrani vitesse 1X i 0-3,i bilo 2:1 u 96 minutu,ja opet da pogledam jesu li zakljucili kad vidim 3:1,sprdnja !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks