Ne pitaju se za 90% lokal aktivnosti, jer nemaju taj sistem. Oni djeluju totalno drugacije od ostalih. Sto uradi funkcioner SDP-a na lokalnom nivou, i bilo koje druge partije, to je naredio vrh jer svakonedeljno imaju kontakte.. DPS to nema sa lokalnim funkcionerima koji zloupotrebljavaju ime te partije jer uvijek znaju da ce ih u "gumulj" vrh stititi i da pojma nemaju sta je taj lokal mingulitza uradio. Na to sam mislila.
Nemojte da vam ja govorim kako svaka partija funkcionise.. Vi ste Crnogorci u lokalu, ja sam Crnogorka dijaspore.
Hvala Lepo
Nisu objavili za CG.. Ko zna. mozda su crnogorskim botovima plate direktorske.. stan, + auto, plus tel, plus za babu, plus za nezaposlenog strica... Ko im ga zna... Tajna.Ne odaju se jer se nije mijenjala vladajuca pol. lista.
Kako mi se cini i penziju ce steci sa beneficiranim radnim stazom.
Hvala Lepo
ne daj boze da zabrane komentare po ovih portala,mnogi bi bez posla ostali hahahahah
Ni forum im vise nije na "obaveznoj radnoj listi"...
Samo oko izbora i forum udje u siri krug djelovanja.
Hvala Lepo
Nije da se sistem puno razlikuje, nego ima puno više nivoa pa je slabija komunikacija... Ako drugi imaju 3 hijerarhijska nivoa, dps ima 6... Kod najnižih nivoa se pojavio zanimljiv sindrom (pretpostavljam u psihologiji i sociologiji detaljno obrađen), đe se poistovjećuju sa vladarem i gube svaki dodir sa realnošću, što za posljedicu ima iskorišćavanje običnog naroda u svim pogodnim situacijama...
Naravno ostali nijesu puno bolji, da imaju mogućnost radili bi ono što dps sad radi... Uostalom, sve partije vode isto porijeklo ili su bar nastale po istom kalupu...
#fakenews
Nemojte da branim.. ali nije u redu zaista.. Ne znam da li Vi kontaktirate sa tim lokal funkcionerima, ali iz mog iskustva ni malo se ne poistovjecuju, nego im je sva prica u stilu ' u dps-u sam jer moram, jer je situacija takva i bla bla troc.. ' Ne sretoh DPSovca da je rekao ponosno da je clan dps-a, pa eto djeca su u dps-u a ne ja, i sve neko muljanje, pa jes pa nije, pa u pravu ovi (opozicija), pa oni, pa muljanje i da se ne zamjeri.. Fino su nasi govorili ' generali bez vojske" - zna se rezultat, tj. rabota.. Centralisticko vodjenje partije je jedno, a da prevedem -"federalisticko" gdje je svaka firma, svaka mz, opstina itd. glas partije bez realnog centralistickog vodjenja u republici i to ovolickoj je teska budalastina.
Rezultati koji su ad hoc za izbore, to je deseto.. kao da ih iglama bodu da im aktiviraju nesto.. psiholoski ili kako god od izbora do izbora.. A dejstvo traje koliko i prebrojavanje glasova, pa sve iznova - svako svoj profit a drzavi corak..
Zar nije Premijer prije nekoliko nedelja rekao da mu svako ministarstvo djeluje kao zasebna vlada? Nek me neko ispravi ako grijesim.. Sta onda reci za neku drzavnu ustanovu ili bilo sta u gradaciji sto vec spomenuh a sve je po partijskim polozajima dobijeno?
Ali "folder" brani i ono sto je neodbranjivo..
Rece li nas kolega forumas ili bot - nebitno, samo zbog jedne info koja je stiglla preko stranih medija o radnji i novcu osobe koja je u vezi sa lokalnim funkcionerom " nesto u stilu ' e sad ce Budva preko 75% u inat"... U ciji inat i kome... boo..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 11-03-15 at 17:03.
Sa ovima koje pominjem vjerovatno nijeste imali susreta, buduci da se bave regrutacijom iskljuchivo mladjih osoba, materijalno najugrozhenijih glasacha i romima... Takodje obavljaju teshke i prljave terenske poslove...
Ostajem pri tome da je sistem isti, shto nije u suprotnosti sa tvrdnjom da vrh ne zna shta se sve radi po opshtinama... No to nije zbog razlichitosti sistema, vec zbog njegove glomaznosti, otezhane komunikacije, i dobro razradjenih mjera odbrane (koje neki kao shto rekoste zloupotrebljavaju)...
Oko ostalog kad ponovo budem pri kompu...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Pa sjeca li se vise ko onog Dzigija ili tako nesto. Prepisao skijaliste na zabljaku na sebe, i na svako pominjane da je zaduzio firmu, kupovao privatno sa racuna kompanije i na kraju bez centa u katastru Zabljak prepisao skijaliste na svoju privatnu firmu. Na svako pominjanje ovoga u novinama je odgovarao sa ovo je napad na DPS i na novoostvarenu crnogorsku nezavisnost![]()
Gosn Milovane, ima li vijest kakve veze sa Vama
Vojska nakon 20 godina probija put u Brskutu
"Prije 20 godina probijeno je 20 kilometara puta i tada se pojavio spor sa porodicom Janković koji nisu dozvoljavali da se radovi završe. Uspjeli smo da sa njima postignemo dogovor, i narednih dana bi Glavni grad trebalo da potpiše ugovor sa Vojskom da se posao završi", kazao je Darmanović Danu.
The more things change, the more they stay the same.
Moji svajcarci izglasase... zabrana maskiranja tj. pokrivanja lica na javnim mjestima...Kuci - slobodno.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-03-15 at 14:35.
Moji? Pa valjda smo mi tvoji?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Jeste, ali vas ne razumijem kao svajcarce sto razumijem...
Svajcarci vole svoju drzavu i rade sve (vecina) u korist drzave, njene buducnosti, odgovorniji su i obzirniji prema sebi, zajednici i drzavi uopste.
U CG sam kao na "Marsu"...
Zalud poznavanje jezika, sva ova komunikacija.. Imam utisak da svi rade protiv sebe, ambijenta, protiv drustva, drzave, buducnosti sopstvene djece... Ne znam.. Haos.
Mislila sam u pocetku da je u pitanju obrazovanje, nije to jer ni moji svajcarci nisu bas masovno dr nauka ni na papiru.. Mislila sam zbog dugogodisnje izolovanosti od zapada - nije ni to jer ni moji svajcarci ne putuju previse.. Mnogi zivot provedu u istom mjestu rodjenja bez setnje po svijetu.. Na odmor vecina ako ode jednom u 4 god negdje na odmor..Prosjecni svajcarci..
Jednostavno je neshvatljivo zasto oni teze redu i miru, kreiraju skladan pragmatican sistem, misle na buducnost, a moji crnogorci dan za danom..ne znam...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-03-15 at 15:27.
Umjetnost i kulturno uzdizanje u provinciji![]()
U Podgorici Putin skuplji od Njegoša
Portret ruskog predsjednika Vladimira Putina u Podgorici košta 750 eura, dok je Njegošev znatno jeftiniji-470 eura.
![]()
UHAPŠENI OTMIČARI DEVOJČICE Muškarac i žena iz BMW-a pričaju na španskom, odbijaju saradnju sa policijom http://blic.rs/i/542088
Stužilo mi se od ove vijesti, svaka čast ovim policajcima.
dobro se alvirović zadesio tu
She is only here to annoy herself!
Ja ovo posmatram iz uloge roditelja tako da mi je nebitno ko je ovo iskoristio u reklamne svrhe, još sam pod stresom.
E ovakve bi ja slao na doživotnu.Nema tu ispravke, ovo je planirano bilo.Ovakvi monstrumi bi meni do kraja života neđe u neki rudnik sa lancom oko noge.
Ad astra.
Рекао бих да је позадина овог случаја ипак мало дубља.Ајде да видимо што ће се даље дешавати....
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks