Igrao sam ga uživo, inače ne bih za spas.
A neka ste pali na njeega, milo mi je.
Ne mogu da vjerujem ljudi da ovogodisnji Milaaaan igrateeee...znaci, gledate ga iz nedelje u nedelju, znate kako se raspadaju, da su totalni prosjek, da nemaju igru, i vi ga OPET igrate i igrate, pa se posle nervirate...ocete vi da mu dizete formu...
Igrao sam ga uživo, inače ne bih za spas.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Jbm ti prokleti Miami, juce se Brooklyn zavrsio nereseno za 70e a sada Miami isto tako sa Washingtonom samo za manje pare jer se nikad ne zalecem previse sa NBA. Ali svejedno koja je verovatnoca dva puta me obara jbeni X u kosarci.
U koju kladionicu igras kosarku? Meni se desavalo da me nekoliko puta baci x i od tada igram samo na pobjedu sa produzetcima. Manja je kvota malo ali necu da razmisljam
Ja se kladim online u Maxbetu ali kod njih ne moze da se igra pobeda sa produzecima sto me malo cudi jer nisu oni neka lokalna kladionica nego su bas rasprostranjeni u Novom Sadu. Na Miami sam igrao dodatni hendikep 1.5 ali stvarno nisam ocekivao da me drugu noc zaredom zadesi X. Ali posle ovoga definitivno treba igrati sa produzecima ko ima tu opciju mada necu da menjam kladionicu samo zbog toga.
Sad dok sam gledao i analizirao meceve naleteo sam na jednu zanimljivost:
Maritimo Ferreira poslednja 3 meca Maritimo dobijao na poluvremenu a Ferreira na kraju. Kvote normalne, pobeda bi vise odgovarala Ferreiri jer mozda mogu da se izbore za Ligu Evrope a Maritimo bas na sredini, tesko da ovaj poraz moze nesto da ih ugrozi. Probati mozda na nekoj sici 1-2 kv 30
Evo vam uzmite paruljine
Singl poklon dana
Lovcen - Rudar 0-2 @ 1.75![]()
Con cantera y afición, no hace falta importación!
Došlo je fino tenis u ove 2dana ali nisam siguran bio baš u nešto da bi predložio za singl.
Ako bude što da se pripreme te pare.
59:51 bilo ovo je najjaci tiket koji sam odigrao.
Marej - Izner H2 da se prati.
Moze li napoli nocas x ? Pratim ga evo 10 kola nikako da dodje x.. Majku mu mora doc ovo ili sledece...
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D
Empoli moze da izdrzi romu i milan, al ne moze jebenu djenovu
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jbena Roma ne moze dobiti raspali Kijevo mama mia..
Roma dno od ekipe
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne vjerujem u ovaj Ajax.. Sad su našli 0-2 da igraju kad ja 3+ stavljam.. Sve obrnuto dolazi
Kakva sam ja budala,majko mila igram glibavi az alkmar i eo 15min od gubi 3 0
Iz 1-1 4.60 kvota. Utreht je bio fiks kola, ko iole prati AZ.
Umesto Maritima Arouca dodje 1-2. Jos kv na Benficu bila 2.3 ali nisam smeo jer pukose pre koje kolo od onih.
Citam ove komentare, da sam se ulogovao prvi put danas pomislio bih sve neki debili...
Opusteno momci, i ja sam danas -70€ precrn je dan bio, ali boze moj. Takva je kakva je...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ekipi na koju igram PP1X, oni povedu pa prime dva gola bi preklao vratine nozem da mogu koliko sam popzdeo. A najvise sam se za njih bojao i razmisljao da ih nekako branim. 9 ekipa mi prodju sem ako Napoli ne pukne od Intera i na takvim gvnima pucam. Sve jbeno dolazi realno, sve sve i uhvatim se te stoke. Bar je juce proslo nesto, i dalje sam u plusu, ranije sam mnogo vise pzdeo ali kad se tako nesto desi stvarno bi ih pobio.
Pre toga 11 parova samo Empoli PP1X izjednacise na kraju. Ceo dan ode uz krac zato sto majmuncine retardirane ne mogu poluvreme da izdrze.
Last edited by Severnjak; 08-03-15 at 21:08.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks