Page 131 of 701 FirstFirst ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... LastLast
Results 3,251 to 3,275 of 17520

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad vidiš kako se parkira i kako se vozi kod nas, onda ti je jasno koliko bahatih i iskompleksiranih ima za volan. Tolerancija 0, kultura 0, zuba 0... ne čudim se ničemu...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Znaci ako auto ide npr 50-60km/h i on je na 2-3m od zebre pjesak treba glavom bez obzira da prelazi? Cujes li ti sebe? Pjesak treba da saceka da mu bude BEZBJEDNO pa da predje,a ne ka irvas. Ako je upaljena strelica za skretanje desno,doticnoj "majci sa djetetom u kolicima" ne moze NIKAKO biti zeleno na pjesacki. Edukuj se malo pa pricaj a ne ovako da valjas gluposti
    Nas osnovni problem je nekultura i mogu ja tebi tupiti do sjutra sto je ispravno kada ces ti vazda po svome, i vazda ce ti neko drugi biti kriv.
    Kako ti mozes na 2-3m od zebre voziti 50 ili 60???
    Evo ti jedan primjer iz kulturne zemlje Andorre. Pjesaci nemaju ama bas nikakvu potrebu da na pjesackom gledaju lijevo desno, jer se podrazumijeva da vozaci na pjesackom staju.
    Ja sam i vozac i pjesak, ti ocito samo vozac.
    Balkan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kroz grad je ograničenje 30-40 na sat. Ako ideš 50 ili 60 već si u prekršaju. Ako pješak kreće da pređe na pješački a nema semafora moraš ga propustiti. Ako je u pitanju semafor, to neću objašnjavati, valjda se zna. Sledeće, ne smiješ se zaustaviti na pješački već do zaustavne linije koja se nalazi ispred pješačkog... Prije dobijanja vozačke dozvole, pretpostavljam da se polažu testovi..
    Last edited by McS; 06-03-15 at 12:29.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ogranicenje u grad je 50 vazda bilo bez ako vi ne stavljate nova pravila. Zasto ne vozit kod zebre 50? Sta treba da puzim? Daj nemojte se sprdat molim vas.
    Pjesaci u 90% slucajeva ne gledaju lijevo desno,posebno na bulevare,kolikp sam im samo puta svirao kad ih propustim da ih ne udari auto iz trake pored,jer goveda ne umiju da gledaju oko sebe,sluaalice ili telefon na uvo i cio svijet je njihov. Da ima policije,fino bi kaznjavala i pjesake,a ne samo vozace jer toliko su pjesaci nevaspitani i bezobrazni da je to sprdnja. Ko vozi duze dnevno po pg zna o cemu pricam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Slažem se da ima pješaka degenerika i samim tim opreznost treba da je veća. Zašto bi odgovarao sjutra zbog nekulturne budale!? znači, prikočiš, propuštiš, produžiš

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja uvijek prikocim kad neko oce normalno da prodje po propisu ali ove koji su u prekrsaj ne pustam,mada vise zbog njih mi je dosadilo da se raspravljam sa policijom

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ogranicenje u grad je 50 vazda bilo bez ako vi ne stavljate nova pravila. Zasto ne vozit kod zebre 50? Sta treba da puzim? Daj nemojte se sprdat molim vas.
    Pjesaci u 90% slucajeva ne gledaju lijevo desno,posebno na bulevare,kolikp sam im samo puta svirao kad ih propustim da ih ne udari auto iz trake pored,jer goveda ne umiju da gledaju oko sebe,sluaalice ili telefon na uvo i cio svijet je njihov. Da ima policije,fino bi kaznjavala i pjesake,a ne samo vozace jer toliko su pjesaci nevaspitani i bezobrazni da je to sprdnja. Ko vozi duze dnevno po pg zna o cemu pricam
    Da ima policije da kaznjava degenerike koji jurcaju gradom preko pjesackih bilo pjesaka ili ne, koji prolaze kroz crveno jer im se zuri a nema auta pa mogu da prodju, koji se parkiraju na sred ulice ili po sred pjesackog jer im je muka da ispruze noge 20 metara i po finom vremenu itd. takvi kao ti bi davno bili bez vozacke.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Slazem se parkiranje preko pjesackog i generalno svakog parkiranja van mjesta predvidjeno za isto. Sto se tice jurcanja preko pjesackog,50 je daleko od jurcanja,mada za pojedine "sofere" kao ti i 30 na otvoreno je mnogo. Prolasci kroz crveno su mi katastrofalni,o cemu razmisljaju takvi ljudi ?!

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Za Johna Cenu:

"Ukoliko na pješačkom prelazu saobraćaj nije regulisan uređajima za davanje svjetlosnih saobraćajnih znakova niti znacima policijskih službenika, vozač je dužan da prilagodi brzinu vozila tako da u svakoj situaciji može bezbjedno da zaustavi vozilo ispred pješačkog prelaza i propusti pješaka koji je već stupio ili stupa na pešački prelaz ili pokazuje nameru da će stupiti na pešački prelaz."

Smatras li da je 50km/h bezbjedna brzina da mozes stati u 2 ili 3 metra?
    Za kulturan svijet postoje jasna pravila, ostali tumace kako kome odgovara
    Cena, nemma nista protiv tebe, nego mi se ne svidja taj stav nepostovanja, bilo pjesaka ili vozaca od strane pjesaka.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Slazem se parkiranje preko pjesackog i generalno svakog parkiranja van mjesta predvidjeno za isto. Sto se tice jurcanja preko pjesackog,50 je daleko od jurcanja,mada za pojedine "sofere" kao ti i 30 na otvoreno je mnogo. Prolasci kroz crveno su mi katastrofalni,o cemu razmisljaju takvi ljudi ?!
    Ti udari tog pjesaka na pjesackom iduci tih tvojih 50km/h pa vidi sto ce ostat' od njega...

Nije 50km/h jurcanje ali kroz grad pun ljudi, dje djeca iz skole jure doma da dodju i sl. je i previse.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,020
    Thanks Thanks Received 
    3,666
    Thanked in
    1,662 Posts

kao sto mi (vozaci) moramo neoprezne budale da pazimo da zbog njih ne bi robijali, stvarno dio te stoke mora paziti svoj zivot... pjesacki, ja sam bog, boli me q, necu da gledam sa strana... n puta mi je doslo da izadjem i za uvo ih prevedm preko pjesackog
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Za Johna Cenu:

"Ukoliko na pješačkom prelazu saobraćaj nije regulisan uređajima za davanje svjetlosnih saobraćajnih znakova niti znacima policijskih službenika, vozač je dužan da prilagodi brzinu vozila tako da u svakoj situaciji može bezbjedno da zaustavi vozilo ispred pješačkog prelaza i propusti pješaka koji je već stupio ili stupa na pešački prelaz ili pokazuje nameru da će stupiti na pešački prelaz."

Smatras li da je 50km/h bezbjedna brzina da mozes stati u 2 ili 3 metra?
    Za kulturan svijet postoje jasna pravila, ostali tumace kako kome odgovara
    Cena, nemma nista protiv tebe, nego mi se ne svidja taj stav nepostovanja, bilo pjesaka ili vozaca od strane pjesaka.
    Eto ti odgovor

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Ti udari tog pjesaka na pjesackom iduci tih tvojih 50km/h pa vidi sto ce ostat' od njega...

Nije 50km/h jurcanje ali kroz grad pun ljudi, dje djeca iz skole jure doma da dodju i sl. je i previse.
    Sad ides iz krajnosti u krajnost,klasicni debilizam
    Ni lud covjek ne vozi pored skole tom brzinom.Probaj proci pored npr elektro skole preko 20km/h pa ces znat o cemu pricam.Ja naravno nikad sebe necu dovestu situaciju da dodje do udara pjesaka(ti slobodno kad ti je vec merak) ili bilo kog drugog vozila,uvijek sam maximalno posvecen voznji kad vozim a to sto neki vole samo da filozofiraju i da izigravaju neku "pamet" ja im ne mogu nista.
    Realno i vozaci i pjesaci su teski degenerici,samo po mene pjesaci nadaleko veci,posebno blizu skola dje prelaze dje im se napne,i to nece da pozure,nego lagano da laganije ne moze.To ce npr svakog normalnog da izpizdi,jer je to klasicna bahatost i bezobrazluk. Vecinu "vozaca" kroz grad ne bih komentarisao,dovoljno se vidi na kruzne tokove,na raznorazne parkinge dje po 10 min ne umiju da izadju/uparkiraju se,do nepostovanja kategorija u saobracaju itd itd itd

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ja ne kazem da nema degenerika i medju pjesacima... Juce sam prolazio kroz zeleno i pjesak je projurio pjesackim gdje mu je jasno bilo crveno. Stao sam i pustio ga jer se ne kur.cim kao pojedini. Na kraju krajeva, meni bi se obilo o glavu.

Ali zato sa druge strane jasno mogu da vidim da je vecina pjesaka preplaseno i da i kroz zeleno gleda svaki korak da ne bi neko kao pojedini sa ove teme projurili (ili lagano isli 50km/h sto bi neki rekli) i ostali samo dugmici (bilo da je skrenuo iz okomite ulice ili proletio kroz crveno zatamnjenim staklim)...

Kad je narod stoka, lako ces ih pronac' i kod vozaca i kod pjesaka. Ima ovaca koji prelae ulicu van pjesackog iako je isti na 5 metara. Ima onih koji prolaze kroz crveno bez mnogo gledanja sa strane. Ima i onih koji se pozdravljaju na sred ulice jer su se sreli dok su prelazili istu iz suprotnih smjerova a nisu se vidjeli dok su bili na trotoaru (obicno stariji ljudi). Ima ih, ne kazem. Ali opet mi se cini da su vozaci mnogo veca stoka, drski i bezobrazni.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ni lud covjek ne vozi pored skole tom brzinom.Probaj proci pored npr elektro skole preko 20km/h pa ces znat o cemu pricam.Ja naravno nikad sebe necu dovestu situaciju da dodje do udara pjesaka(ti slobodno kad ti je vec merak) ili bilo kog drugog vozila,uvijek sam maximalno posvecen voznji kad vozim a to sto neki vole samo da filozofiraju i da izigravaju neku "pamet" ja im ne mogu nista.
    Ja uvijek prikocim kad neko oce normalno da prodje po propisu ali ove koji su u prekrsaj ne pustam,mada vise zbog njih mi je dosadilo da se raspravljam sa policijom
    Neces doves' sebe u situaciju da udaris pjesaka ali ga neces pustit' cak i ako prelazi pjesacki kroz njegovo crveno? Pa sto se onda desava, na kapiram? Jel' stajes da prodje ili ga ne pustas (kao sto si napisao) i kupis branikom?

P.S. Nema djece samo kod skola. Nema staraca samo kod domova penzionera. Treba bit' malo tolerantiji u gradskoj voznji, cak i prema tim koji su u 'prekrsaju', kao sto ti kazes. Mozda to dijete nije ni svjesno od opasnosti auta... mozda taj starac ne moze dobro da cuje/vidi vozilo... Malo vise ljudskosti nam ne bi doslo na odmet, pogotovo u gradu (a i zemlji) gdje svako jurca i gdje je svako nervozan, od jutra do sutra...
    Last edited by Fidel Castro; 06-03-15 at 13:48.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Naravno da ne mislim na djecu i na stare,nego na balafurdu od 20+ljeta koja misli da je boga uhvatila za onu stvar,opet ides iz krajnosti u krajnost

Sto se tice pjesaka gore pomenutih,fino ne propustim ih i logicno prodjem pored njih i gospoda moraju sacekat da prodjem,normalno da necu se zalecet direktno u njih,ta predpostavka ti je debilna i smijesna.
    U saobracaju imam dovoljno tolerancije,ali ne toliko da svako GOVEDO moze da radi kako mu se cefne,to ti je kao da sad treba mene tolerisat ako idem pored osnove skole nekih 150,ili ne stajem na crveno itd itd Sve ima svoju granicu i nismo svi isti i ne razmisljamo na isti nacin,ali pravila se moraju postovat,pa kad se vec kaznjavaju vozaci u prekrsaju,zasto se ne kaznjavaju i pjesaci koji prave neuporedivno vise prekrsaja i time dovode svoje i tudje zivote u opasnost?

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Kakvi su na ovaj forum.... Sve dobrice.... A kladim se da sam vise pjesaka propustio nego svi oni zajedno.... Tj ne znam je li mi se u zivotu desilo preko 5.puta da ne propustim pjesaka.....

A vozicu kroz grad i 150... Aj pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja stajem pjesacima jedino ako im je upaljeno zeleno. Ako je zebra gdje nema signalizacije onda stajem iskljucivo ako je pjesak na zebri. U suprotnom dizem prst, psujem, idem prema njima...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Stajem pjesacima na obiljezena mjesta(pjesacki) uvijek.
    Svaki put kada sam kulturan vise nego sto treba,neki pjesak me vrati u normalu.Da sam u stvari dalabu,jer im stajem dje ne treba.Primjer.Prelazi neki blavor zenski od carina ka vektri,jedan naprijed dva nazad.I ja, aj stao da je propudtim(nije neka riba).I ona bukvalno moju kolovoznu traku prelazi pola minuta.Zablenula u telefon.Na kraju sam ja taj koji napravio red,jer sam moje upaljeno zeleno pretvorio u crveno.Za mene i automobil iza,koji mi je(ili njoj) s pravom svirao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da, ribama stajem. Uvijek.

NOT.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja stajem pjesacima jedino ako im je upaljeno zeleno. Ako je zebra gdje nema signalizacije onda stajem iskljucivo ako je pjesak na zebri. U suprotnom dizem prst, psujem, idem prema njima...
    Dzabe psujes kad ti Lexus izoluje zvukove.....ne cuju te.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Da, ribama stajem. Uvijek.

NOT.
    Ada ni ja,nego da ne bude da pomisli ovaj ludi narod svasta.Ne znam ni ja sta mi bi taj dan,ali sam bio ispizdio kao leptir u teglu,posle.Sekund nepaznje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by .:. View Post
    Dzabe psujes kad ti Lexus izoluje zvukove.....ne cuju te.

U pravu si, a tek zvuk dizela oko pjesaka...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mimo pjesackom znam da stanem zeni sa dobrim sisama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Mimo pjesackom znam da stanem zeni sa dobrim sisama.
    i Slavku Kalezicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jos ako su joj "na izvoli"...
    TAKUMI

Page 131 of 701 FirstFirst ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks