A crnje mi je kad ljudi koji pojma nemaju ni o cemu krenu prosipati pamet i papagajski ponavljati DPS-ove fraze. Prvo rekao si "hotel sa 5 zvjezdica" imamo ih vise ali ne dovoljno. U svakom slucaju Splendid je sve bez nesto sa cim se moze ponositi.
Sto se tice 800miliona (tj. 1.8 milijardi) to je klasicna DPS-ova prica. Ne bi nam dali da nije za autoput.
A neces mi vjerovati ako ti kazem da mi nijesmo morali uloziti jedan jedini cent.
Nego trebaju da se dovedu investitori, da se Vlada aktivira. Pa bi ti investitori ulozili i 10 milijardi ako im se prezentuju projekti kako treba.
To sto nas normalni investitori gledaju kao na raj za korupciju i zemlju bez sudstva i tuzilastva ne pomaze recimo nekim Amerima da dodju i naprave lanac hotela. Nego opet to je krivica sadasnje vlasti koja nam je srozala sve rejtinge kod banaka, investitora i dje su stigli o evo zakljucno sa autoputem koji ce raditi rodjaci bliski vlastodrscima uveli nas u duznicko ropstvo.
Nije turizam prosta grana kao sto vecina misli... Lako je lupati napamet, treba ponekad o ponecemu, ponesto znati...
One Ring to Rule them all...
Bookmarks