Ljudi, hoce li mi neko objasniti zasto sluzi forma za prijavu problema http://www.telekom.me/online-prijava-problema.nspx
KADA ISTA NE RADI!!!!????? KADA UNESES SVE PODATKE I KLIKNES NA PINK DUGME DA POSALJES PRIJAVU - NISTA SE NE DESAVA!!!!!!?????? PA BRATE KAO DA JE U PITANJU FIRMA U STECAJU KOJA NEMA PARA ZA NORMALAN SAJT!!!!!?????
VEC VISE OD 2 MJESECA MI NE RADI FIXNI TELEFON, PREKO FORME SMO PRIJAVLJIVALI 4-5 PUTA DO SAD, ZADNJIH NEKOLIKO PUTA NE MOZE NI DA SE POSALJE PRIJAVA!!!!??!?????!
PA NE TRAZIMO DZABE NISTA OD TCOMA, SAMO DA NAPRAVE SERVIS DA FUNKCIONISE!!!!!
^^ Zar je ZTE i na optiku ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Nista to, zaboravi. Zovi ih svaki dan po 10x ako treba i doci ce brzo da rijese to, ne brini. Ako nista, makar ces im dosadjivati sa punim pravom.
Imali smo mi problema oko kradje kablova u vise navrata, pa smo zvali po citavi dan i tako nekoliko dana dok se ne smiluju da dodju.
Dakle, Extra TV ce radit na bilo koji drugi ruter? Moze neka preporuka? Linksys?
ETV direktno na huawei, a za wifi stavi drugi router i zabrani pristup do 192.168.100.1:80
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Na drugom routeru u konfiguraciji zabrani prostup do 192.168.100.1:80
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala! Će se poigramo malo ( imam gomilu rutera, samo kad stigne Hua :tears_of_joy:
Ima li kakvih novosti povodom optike?
Ovo pitanje postavljam svako po' godine iako je uvijek odgovor manje vise isti, tj. mrka kapa.
Konkretno podrucje Makedonskog u Baru.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima kod Ruske zgrade i vatrogasne...
Tehnički došlo se do zgrade Lordova ali ne fale se previse..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Ja pitam posto znam da je prije bila fora da mora jedno 50% stanara zgrade da se sloze kako bi se poceli radovi..
Nedavno mi komsija rece da sad ne treba nego 5-6 stanara i to je to...
Pa da vidim jel' to istina..
A sto mislis da se ne fale? Kakva god da je, trebalo bi da je bolje od ovih mizerija FLAT-a (ili kako se vec sad zovu paketi bez optike)...
Do Not Disturb.
Mislim da treba više od 50% iz ulaza ili od skupštine stanara. Naravno može i ako bi 20% uzelo sigurno...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
U mojem ulazu od 8 stanova imali su 2 i razvukli je ( kod mene su dosle promoterke i potpisah se treći tek naknadno). Sam taj zakon je malo glup, pa neka razvlače ako će to kulturno odraditi ( a rade ).
Opet ako skupis više potpisa stanara pa im poneseš biće vrlo zainteresovani da odrade i požuriće.
Zna se kakvi smo mi i kakvi su stariji ljudi po tom pitanju...
"Da mi tuda buse i bruse po vaz dan... Zasto? Imam li ja kakve koristi od toga? Bjezi tamo, dja'o te izio!"
Do Not Disturb.
Ima li iko da trenutno čeka ruter / optiku ?
Cekam ja dvije godine... I cekacu jos toliko...
Do Not Disturb.
Ima jedno godinu,da sam se prijavio za optiku. Dako zakopaju to kablo optičko,do mene kad budu autoput činjeli![]()
Jesam li jedini koji ne moze da se zali na optiku? Kisa, vjetar, sunce..uvijek ovakvo stanje !
Internet nije pukao evo ima skoro pola godine. (Odnosno nikad od kada mi je uvedena) Prezadovoljan..
Ps da ne bude da sam radnik T-coma:
ADSL dok sam imao je bila totalno druga prica. Ping poludi, brzina padne na 100 kb/s i slicno..
Last edited by Draka; 04-03-15 at 22:38.
Aaaaa jes jes..Koristio si ti Google Fiber no ne pricas sad da nas ne omalovazavas.
Ja sam s adslom skida 560 kb/s.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks