Bila bi fora da mu zauzmem jedan easy broj sa mojom ragom![]()
Bila bi fora da mu zauzmem jedan easy broj sa mojom ragom![]()
Ne smijes, vjerovatno je reservisao a ako nije onda bi te zaustavio i morao bi da mices targe odma.
TAKUMI
to se tako kaze "MORAO". nema zajebancije sa "biznismenima" i problematicnima. Ne traziti problem dje ga nema, nekako mi je to pametnije![]()
Prije neki dan je neki klinac da kažem u PG preko morače sa žutim meganom RS imao ubiti ženu na 2m od mene..lik ga je tako startovao blizu krune 1. 2. 3. Full gas, stvarno mu je bilo zeleno na semafor a ova žena prelazila na pješački i ukipila se..20cm od nje je proletio preko 100kmh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by novakb14; 24-02-15 at 21:39.
Jel nk table...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
Njemu zeleno zeni crveno...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Stalno tu prelaze na crveno za pjesake pogotovo magarci iz tih skole pa se fino zaletim 10-20m u njih i kocim i klizam tacno da ih taknem ili za malo, kako volim kad skoce od straha, smece najvece ide u te skole, cast malobrojnim izuzecima.
(zivim tu blizu ima jos razloga)
rm -rf /
Ne vjerujem ni ja da je ovaj drug mi, al rekoh da pitam...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Momak ~20 god malo duža kosa, moguće da je PG GA nisam siguran, nisu NK uglavnom, on je valjda bio parkiran kod Krune i onda patosiranje
Kriva je žena što prelazi na crveno ali stvarno se lik pojavio niotkuda i bolio ga je k....oće li je zveknuti
Last edited by novakb14; 24-02-15 at 21:39.
Ponekad pozelim da vozim nekog starog dzipa i da udaram sve pjesake koji prolaze na crveno i auta takodje.....
Obnovili se: MUP-u stiže 146 opela
Ministarstvo unutrašnjih poslova uskoro će potpisati ugovor vrijedan skoro dva miliona eura sa Konzorciju mom "Slizing" i "Osmanagić" oko kupovine 146 automobila marke "opel astra" 1,6 dizel. Ugovorom će biti precizirana dinamika isporuke automobila, kao i dinamika plaćanja iznosa od 1.850.550 eura, koje MUP mora isplatiti u roku od tri godine, pišu Dnevne novine.![]()
Državna komisija za kontrolu javnih nabavki dala je nedavno zeleno svijetlo na izbor najboljeg ponuđača na tenderu koji je MUP krajem oktobra prošle godine raspisao za nabavku 146 novih automobila. Na pomenuti tender javila su se dva ponuđača i to navedeni Konzorcijum i "Autočačak" iz Podgorice. Nakon otvaranja ponuda ustanovljeno je da ponuda koju je dostavila firma "Autočačak" neispravna zbog čega je ona i odbijena, a Konzorcijum "SLizing" i "Osmanagić" izabran za najpovoljnijeg ponuđača.
Tako će za nešto više od 12.600 eura MUP dobiti najnoviju verziju "opel astre" 1,6 dtl od 110 konjskih snaga, sa kompletnim servisom i održavanjem u naredne tri godine, registracijom, osiguranjem, kao i ugrađenom policijskom opremom.
Ministarstvo unutrašnjih poslova, zajedno sa organima u njegovom sastavu, trenutno raspolaže sa 934 službena automobila, i taj broj neće biti povećavan budući da će stavljanjem u upotrebu novih, biti povučena stara vozila
Znaci sada treba vracat ove 1.8 mElEona....
samo neka maknu golfove mrzne,astre ce makar licit na nesto bar u pocetku
Što su golfovi mrzni? Osim eto kažnjavaju...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
golfovi se evo voze posle 10godina i meleona kilometara. vidjeces ove astre dje ce bit za 5godina.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks