E, ljudi mi kazu da sam se uobrazio jer ne okrecem glavu kad sviraju i salju pozdrave...
Pa ne cujem, nista.
Od min.29 jedan GS hibrid iz 2006, really impressed kako je dobar!
E, ljudi mi kazu da sam se uobrazio jer ne okrecem glavu kad sviraju i salju pozdrave...
Pa ne cujem, nista.
TAKUMI
....ili to ili imas dobru izolaciju i demit fasadu.
Nema toga demita koji bolje izolira.
TAKUMI
Da znaš da je ovo dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
vjeruj da im je lak dok god je ovchica koje ce da bleje za njima kad god te lopine prodju...
Barem pare sto potrosi na registraciju i gorivo idu drzavi a potrosi sigurno vise no sto icije auto odje kosta![]()
rm -rf /
Ime, prezime, zanimanje gospodina kojem je zivot toliko easy easy easy easy easy ?
A vala ako nisi čuo za njega nisi nikad napuštio taj Nikšić...
taman tako... ima i bentley mislim da je easy 8 i neki pakleni a8 i on je easy table))
Koliko ih ima malo mu vise easy-a treba![]()
f6
Da, Continental GT crne boje i maserati GT, isto crni. Još malo pa će popuniti sve brojeve, moraće šestocifrene tablice da prave za njega kad sklopi ugovor za autoput.
ocigledno da placa i prodaje ono sto je nelegalno.. ili prebacuje..
Ima kafic.
f6
a u kaficu naplacuje PDV na dogovorene transakcije![]()
She is only here to annoy herself!
Iskreno ne bih volio, ali je u danasnje vrijeme moguce da se desi Easy boom 1, Easy boom 2, .....
neće ovome ne sjekiraj se
She is only here to annoy herself!
Al najjace kad je uzeo megane rs pored ovih cudaa i mimo pomenutih audija i bentleya koji nijesu na slikama cini mi se da ima i poneki dzip i jos stosta ali nije na easy tablice, i sto bi sa 10 onih smartova
![]()
rm -rf /
Aston je majka ovdje.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nije, Ferkan je.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks