Upalio mu se ESP?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad tek vidjeh da je semafor. Reko stali ljudi pjesacima jer je autobusko stajaliste preko puta. Semafor jedva uhvatih
Gleda li ovaj narod kad prelazi ulicu i zasto ne?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Možda ne zato što im je zeleno i izgleda kao da svi stoje u mjestu? Pogledaj kuda je taj lik vozio i kojom brzinom...ne možeš odje da kriviš pješake nikako ako neka budala proleti kroz crveno.
Ne stvarno ne mozes u ovom slucaju. Ja iskreno nisam vidio semafor na prvo gledanje.
Ali sta i mi pricamo. Ja imam refleks da ukocim kad prolazim kroz raskrsnicu kasno uvece. 50/50 su mi sanse da neko prolijece kroz crveno posebno na manjim raskrsnicama. Primjer semafori kod palade. Potpuno normalno da se poslije 11 ako se ide od fakulteta put 5 udovica prolazi desnom trakom kroz crveno
A tuda prolaze i po sred bijela dana kroz crveno a ne posle 11..koliko je to normalno ja ne znam ali ni malo nije ispravno i nekad će neko ispaštati
nothing comes from violence and nothing ever could
Bog te cuva ali samo ako se ti cuvas.
TAKUMI
Maloprije prodjoh tuda.....bruka sto je napravio bmw od tojote. Al, ajde to i nekako, ali drugi udes sa skodom takodje nije bio bezazlen. Treba to izracunat'.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Izazvati 2 ovakva udesa za 5 minuta?
Pendrekati na licu mjesta.
Nego, nije mi jasno samo jedno. Prema tvrdnjama policije ista osoba je 5 minuta prije toga izazvala i odes kod pobjede. Mada o tome nista ne pise
Ista osoba je izazvala udes i u City kvartu prije toga![]()
Oće li za istragu biti od važnosti to što je u pitanju BMW?![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
neko napisa 2 đevojke![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije ni malo lijepo razvijati teoriju na osnovu nesigurnih polu-informacija.
ALI:
Scenario:
Udare nekoga, i hoće da bježe, strah, adrenalin, frka... Štura... Pa PLJAS neđe opet, još gore?
a inace nevezano za ovaj slucaj, trebali bi instruktori i ovi sto drze auto skole da odgovaraju za pojedine vozacke, tj u 80% slucajeva kad su zene u pitanju....
Pa neka naleti i nagrdi porodicu ovih instruktora/vlasnika aš/komisije a ne nekoga ni krivog ni duznog...
Jes, neki crveni audi sa parkinga. Izadje sa cigarom u usta ona... Ako je to ta, ali bio je BMW![]()
Usput ona je, u Hitnu kad su je prebacili, pocela da histerise : Dje je ta budala koja me je udarila
Toliko o tome..
Na sta je bila - ne znam.
Iza 5 udovica,neki momak razbio seat ibizu sprijeda,hauba i branik.Jos stoji,mada nije mi jasno kako i dje udario.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks