Можеш ти и 5 пута конзумират' што се тога тиче, али оно...
Знам лика који само и само конзумира веј, јако ријетко једе чврсту храну, нисам мога' да вјерујем то кад сам чуо, али ето и то раде. Сасвим добро изгледа...
To je onaj najpoznatiji Whey protein, plava kutija 2.2kg, na njemu pise 1 PORTION=30gr. Vjerovatno ona jedna kasicica plasticna je jedna porcija=jedna mjerica.
Citao sam da je protein najbolje uzimati sa vodom jer se najbrze apsorbuje. Ako se uzme sa mlijekom to dugo traje jer mlijeko sadrzi masti.
Можеш ти и 5 пута конзумират' што се тога тиче, али оно...
Знам лика који само и само конзумира веј, јако ријетко једе чврсту храну, нисам мога' да вјерујем то кад сам чуо, али ето и то раде. Сасвим добро изгледа...
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Све си ми река'To je onaj najpoznatiji Whey protein, plava kutija 2.2kg, na njemu pise 1 PORTION=30gr. Vjerovatno ona jedna kasicica plasticna je jedna porcija=jedna mjerica.)
Углавном, на ту порцију од 30 грама, протеина је неких 24 грама, тако нешто, не могу сад' знат' тачно, мада није ни битно...
И ок је узет' мјеру ипо после тренинга са водом наравно.
Можеш и ујутру као први оброк, као што рекох са овсеним...
Или кад већ неки оброк прескочиш, па да надокнадиш протеине, ајде и то се вала може, није смак свијета..
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Citao sam da je protein najbolje uzimati sa vodom jer se najbrze apsorbuje. Ako se uzme sa mlijekom to dugo traje jer mlijeko sadrzi masti.
Razmisljao sam da ga pijem ujutro nakon sto se probudim, posle treninga i prije spavanja. Sve po jednu mjericu, znaci, tri mjerice dnevno-nekih 100gr.
Hahahahahaha, rekoh da se ne razumijem toliko. U mjericu od 30gr = 26.8gr proteina. Tako pise na pakovanju. Gledao sam to.
Evo i slika, o njemu govorim
![]()
Last edited by Dusan.; 22-02-15 at 23:48.
Па то прије спавања мислим да и није нека бајна опција баш ради тога што је брзо-апсорбујући протеин, прве двије опције су окRazmisljao sam da ga pijem ujutro nakon sto se probudim, posle treninga i prije spavanja. Sve po jednu mjericu, znaci, tri mjerice dnevno-nekih 100gr.
Сконта' сам да је олимпов, н'о реко' можда има још неки плави веј па да не лупамHahahahahaha, rekoh da se ne razumijem toliko. U mjericu od 30gr = 26.8gr proteina. Tako pise na pakovanju. Gledao sam to.
Evo i slika, o njemu govorim![]()
Дакле, може и мјерица ипо после тренинга.
Onda bolje da izbacim tu opciju prije spavanja a ubacim jos pola mjerice posle treninga?
Дап... Увече можеш овај сир немасни, што помену колега... Или месо, што да не.
E pa super, iskombinovacu ja sve to, samo dok udjem u stos sa svim.
Hvala.![]()
Лагано, све то дође на своје кад се мало уштосаш, биће ти лагано
Ништа![]()
I druga mi isto boljela podlaktica zadnji trening...Mada je on polu/početnik... Imam osjećaj da na sve vježbe steže previše šipku, tj overhand grip, dok ja većinom koristim neutralni, ono svi prsti na istu stranu...
Može bit da je i do toga...mada ja džaram šipke odavno, što u park što u teretanu...nikad me podlaktica nije boljela...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
U apoteke kupite Nodol. Pakovanje od 60 kapsula... Piju se dvije dnevno - mjesec dana... Onda ide pauza od njih dva-tri mjeseca... Odlicne su za sve zglobove...
Ko nece to, neka uzme Glukozamin... Ima u proteini.si... Jedna dnevno se roka i to isto "odrzava" zglobove... Nema potrebe da se kombinuje glukozamin i nodol, jer nodol u sebi sadrzi glukozamin...
Originally Posted by Nk-001
Koliko mogu dnevno jesti jaja, kuvana i ako odvajam bjelance?
\\OFL•GIC
Кол'ко год могнеш достизат' и трпат' у себе....
Upalila vam se pokosnica, imam isti problem već neko vrijeme. Tu nema pomoći, jedino rješenje je za sad da mijenjate trening i usput jačajte podlakticu. Kost se ugiba pod određenom težinom i zato sad imate taj bol, mora da prođe doobro vrijeme koliko sam čuo dok se ojača. Zato npr. kad radite dvoručni biceps, radite sa hvatom odozgo i nema tog problema. Nije isto kao sa klasičnim hvatom, ali šta da se radi.
Na mašinu isto đavolski boli. Smanji težinu i samo kad završiš vježbu ne puštaj odmah, neog drži još nekolike sekunde dok ne prođe i onda pustiš. Makar osjetiš mnoogo manje i podnošljivo je. Kad se odmah pusti, nepodnošljivo, znam...kao da neko šega kost.
Meni boli samo lijeva. Ali sam joj prilagodio trening, tako da mi biceps ne pati...opet ga dobro odradim.
Neki preporučuju i stavljanje one zelene konjske masti(koja me je spašavala kad sam sjebao rebro), ali ne radim to...nema potrebe sad kad sam naučio šta i kako.
@Black, meni se bol prvi put javio u martu prošle godine, kad sam tek bio nekih mjesec dana u treningu. I nijesam više trenirao do kraja novembra. Čim sam počeo, opet isti bol, tako da ne vjerujem da će ti se to riješiti...nego raditi dok se ne ojača, to mi je jedina nada. Sad ne znam je li tvoj problem isti, ali forwaysu jeste.
Last edited by Albatros; 23-02-15 at 13:29.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Zahvaljujem @Albatros. Ja sam se vise navikao i prilagodio sam trening tako da mi ne smeta toliko, no rekoh mozda ima neko rjesenje da se otkloni to potpuno.
Ima li neko da mi preporuci neke vjezbe za unutrasnji dio grudi? Znam da je to do genetike najvise ali bih malo to forsirao jer imam "rupu" izmedju njih. :-D
I can't explain and I won't even try
kakvi su ovi suplementi iz xplede nutrition?
valja li to ista?
te podlaktice morate da jacate zajedno sa flexovima , najbolji nacin jakog lakta i podlaktice a i nadlaktice jeste da stojite uspravno, laktovi u tijelo, ruke ispre sebe savijene u laktovima u 90 uglu , uzmete bucice i rotirate sto porije lijevo i desno oko zgloba i tako 3 x ili 2 x nedjeljno sa povecavanjem kilaze postepeno, al sto sporije i kontrolisanije
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima dosta tih supplemenata sa glukozaminom...Ja sam mislio da je on u glavnom za ljude sa artritisom i osteoporozom, mislim stariju čeljad...Ima li kakvih studija ili slično, da pomaže mladima? Mislim supplementacija i sl...
Pošto bih ga uzimao vjrv, u tom naj obliku il kombinaciji...Samo nisam nešto istraživao oko toga previše...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ja sam isto imao problem sa desnom podlakticom jedno vrijeme.Pocelo je kad sam skotovu radio,a kasnije bol se osjecao na svakoj vjezbi,samo u razlicitim intenzitetima.Sigurno 2 mjeseca sam imao konstantan bol,ali me je jedan lik naucio da se forsiram,s tim sto mi je rekao da izbacim skotovu,sto sam i uradio i vaistinu bol je prestao.Mazao sam i konjskom mascu ali je slabe vajde bilo od toga.Drkanje moze pomoc takodje :congratulatory:
prođe meni ovaj bol(nelagoda) iza koljena, kuc kuc kuc da se ne ureknem.. Mora da sam silovao tetive bio sa ašovom... xD
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Не постоје СРЕДЊЕ груди... Мишићна влакна пекторалиса нису распоређена усправно, него водоравно, тако да постоје горња, средња и доња влакна, тако да унутрашњи дио ће порасти кад цјелокупне груди порасту...Ima li neko da mi preporuci neke vjezbe za unutrasnji dio grudi? Znam da je to do genetike najvise ali bih malo to forsirao jer imam "rupu" izmedju njih. :grin:
EDIT: Да ти сликовито прикажем на шта мислим
Ја сам чуо за еласти џоинт баш ријечи хвале, мислио сам и ја да га узимам, али виђећемо...![]()
Last edited by Kaljestro; 23-02-15 at 22:24.
Ако ти је лакше, и мени је тај унутрашњи дио сра*е, радимо на томе, треба времена)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks