Page 244 of 402 FirstFirst ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... LastLast
Results 6,076 to 6,100 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moćan BIKAC!!! Ja sam ih noćas silovao

posle malo grud na kosu sa bučicama od 30kg...Zadnjih 10 dana jedem kao nikad, jeo sam i prije dosta, al sad ispeglano sve što treba...imam enerđije do neba HUA HUA HUA!
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ја имам снаге и енергије, таман ка никад, али ме зглоб лијеви нагрди, али баш баш... Стежем га бандажером, да' ми друг, стезник ми се више истега' па не ваља....

Је*е ме то што кад радим вјежбу више се фокусирам на то да ме не заболи зглоб него на мишић и то ме јако нервира јер губим снагу тако и слабије одрадим вјежбу
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Је*е ме то што кад радим вјежбу више се фокусирам на то да ме не заболи зглоб него на мишић и то ме јако нервира јер губим снагу тако и слабије одрадим вјежбу
    A jesi li razmišljao o tome da promijeniš vježbu, npr? Nemoguće da te tokom svake vježbe boli zglob?
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

A jesi li razmišljao o tome da promijeniš vježbu, npr? Nemoguće da te tokom svake vježbe boli zglob?
    А коју нпр вјежбу кад ме боли константно? :Д

Размишљамо сам да одморим пар дана, али доста сам одмара' 10 дана после нове, не могу сад себи да приуштим тај одмор поново, тако да ће то бити стезник прије сваке серије, мазање неке масти и масирање, па што ми бог да, што ћу....
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

А коју нпр вјежбу кад ме боли константно? :Д.
    Ja pomislih da je u pitanju samo jedna vježba, pošto si rekao "kad radim vježbu". ;D

Pa nije loša ta ideja da napraviš pauzu od par dana i vidiš oće li bit bolje. Ili smanji kilažu. Mene je zglob bolio kad sam radio uski benč. Tu vježbu sam batalio neko vrijeme dok nisam ojačao triceps, i onda počeo ponovo - bol više nisam osjećao.

Mada evo pauziram već dva mjeseca, dako se više nakanim da počnem da treniram.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

А да, погрешно сам се изразио, мислио сам на скоро сваку вјежбу )

Знам, знам, бољело је и мене на само пар вјежби, али се онда повећало на више њих, зато ме и нервира

Не могу да паузирам, не могу, јок јок )

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Radi neki rehab muro...

p.s. Kad smo kod bolova, mene po malo, umuklo zna da zaboli kad idem niza stepenice npr, il sl, iza desnog koljena...tačno iza...Kao da sam istegao list il zadnju ložu, tj neku tetivu pa smara...

Inače fudbal igram, ništa, lagano...mada može bit i da sam nešto u koljeno drmnuo jer sam pao 2 put u istu noć kad su one kiše bile, poklizah se na neke daske ispred kuće ka brav...i zadnjih dana rkao sa ašovom i oko ovih betonažerskih stvri...pa sam ga možda još preforsirao...ako znam...nikad nemah tu muku...Ne smeta no nervira...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    100 grama curetine oko 50 grama proteina, zamijenite piletinu eto vi rjesenje ;p
    Jel to neka mutirana, dje ima curetine sa toliko proteina?

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Ja odavno na silu jedem stvari...čak i neke koje ne podnosim al se naćeram...dodaj neku salatu i ne prdnjavi, lagano se 100g+ ubaci...a piletina je najlakša za jest...imaš izbora koliko oš za kcal takođe

A i ja cu morat, eo danas jedva 100 prebacih ali i kalorije "malcice" zajebah lol moram svaki dan drzat piletinu gotovu u frizider tako da nemam izgovora no jedi pa jedi. A vazda sam bio specifican oko hrane zato mi je problem, do prosle godine piletinu nijesam ni jeo uopste jedno 15 godina
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To specifičan se kod nas zove izvolijevanje :P
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

А коју нпр вјежбу кад ме боли константно? :Д

Размишљамо сам да одморим пар дана, али доста сам одмара' 10 дана после нове, не могу сад себи да приуштим тај одмор поново, тако да ће то бити стезник прије сваке серије, мазање неке масти и масирање, па што ми бог да, што ћу....
    odje svi kiksaju i dobiju onaj drawback sindrom ili nazovite kako god, stagniranje, na svaka dva tri mjeseca moras sebi tutnut 15 dana blejanja i odmora za pravi rikaveri ;p cmok
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A dobro, ti si sa te planete Kripton, zeznuo si Jovetića, Nadala, Pekovića...imaš toga loja za dobru manžetnu oko svakog zgloba.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

odje svi kiksaju i dobiju onaj drawback sindrom ili nazovite kako god, stagniranje, na svaka dva tri mjeseca moras sebi tutnut 15 dana blejanja i odmora za pravi rikaveri ;p cmok
    a ђе ћу одмарат' опет, није ни мјесец тренинга проша' од ове 10 дана одмора, аман :Д

Ваља одмарат', ваља, нема што...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Што рече клокер, буди флексибилан, пази на то, пази на зглобове итд, док не ојачаш мало.... Наравно не одричи се других спортова

И зашто баш 6-7 серија бенча?
    Neću, neću

Da bi imao snage za ostale vježbe, da ne budem svo vrijeme na benču hahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

odmor je bitan pogotovo kad krenu problemi za pokretnim djelovima aka zglobovima , njima treba najvise odmora da se oporave a nama se sve cini samo guraj rokaj lomi dje cu odmarat, i onda trt jedan dan no ne slusajte vi mene ne znamja nista
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

А ја знам то... Још су мени сви зглобови гола го*на али баш... И тако их ћерам у црвено и може се десит' једног дана да се сје*ем за вазда па ћу онда одмарат'
    Ево овај сад је кренуо на боље, опоравља се, баш га не оптерећујем итд

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    To specifičan se kod nas zove izvolijevanje :P
    A kod mene nagon za povracanje ako pojedem x
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Boli me tetiva po sred podlaktice do kosti, samo kad radim biceps. Pocelo je jer sam radio na veliku sipku da promijenim malo standardne vjezbe sa bucicama i na masinu. Sve jace i jace. Neko kaze da sam previse stezao sipku pa da je do toga? Trsicu ga jedno nedjelju dana, ali me zivo interesuje ako neko zna sto radim pogresno.

p.s. posle treninga sam zapeo na kardio 20 min cim se maknem sa tegova, trcanje svo vrijeme zivot mi se uzme. Primijetio sam da kida stomak i tezinu.
    Last edited by Black; 22-02-15 at 22:01.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    255
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    15 Posts

Quote Originally Posted by Black View Post
    Boli me tetiva po sred podlaktice do kosti, samo kad radim biceps. Pocelo je jer sam radio na veliku sipku da promijenim malo standardne vjezbe sa bucicama i na masinu. Sve jace i jace. Neko kaze da sam previse stezao sipku pa da je do toga? Trsicu ga jedno nedjelju dana, ali me zivo interesuje ako neko zna sto radim pogresno.

p.s. posle treninga sam zapeo na kardio 20 min cim se maknem sa tegova, trcanje svo vrijeme zivot mi se uzme. Primijetio sam da kida stomak i tezinu.
    Bas sam htio danas da pitam zna li neko zbog cega mi se pojavio taj bol. Mene boli uglavnom kada pustim sipku, nebitno radim li biceps, ledja itd. Ja sam pauzirao zbog ovog mjesec dana i vjeruj da se posle 3 dana vratio isti problem, tako da ti pauza nece pomoci. Bilo bi pozeljno ako bi neko napisao kako da se rijesimo ovog bola.
    I can't explain and I won't even try

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,782
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Bodybuilding

Dobra stvar trcanje posle ali ne znam za 20min bas svaki dan,svaki put posle treninga.

Sto se tice podlatkice, zna da boli od tezine i od sipke jer ti je pretesko pa ti sake idu put dolje.( naravno ne osjecas to jer si skoncetrisan na biceps) ovo se cesto desava kad se radi na skotovu klupu biceps sa s sipkom
    Pomoci ce i da se radi-jaca podlaktica posle treninga malo

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ојачајте подлактицу, то је то отприлике....
    Имао сам исти проблем, кад спуштите шипку, полаааако је пуштајте, тако ћете смањит' тај бол који вас прогони јер баш јако фисне кад се пушти шипка...

Ја нисам радио посебно вјежбе за подлактицу, једноставно временом ојача, те мртва дизања, те вјежбе за леђа остале итд.,..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Најбоље је да тренираш кад се ти осјећаш најбоље за тренинг...

Ја бих лично волио да устајем рано ујутру да једем и да тренирам што раније, али не могу тако, бар не тренутно, тако да обично је то 3-4 сата или 8 сати увече.....

Нису то неке велике нијансе, одабра' ти јутро, подне, после подне, свеједно је....
    Мислим да није пожељно тренират' прекасно можда, а друге опције долазе у обзир свакако

Quote Originally Posted by Fitnespro View Post
    Najbolje vrijeme za trening je stvarno onda kad ti to osjecas.
    Nema tu ujutro/popodne/uvece sa tim sto moras odredit jednake intervale izmedju 2 treninga.
    Tipa ne mozes nocas trening pa sjutra ujutro(mali razmak jer misicima treba odmor)
    Sto se tice nabijanja mase,ishrana je sve.
    30% trening 70% ishrana.
    Gledaj da unosis sto vise proteina u organizam odnosno mjera cuvena 1.5-2g po kg ali isto tako moras da unosis i hidrate kao i masti. Najbolje uzmi neki razmjer proteini 40% hidrati 40% masti 20%
    Gledaj da su treninzi sto kraci i jaci i cardio max 1x nedeljno i to 20-o minutni HIIT trening

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Hvala momci.

Imam jos jedno pitanje: Kako vi pijete (ako pijete) Whey protein? Kako je najbolje da se pije? Konkretno me to zanima.
    U radnju dje sam bio da gledam Whey, momak mi je rekao da pijem 3 mjerice odmah posle treninga, i 3 mjerice u toku dana - sto mi je bilo cudno, skoro 200gr dnevno. Jedna mjerica=30gr. Dok sam dobio drugi savjet, da pijem tri mjerice dnevno, jednu ujutro kad se probudim, jednu posle treninga i jednu pred spavanje.
    Ja se u to ne razumijem bas pa bih volio da cujem misljenje ljudi koji su u tome, kad i koliko je najbolje da se konzumira Whey.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Tri mjerice da rokneš u jednom šejku? Ili ti nisi dobro čuo, ili momak iz radnje uzima još nešto pored proteina surutke. :smile:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja sam odlicno cuo, i pitao sam ga jos jednom i jos jednom mi je to isto ponovio. Iako nikad nisam konzumirao Whey, niti sta drugo od tih suplemenata-nije mi bilo logicno da 3 mjerice popijem odjednom posle treninga. Zato zelim da cujem druga misljenja o konzumaciji i kako ga je najbolje piti.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Могуће да је једна доза тог протеина двије мјерице, па је мислио да попијеш дозу ипо (3 мјерице), што је ок... Провјери још једном колике су мјерице и колика је доза...
    Ја имам овај веј сад па ми је доза двије мјерице, зато ти и кажем...

Што се тиче тога како да пијеш, једноставно је:

Можеш ујутру нпр са овсеним или тако нешто...
    Након тренинга са декстрозом (20грама декса) у шејк...

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Na onim deklaracijama piše da ga treba konzumirati 1 do 3 puta dnevno. Ja ga pijem samo i odmah poslije treninga, i eventualno ponekad kad ne unesem dovoljno proteina kroz ishranu. Dakle, izbor je na tebi koliko ćeš puta dnevno piti whey protein.

Pred spavanje je mnogo bolje uzimati kazein, protein koji se mnogo sporije apsorbuje od proteina surutke, pa ti samim tim tijelo drži snabdjeveno proteinom i do 8 sati tokom sna. Ne uzimam kazein u vidu suplementcije, već s vremena na vrijeme konzumiram nemasni posni sir (tipa President).

Page 244 of 402 FirstFirst ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)