ima i bivsi office dijagonalno od osmanagica u naselje, ima tabla kod semafora
Knezević valjda koliko sam ja upucen
Sent from my Kauč using Daljinski
ima i bivsi office dijagonalno od osmanagica u naselje, ima tabla kod semafora
Jeste li gledali đe po otpada Colt, ovaj model? Trebaju mi neke plastike manje a nije ih lako naći po radnjama i netu.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...r_20071029.jpg
Dje moze da se napuni plinska boca? Na plinaru kazu? Dje je plinara tacno?
hvala unaprijed
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nemam ti pojma ako mi vjerujes
je li ti muka na gmaps da mi pinujes?![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Vjerovatno je mnogo puta do sada postavljano pitanje...
treba mi dobar auto limar i lakirer...
To je onaj te mu je farbanje limuzine oko 1200e?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Da toliko je meni naplatio prije 3 godine,ali prosto mu svaki euro,znaci fabrika
A previse je to para.
Pa jeste skupo,ali za neki noviji auto,sta znam,kazem ja sam radio kod njega prije tri godine,stvarno nemam rijeci kako mi je auto uradio.
Radi sa najsavremenijim lakovima,komora najnovija,nema ulaska u radionicu,i zujanja kako ti radi,dodji tada i tada,to te kosta toliko,tada bijase kod njega x6,bg table,mustang br table...
E poslije je brat radio kod njega,udario auto naprijed,branik,hauba,blatobran,250 naplatio ruke,ali nema sanse da vidis razliku u boji,kad radi blatobran,ne lakira njega samo,nego da kazem produzi na vrata,tako da nema prelaza..,
250e za branik, blatobran & haubu sa rukama i bojom je top, posebnom sa Jokovicem i njegovim kvalitetom.
1200 nije previse ako ti limuzina vrijedi 10000.
TAKUMI
Preskupo je 12% vrijednosti vozila dati na lakiranje....
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
E tada je radio top.. Zadnjih godinu dana samo cujem rijeci razocarenja sto se tice jokovica. Drugu radio ML-a novog promasio farbu auto ispao mat.. Posle njega poveden na drugo mjesto u nk dje je uradjen super.. Znam jos par slucajeva dje su se ljudi zalili na njegov rad u zadnje pola godine..
Ima najbolju komoru i sve ali izgleda se najeo ljeba pa je poceo da fuserise po malo...
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D
Slabo mi funkcionise pretraga, a cini mi se da je bilo prije pominjano-koji otpad ima djelove za KIA vozila? Konkretno Ceed...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
pozdrav ljudi, kod koga bih mogao ponijeti cd30mp3 - original opelov radio, samo da mi se prefarba prednja plastika u boju centralne konzole? radio je naknadno kupljen polovan pa je drugacije boje u odnosu na unutrasnjost mog auta. hvala unaprijed na odgovorima.
Ne znam u koju bi ti boju, ali vidm da momci necim premazuju 'dugmice'' kroz auto
https://www.facebook.com/pages/Car-G...229095?fref=ts
pa vidi s njima da nece to odradit za neke normalne pare
hvala, pitacu ih.
Ima li ko iskustva sa Daihatsu Terios-om? Benzinac, 1.5 automatik...
Bolje imat no' nemat....
Sta mislite o ovome?Ne vozen a redovno servisiran... stranac a prvi vlasnik... :/
![]()
Inace? E'o. Ti? Moze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks