Pozdrav svima.S kojim parfimerijama u Podgorici ste imali najbolja iskustva,znaci da su 100% originali?Naslusah se svakakvih prica pa reko da ne bacam pare bezveze.
podji u kozmetiks i ne razmisljaj
One Ring to Rule them all...
Hvala na odgovoru ali u kozmetiks i bar-kod ne namjeravam da ulazim.Je li ko kupovao u onoj parfimeriji Tanja kod kruznog,vidjeh je u prolazu kad sam zadnji put bio u Pg?Koje jos imaju osim ove i dje se otprilike nalaze ako vam nije tesko da napisete.
Naravno da mislim kod nas. U bar cod nisu orginali a u cosmetics jesu. Jeste.
Evo ne znam ni ja kako da formulisem pitanje. Ali da pokusam.
Treba mi izjava od odredjene osobe koja u toj izjavi kaze: "Ja Marko Markovic izjavljujem da su A i B zajedno od 01 01 2010 do dana danasnjeg bla bla bla"
E sad dje se ovjerava ta izjava kako bi je mogao koristit oficijelno, u ovom slucaju za trajnu vizu mi treba? Da li je kod notara i npr ako prevedem dokument na engleski mora li svjedok potpisivati i ovjeravati i jedan i drugi ili samo jedan ?
Hajde pravnici spasavajte dok se ne spustim do Nk![]()
Kod notara, ti je sastavi tako ti je jeftinije (solemnizacija) a notar ti samo ovjerava potpise, zato moraju oboje koji su u potpisu moraju biti prisutni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razumije li se ko u fiskalne kase? Naime dosao danas serviser kod mojih da im popravi tastaturu na kasu, zamjena 55e, ajde to nego lik kaze imate jos memorije u kasi za mjesec dana, kao treba da se prosiri a cijena je 120e?? U pitanju je sharp kasa.
Dobro se sjecam da je to isto radjeno prije 2 god za istu cijenu. O cemu se radi? Je li moguce da to toliko kosta?
niujedne mi gace lastike nema
Jeste.. Dopuna je 100€ + pdv ... (Evo 10.godina) U zavisnosti koliko se koristi kasa, moze ti trajati godinu a moze 10.godina ...![]()
Svako unosenje artikala, svaki dodir tipke trosi memoriju![]()
Uzimah u bar code, tanju, na sprat u deltu... Cini mi se da su gore na sprat u deltu najbolji....
Da li je moguce poslati nekome novac u drugi grad kad on nema ziro racun?
Moze podjes do poste kolega
Treba ime prezime mozda jos po nesto i broj telefona...
odes do poste das podatke i oni ti daju broj neki koji ti posaljes tome kome saljes i to je to...on moze to da podigne istog trena cim ti uplatis...provizija je cini mi se 50 centi
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
na 20e je 4eur provizija cini mi se. Busom mu posalji
Obzirom na ove promjene u PG oko placanja parkinga, samo da pitam da li se vise placaju mjesecne pretplate za parkinge u stambenim zonama?
Hvala Lepo
Kolko vrijedi Nokia Lumia 520 kao nova god garancije, dođe i kutija s njom?
P.S. Otkupna cijena akumulatora vam je 0,30€ po kg (danas provjrih)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks