0.10e uplata. Svaka čast, ali mi nije jasno što ovakve stvari ne uplatite makar sa 1€ đavo ga izio. Ne možete ni dojč popit za te pare, a sad ti je (priznao ili ne) krivo što si sve ovo pogodio zbog mizerne uplate koja ti je donijela samo 10% kvote koja je preko 300 čini mi se.
Uplata je 20 centi
Probah bezveze tri tiketa, upade ovaj.
Kvota 312, dobitak 62 eura. Meni dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pokusavam da koristim ove nase kako bi mogli da me isplate odmah i bez provizije moneybookers-a, tj banke, i cekanja. Pa ako neko zna kakvo je stanje kad se kladi uzivo na volcano ili premier, neka napise.![]()
Meridian je ocajan, po pola minuta mi treba ponekad da prodje uplata. Na paddypower mi je trebalo ajde jedno 5 sekundi.. Je li isto na volcano ili premier ?
Stavih Safarovu protiv Pliskove 2:0 da bude sa 50e 3kvota se mora ispostovati.
Ako se kome prati pocinje za 10min neka igra.![]()
Wolfsburg 1-1
Villarreal 3+
Ne znam..Ja sam sa euro dobio dvije hiljade, pa su me isto pitali kako ne stavi dva..Nidje veze. ja Uplatim 20 eura, od toga 10 na jedan, 5-6 na 2, i ovo ostalo stavim na brdo tiketa po pola eura ili 1 euro za limit. Povecavanjem broja tiketa, povecam sansu za dobitak... Poslije ako dobijem sa 50 centi par hiljada, reci ce neko kako ne stavi euro.
Meridian je *****..Imao sam utakmicu 7+ prekjuce i vidim je u ponudi na sajtu, i reko odigracu je . Uplatim pare u poslovnicu i dodjem kuci , udjem na sajta, utakmica maknuta iz ponude, i naravno dodje. Kako sam sagorio.
inter gg ajax 1
kako napraviti nalog na www.lob.co.me ? fine su im kvote ,ali koliko vidim nema live kladjenje ? ima li ko da je registrovan
Vjerovatno se mora poc kod njih u kladionicu.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
edit: Aalborg gg i Y. Boys gg
edit2: 0917 19-02 19:00:00 Roma-Feyenoord
Uk. golova I I1-2 1,62
0943 19-02 19:00:00 VFL Wolfsburg-Sporting
Dom Golova 2+ 1,57
0920 19-02 19:00:00 Dnipro-Olympiakos
Poluvreme ili Kraj IX*X 1,68
0373 19-02 21:05:00 Ajax-Legia
Uk. golova I I1-2 1,65
0931 19-02 21:05:00 Sevilla-M'gladbach
GG/NG GG 1,89
0921 19-02 21:05:00 Guingamp-Dynamo Kyiv
Poluvreme ili Kraj IX*X 1,67
edit3: Uplatih 10e na Meridian i castise me 0.20e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Shadow'91; 19-02-15 at 15:00.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kakva navlakusa kladionica na onaj Bjeloruski hokej 4:0 prva cervrtina.
u 50% slucajeva dodje jer postoje neke okolnosti ( igraci nisu primili platu, povrijedjeni bolji igraci ili suspendovani, ili izvode rezervni tim , a u 50% ne jer je kladionica štelovala kvote.
danas moj prijedlog, prijateljska u 18:00 Ranhajm -Leganger, 2+pp @ 2.00 , 4+ @2.00 7+ @ 11.00
To sam htio napisati, da, kad neko ima informaciju kao to da npr. igraci nisu primili platu, da je neki bitan igrac povrijeden. Kotoranin je postavljao takve tikete za singl i mnogi su dosli, ali ono tipa da je namjestaljka i trpajte jednostavno za mene je neozbiljno.
Ne svidjaju mi se nesto ovi parovi LE ali sta mi deluje realno:
Wolfsburg 1
Torino 1
Villarreal 1
Guingamp 1X
Young Boys 1X
11,96 kv
Wolfsburg kuci nije bio nesto ubedljiv, dobili su samo Krasnodar mada sa 5:1 ali mislim da ove lagano dobijaju, u naletu su ocekujem da sve rese u ovoj utakmici. Torino isto tako u naletu, Bilbao u krizi a bar 0-2 ili NG sigurno dolazi ali su slabe kvote. Bilbao je u ranoj fazi LS cak i Bate dobio kuci pa ocekujem da mogu i ovi. Villarreal spada u bas domace ekipe mada je i Salzburg jak u gostima ali na Spance sam se odlucio jer sta sada urade to im je a citam da je i ovaj Salzburg prodao dva od tri najbolja igraca. Guingamp u dobroj seriji, LE im ocito znaci, ovi iz Kijeva dosta nepripremljeni a Francuzi odigrali gomilu utakmicu, niko im ne fali, mogu mozda i do pobede. Young Boys kuci bas jak, Everton krizira, fali im i podosta igraca, prilicno verujem da mogu da pobede.
Od ovih ostalih utakmica Aalborg Brugge mi vuce na tvrdji X, PSV bi izbegao jer im ne leze ruske ekipe a i pitanje je koliko im je stalo do bilo cega van prvenstva, ispali iz kupa od Rode a ni u grupi u LE nisu bili ubedljivi. Roma mrtva nikad vise ali i ovi slabi u gostima, i to mi za izbegavanje. Ajax mi nesiguran, ne bi me uopste cudilo da ih ovi iznenade.
I povedose ovi YB i sad pucaju 3:1... Kako su se tako sjebali ovi ih posrase za pola sata i gotov posao.
Last edited by Severnjak; 19-02-15 at 18:40.
Probati:
Wolfsburg 1 1.61
Trabzon GG 1.73
Villareal 3+ 1.55
Liverpool 1 1.60
kvota je 6.90e u Lob.Srecnoooo!
Dnipro 3+ 2.40
Salzuburg komotno može goleada. Uvijek otvoren i fin fudbal za gledanje igraju i sa obizrom na to ocekujem GG4+
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ajax
Fiorentina
Villareal
pp1-2, kvota 4.5 , staviti 3-5e da se ima ispratiti uzivo kasnije.![]()
Oćemo li da probamo svi zajedno Ajax - Legia iz 1-2, da pogasimo kladionice?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks