uvatice me za tuki to sto ce mi blokirat online kladjenje
Zna li se sto ce bit sa ovim porezom, evo opet u vijesti da su sad poslali iz vlade neki obrazac i da to startuje kao odmah? sjebace nas potpuno blokirace nam online i ugasismo ga sa kladjenjem iole ozbiljnim.
uvatice me za tuki to sto ce mi blokirat online kladjenje
Znas kako, znam ja da se to moze.premostit ali takodje mozemo imat velikih problema sa isplatama i sto je najgore mozemo se pozdravit sa bonusima koje.sam ja zaista volio ispostovat na svaku mogucu kladionicu. Takodje nam mogu trazit i procenat od online kladjenja magarad. Mada u hrvatsku im to nije proslo
Nadam se da mi nece skinut danas tih 15% od ovih 50 eura.
Ergotelis 0-2
Leioxses 0-2
Bazel 1xi0-3
Salke daje go
Benfika(b) 2-4
Ovako cemo veceras!
Da se proba:
Real gg3+
Porto 28+
Birmingham 3-5
Wilsterman 3-5
kvota blizu 20
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Basel 1X,0-3 1.97
Schalke X2,3+ 1.65
Bradfort Park 3+ 1.65
kvota je 5.36e u Lob.Srecnooo!
Kakav je ovaj Rokie penal
MEMENTO MORI
bazel x-x
real 2-2
živjeli
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
9037 *** Frem-Roskilde
Uk. Golova[2.5] Manje 1,82
9035 *** V P S-SJK
Uk. Golova[3.5] Manje 2,00
I drugi, uzivo kao prvi,
9017 *** Aarhus-Valerenga
Uk. Golova[0.5] Manje 1,95
9004 *** Santa Clara-Porto II
Uk. Golova[1.5] Manje 1,86
Real 1X
Porto 2
Bazel - Porto gg 1.97
Salke - Real 2&3+ 1.9
kv: 3.75
She is only here to annoy herself!
Ovo stvarno ali stvarno ali stvarno vise nije normalno... Vec CETVRTI JBENI DAN tim kojeg stavljam na glavni dobija jbeni crveni karton, prvo je to bio Zwolle u nedelju, pa Eibar u ponedeljak, pa Bayern juce i sada usrani Middlesbrough veceras. Pa jbm im sve zivo za koji jbeni krac primaju tolike pare konjine glupe! Sad se ne moze nikako ni braniti, kv na Birmingham 1 1.3. Jedino cemu mogu da se nadam je da Porto izjednaci i Real ostane dvojka uhvatio sam ih prvo pol igrao prelaze i tri para 1-2 gola prvo. A nikad ne volim da igram jbene duple na goste al Middlesbrough prvi, jak u gostima, ovi slabi i krcina, crveni karton a cudo da ovi izjednace se nece desiti.
I morao je smrdljivi Grk cije prezime me mrzi da pisem da ga skrlja u kaznenom i naravno, penal, omiljeni nacin na koji pucam duple. Da bar nije skrivio penal majmuncina mogao sam da se gradim na live, gvno glupavo. To im bio golman...
Last edited by Severnjak; 18-02-15 at 21:12.
Ovaj meridian je pravo smece, kad ocu da uplatim tiket da padne gol, blokiraju sve cigani jedni i to drze tako 5min, a kad stavljam da ne pada gol, odma mi prolazi uplata i gle cuda, pada gol ni 10sec poslije moje uplate.
Bet365 je majka online kladjenja![]()
Dva tri tiketa do sad su mi ponistili jer je gol pao 5-10 sec poslije moje uplate. A sad kad je gol pao kad sam uplatio da ne bude vise golova, odma, ali odma "Gubitni tiket", a kad treba da je isplacen tiket, cekam i po pola dana,pih, tacno cu se prebaciti na taj bet365.
Neko ili nesto me je culo
Crveni je za mene u 99% slucajeva znacio gotov tiket, al stvarno kako covek da ne popizdi kada 4 puta zaredom mi tim dobija crveni. Basel 1-X sam najvise igrao zbog njihove utakmice sa Liverpoolom kad je dosao isti prelaz, razmisljao sam se da isprobam i 2-X ali mi je bilo realnije da Porto juri rezultat. To i Real 2-2 sa Leyton, Bradford, Norderstedt 1-2 prvo, kv 134,36 sto sam stavio samo zbog kvote, nisam se nesto udubljivao, kladjenje je sreca najvecim delom, sad sam je imao ali sam znao i nenormalno da pucam.
ima li ko jaci tiket nocas ?![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Koliko ubaci Emile, ili je fotoshop?
dzaba krijes ulog, kad se moze provjerit preko sifre gore
:mrgreen:
Lida-Mogilev 2 4.5
U pitanju je bjeloruski hokej.
Pocetak u 16:30
Ocekujem da ce kvota do pocetka meca doci do 3 .
Dobio sam info o ovom mecu pa eto da podijelim .
MEMENTO MORI
Kakav je volcano kad je u pitanju uzivo kladjenje, da li treba da se saceka i pola minuta da bi mi prihvatili tiket(sto mi se cesto desava sa meridianom) ? I premier, je li isto sporo ili prihvataju opkladu u momentu ? Hvala.
Da ne zna neko rez Toronto Oklahoma u fudbal prijateljska bice u 01:30 je igrana, ne mogu nidje nac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks