znaci ako mene neko udari, meni se povecava polisa.em sto nisi kriv em ti se poveca polisa.
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...ta-na-vozilima
Lovćen je u ovoj aplikaciji dobro objasnio postupak ako dođe udesa...
znaci ako mene neko udari, meni se povecava polisa.em sto nisi kriv em ti se poveca polisa.
f6
Povećava se onome ko je kriv za štetu.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
Proslo ljeto sam imao udes na Jazzu i isto smo popunili e.iz. .Ja sam bio kriv,iako je on mene udario.Bmw je bio na Njemacke table.Zvao policiju ,rekli samo popuniti izvjestaj kada nema povrjedjenih...Napravili par slika,ostavio mu br...i vise se nismo vidjeli.Ustedio sam 150€ kazneiako mi je steta bila 500€
Sent from my iPhone using Tapatalk
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Konacno ce da vrate bonus/malus? Evropski Izvjestaj je dobra stvar za manje stete. I u Srbiji sam bez problema regulisao stetu. Popunite izvjestaj (lagano) i obojica podjete do osiguranja onog koji je kriv... Sve ostalo se sa njima zavrsava.
Ako vec nemaju, napravice registar steta pri udruzenju osiguranja, pa ce ti svako osiguranje racunati bonus/malus
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Krajnji rok za pustanje tog informativnog centra je 1. feb 2016. Do tad svaka polisa ce se obracunavati sa 5% popusta, osim za nova vozila, za njih nema popusta.
da li neko zna treba li punomoc za prolazak kroz bugarsku, auto je na ocevo ime?
ako treba dje najpovoljnije izvaditi?
3.5 eura kod notara
25 eura u AMSCG,od notara ti mogu priznati u Bosnu i Srbiju
http://www.amscg.org/pages.php?id=13&lang=cg
meni ga priznali u sloveniju
Vidim priču o polisama, mnogo me interesuje, ako je ko upućen: Npr prodam vozilo koje se vodi na mene ĐURU ĐUROVIĆU, on ga vozi dok je registrovano na moje ime, napravi udes - poskuplja li polisa meni ili njemu (ponavljam, polisa se vodi na mene)
To i mene interesuje, juče sam zveknuo nekog amera u 123ku, popunio taj izvjestaj i dao njemu da ide u osiguranje, da se naplati. Vozilo se vodi na clana familije, povecava li se njemu, ili meni (mada ja nemam polisa na svoje ime) ? Povećava li mu se polisa za svako auto koje je reg. na njega?
I sto ako mene zovu da utvrde dal je moje auto osteceno, a ja sam već skinuo oštećene djelove i stavio nove?
Last edited by Tom; 18-02-15 at 19:58.
To ne bi trebalo da ima ikakve veze. Polisa se vodi na njega a samim tim i obaveze. Kupoprodajni ugovor bi ujedno trebao da znaci da treba da prevedes vozilo na kupca, ili on sam na sebe, ali nije tako
A što filozofirate kad pola Crne Gore vozi auto na nekog drugog?
Moze jedna preporuka za kupovinu auta do 2500 eura iznad 2002 godista, sta mi se isplati uzeti da ne trosi previse i da me djelovi ne kostaju previse da se fatam za glavu?![]()
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
Neko manje auto mi vise odgovara![]()
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
ford focus 1.8tdci 2003/2004 , mislim da je za te pare najbolje auto ili alfa 147 ako se moze nac dizel za te pare i tog godista
posle toga mozda neki reno clio, pezo tipa 206, skoda fabija, fiat stilo...
ali definitivno je ovaj fokus za klasu ispred ovih manjih kola a za te novce
Last edited by Stivi; 19-02-15 at 08:28.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks