Page 242 of 402 FirstFirst ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... LastLast
Results 6,026 to 6,050 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ada gleda si meni na fax što mi je u ruksak :grin: Pođem s curom u Carine preko morače, vadim litar čokoladnog :grin: i takoo :grin:

Inače ne znam jel ti acs drug pa neka zejebancija...iste smo visine, ja sanjam tih 93kg
    А видио, вазда руксак пун нечега

Не'ам појма ко је лик
    И ја сањам да имам чиста 93 кила, без сала :Р

Dajte mi neko vase vidjenje, vi koji se razumijete u ovo... kad je najbolje trenirati (u teretanu), ujutro, popodne ili uvece? I zasto? Ne pitam zbog guzve, nego kad organizmu najvise prija i kad se ostvaruju najbolji rezultati.

Најбоље је да тренираш кад се ти осјећаш најбоље за тренинг...

Ја бих лично волио да устајем рано ујутру да једем и да тренирам што раније, али не могу тако, бар не тренутно, тако да обично је то 3-4 сата или 8 сати увече.....

Нису то неке велике нијансе, одабра' ти јутро, подне, после подне, свеједно је....
    Мислим да није пожељно тренират' прекасно можда, а друге опције долазе у обзир свакако
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Dajte mi neko vase vidjenje, vi koji se razumijete u ovo... kad je najbolje trenirati (u teretanu), ujutro, popodne ili uvece? I zasto? Ne pitam zbog guzve, nego kad organizmu najvise prija i kad se ostvaruju najbolji rezultati.
    Trenirao sam u tri termina, oko 9h ..u 13:30h i od 20h. Najbolje mi sada odgovara ovaj jutarni termin. Sto zbog posla sto zbog mog stanja posle treninga. Gdje se ono osjecam ''ka momak'' sto se kaze. Ali opet to je individualno. Meni licno nema ljepseg osjecaja nego odraditi trening, okupati se...popiti neki sejk i otici na posao.
    I uvijek u jutarnjem terminu sam radio bolji trening, kvalitetniji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A dje lover kenjam ko grlica jedno 4 puta dnevno sve ode u kanalizaciju.Za mi je tih jaja i piletine sto samo prolaze kroz mene nidje se ugradjuju izgleda...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Nedje citah neki clanak kao ako lijezes u 23h i dizes se u 8h, metabolizam je na nekom vrhuncu u 17h...E sad, meni jes tada banja, al vise jer volim da se nabucam 3-4 dobra obroka prije treninga...Mada eo 3 dana fizikališem oko kuće od 8h do 16h, lagano, prebacam se s dzakovima cementa ka sa kilo brašna... :triumphant:

Quote Originally Posted by mixed martial arts View Post
    A dje lover kenjam ko grlica jedno 4 puta dnevno sve ode u kanalizaciju.Za mi je tih jaja i piletine sto samo prolaze kroz mene nidje se ugradjuju izgleda...
    Ne prolazi nako s ambalazom da ih jedeš Ae ae poljakooo xD
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    209 Posts

Najbolje vrijeme za trening je stvarno onda kad ti to osjecas.
    Nema tu ujutro/popodne/uvece sa tim sto moras odredit jednake intervale izmedju 2 treninga.
    Tipa ne mozes nocas trening pa sjutra ujutro(mali razmak jer misicima treba odmor)
    Sto se tice nabijanja mase,ishrana je sve.
    30% trening 70% ishrana.
    Gledaj da unosis sto vise proteina u organizam odnosno mjera cuvena 1.5-2g po kg ali isto tako moras da unosis i hidrate kao i masti. Najbolje uzmi neki razmjer proteini 40% hidrati 40% masti 20%
    Gledaj da su treninzi sto kraci i jaci i cardio max 1x nedeljno i to 20-o minutni HIIT trening

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ljavr jok cisto ganjam neke nove ekstreme u teretani sam isao na sve od defke do powerliftinga dje sam najduze ostao, digao neke kilaze koje jos ti imas da rastes da dignes, sad mi je dosadilo vec cirka sam spojio sa januarom sad neprestanih 10 godina fajtanja i tegova , dosta je vise , sad se ganaj neki novi cilj , a drugo za dva mjeseca je sezona i moj posao zahtijeva drugciju kondiciju i spremu ;p dodji malo da te uposlim da vidis kako se izdusuje a ja sam se utrenirao da grama ne gubim sa 4 sata sna max 5 i sve ostalo samo rad po 6 mjeseci
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene ne zanimaju kilaže da dižem...ono jes fino...al taj aesthetics :P Plus si čiter takoo da :P
    Ja sa 4 sata sna sinoć, jutros na mješalicu do 16h, oko kuće rabota, u 18h DL 160kg...i tako to :P

Šalu na stranu, vazda je fino nove ciljeve cepat...ja sam tako dugo igrao basket, smorio me skroz, al mi je sad fudbalica svrš xD
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    dodji malo da te uposlim da vidis kako se izdusuje a ja sam se utrenirao da grama ne gubim sa 4 sata sna max 5 i sve ostalo samo rad po 6 mjeseci
    kako brate , ja zadnjih 5-6 mjeseci vrlo malo spavam, i vidim da sve to vodi ka gubitmku imuniteta i da me prati stalni umor ... bukvalno posao , trenig, ostale obaveze i dodjem do toga da spavam max ~6h samo. Sad napravio nedelju dana pauzu sa treningom i malo skalah sa obavezama i bukvalno dozivjeh transformaciju odmorih, posle duze vremena zivnuh nekako ...

pijes li sto imas li kakvu preporuku, neke specijalne vitamine minerale i sl :P . Mada navikao sam organizam da mi ne treba puno sna ali ipak ...
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    955
    Thanks Thanks Received 
    1,361
    Thanked in
    641 Posts

ps. pije li ko ovo https://www.proteini.si/me/vitamini-...ma-90-kapsula/ i da li uzet ovo ili ipak klasicne vitamine i minerale

a i od vitamina i minerala koje ?
    https://www.proteini.si/me/vitamini-...rt-60-kapsula/
    https://www.proteini.si/me/vitamini-...rt-60-kapsula/

jedini problem ovih vitamina je sto mi otvore apetit bas dobro dok ih pijem
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Rhodiola rosea, pored regularnih multivitamina, mada svakako treba spavat duže, suplementi ti samo pomognu da se posledice ne osjete

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    ps. pije li ko ovo https://www.proteini.si/me/vitamini-...ma-90-kapsula/ i da li uzet ovo ili ipak klasicne vitamine i minerale a i od vitamina i minerala koje ?https://www.proteini.si/me/vitamini-...rt-60-kapsula/https://www.proteini.si/me/vitamini-...rt-60-kapsula/jedini problem ovih vitamina je sto mi otvore apetit bas dobro dok ih pijem
    Poruči sa neta Optimum Nutrition Opti-Men...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    kako brate , ja zadnjih 5-6 mjeseci vrlo malo spavam, i vidim da sve to vodi ka gubitmku imuniteta i da me prati stalni umor ... bukvalno posao , trenig, ostale obaveze i dodjem do toga da spavam max ~6h samo. Sad napravio nedelju dana pauzu sa treningom i malo skalah sa obavezama i bukvalno dozivjeh transformaciju odmorih, posle duze vremena zivnuh nekako ...

pijes li sto imas li kakvu preporuku, neke specijalne vitamine minerale i sl :P . Mada navikao sam organizam da mi ne treba puno sna ali ipak ...
    stvar psihe i treninga, uglavnom testiras abnormalno mnogo stvari slusajuci tijelo nadjes mjeru sta mu prija i toga se drzis, mene recimo sve drzi psiha jer radim sto sam oduvijek sanjao da radim ispunjen sam i onda mi ne pada tesko, druga stvar je sto trosim na hranu i obroke mnogo vise od normalnog svijeta i tacno sam naucio sta i kad mi treba , i ako to poremetim odma osjetim gubitak snage i energije , tako da slusaj sebe testiraj sve dok ne nadjes sta ti sljaka i drzi se toga
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Poruči sa neta Optimum Nutrition Opti-Men...
    Koliko koštaše ovo, 25$? Ako ko bude poručivao nek uzme i meni jedan, valja bi mi...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Ja sam ga platio oko 30 eura sa poštarinom, 150 tableta (mada 2 dnevno su sasvim dovoljne, od preporučene 3 tablete)... Ako bude kakva povoljnost prilikom ponovnog poručivanja, javljam vam odje...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam 14 god (Drugo polugođe hah) i na benč dižem 40kg, 6-7 serija po 7-8 ponavljanja, jel dosta to i ako jes trebam li stavit još kila ili povećat broj serija ?

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Bolje ti radi vratilo pusti tegove, imas kad za njih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Bolje ti radi vratilo pusti tegove, imas kad za njih

Radim oboje

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Kutija za Naočare View Post
    Imam 14 god (Drugo polugođe hah) i na benč dižem 40kg, 6-7 serija po 7-8 ponavljanja, jel dosta to i ako jes trebam li stavit još kila ili povećat broj serija ?
    Premlad si za teretanu ! ! !

Tebi se tijelo jos razvija i jos rastes i sa tegovima samo ces da usporis rast i sjebaces se... Ako ti je do treninga radi vjezba sa svojom kilazom. Mozes sklekove, trbusnjake, vratilo.. A sve ostale vjezbe sa tegovima batali.. MAkar dok ne budes 17 godina (drugo polugodje).. :-)

Ovo ti je samo savijet nekoga ko je mnogo stariji od tebe i ko je proso mnogo vise nego sto si ti proso. Iskren savijet i nista vise, iako znam da me neces poslusati... ;-)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Ja sam ga platio oko 30 eura sa poštarinom, 150 tableta (mada 2 dnevno su sasvim dovoljne, od preporučene 3 tablete)... Ako bude kakva povoljnost prilikom ponovnog poručivanja, javljam vam odje...
    Supr...tnx

Quote Originally Posted by Kutija za Naočare View Post
    Malo osnovnih info...Koliko si visok...Koliko težak....jesi se bavio kojim drugim sportom?

Po meni si prerano počeo u teretanu...Ne zato što će ti se nešto desit il ćeš ostati mali(to ti genetika određuje, max 1cm možeš izgubiti), nego valja dobiti elastičnost, fleksibilnost, eksplozivnost, okretljivost, sa kalistenistikom, kosarkom, fudbalom, biciklom itd...

Jer ja koji sam se i bavio time, i dan danas igram i vozim i istežem se prije i poslije svakog treninga, moram da vučem lijevom rukom desni lakat da bi dovatio kaiš u auto kad sjednem...

Konkretno na pitanje, čitaj klinac čitaj i čitaj i čitaj, po foruma, sajtova, gledaj klipove, ispraksaj engleski nausput...Pitaj ovdje, pa uz sopstveno iskustvo stvori neko mišljenje...Kad u zadnju seriju digneš težinu deset puta, pojačaj za 2.5-5kg sljedeći put...a možeš da ideš i do 12 ponavljanja...I ne vataj se seljačkih priča iz teretane od ostalih balavaca i praznoglavaca ko koliko diže i koliko može, pa se pokriviše i pukoše svi sa nepravilnim radom, da bi nešto podigli, a fizički ni na šta ne liče ...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,610
    Thanked in
    2,718 Posts

Postoje li neke kardio vježbe u kućnoj varijanti... Mene bildovanje ne zanima, ali zanima me zdravlje, stoga ima li neki program za trčanje / kardio vježbe...

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Supr...tnx

Malo osnovnih info...Koliko si visok...Koliko težak....jesi se bavio kojim drugim sportom?
    170 cm, 55kg, atletikom ugl i ponekad sa drugovima biciklo vozim

Po meni si prerano počeo u teretanu...Ne zato što će ti se nešto desit il ćeš ostati mali(to ti genetika određuje, max 1cm možeš izgubiti), nego valja dobiti elastičnost, fleksibilnost, eksplozivnost, okretljivost, sa kalistenistikom, kosarkom, fudbalom, biciklom itd...
    Kalisteniku isto radim, trenutno onaj back lever pokusavam da uvjezbam, msm mogu se držat 3 sekunde al onda padnem :P

Evo da ne bude da ne idem na sprave slika iz oktobra prosle god, malo sam noge mrdao pa mutno ispadose

Konkretno na pitanje, čitaj klinac čitaj i čitaj i čitaj, po foruma, sajtova, gledaj klipove, ispraksaj engleski nausput...Pitaj ovdje, pa uz sopstveno iskustvo stvori neko mišljenje...Kad u zadnju seriju digneš težinu deset puta, pojačaj za 2.5-5kg sljedeći put...a možeš da ideš i do 12 ponavljanja...I ne vataj se seljačkih priča iz teretane od ostalih balavaca i praznoglavaca ko koliko diže i koliko može, pa se pokriviše i pukoše svi sa nepravilnim radom, da bi nešto podigli, a fizički ni na šta ne liče ...
    Eng mi je skoro kao maternji tako da mi nije problem gledat klipove i čitat textove na eng, a ovi iz teretane što forsiraju težine a ne mogu šipku kako treba 2 puta dić me ne zanimaju, ako mi vjeruješ nisam ni probao koliko mogu maksimalno na benč dić

Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Postoje li neke kardio vježbe u kućnoj varijanti... Mene bildovanje ne zanima, ali zanima me zdravlje, stoga ima li neki program za trčanje / kardio vježbe...

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    Skini program Sworkit, ima ga i za Android i IOs, imaš svašta na njega, od vježbi za snagu, kardio, jogu.... Predobar je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milanese View Post

Tebi se tijelo jos razvija i jos rastes i sa tegovima samo ces da usporis rast i sjebaces se... Ako ti je do treninga radi vjezba sa svojom kilazom. Mozes sklekove, trbusnjake, vratilo.. A sve ostale vjezbe sa tegovima batali.. MAkar dok ne budes 17 godina (drugo polugodje).. :-)

Ovo ti je samo savijet nekoga ko je mnogo stariji od tebe i ko je proso mnogo vise nego sto si ti proso. Iskren savijet i nista vise, iako znam da me neces poslusati... ;-)
    Ne dižem u teretani ništa iznad glave, tako da se ne sabijam, na šipke redovno idem tako da se tu rastegnem, ponekad i jogu malo

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by milanese View Post

Pogresno.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Originally Posted by milanesePremlad si za teretanu ! ! !

Tebi se tijelo jos razvija i jos rastes i sa tegovima samo ces da usporis rast i sjebaces se... Ako ti je do treninga radi vjezba sa svojom kilazom. Mozes sklekove, trbusnjake, vratilo.. A sve ostale vjezbe sa tegovima batali.. MAkar dok ne budes 17 godina (drugo polugodje).. :smile:

Ovo ti je samo savijet nekoga ko je mnogo stariji od tebe i ko je proso mnogo vise nego sto si ti proso. Iskren savijet i nista vise, iako znam da me neces poslusati... :wink:

Pogresno.
    Агрииииид...

Ако ради склекове, разбој и вратило неће да остане мали, а ако ради бенч и веслање остаће мали, мис'им оно....

Што рече клокер, буди флексибилан, пази на то, пази на зглобове итд, док не ојачаш мало.... Наравно не одричи се других спортова

И зашто баш 6-7 серија бенча?

Људи, мени је жао што нисам почео и са 15 да тренирам, него прије двије године, што је вама )
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Page 242 of 402 FirstFirst ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)