Je li moguce da je taj opel toliko los? A bas sam i ja razmisljao o zafiri...tebi je 2.0dti 74kw? Sta je frka dizne i usisna?
Inace zafisi koliko je komplikovano skidanje usisne...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
To je ta zafira.
Frka je bila sto se dizna ostetila, i onda nije htio da vuce gorivo uopste nego se ozraci i mijesao je naftu i ulje, i onda nije htio da upali. Zamijenio je dizne, ocistio ovo, krese iz prve.
A nije losha odlicno on sluzi, nego od onda kad sam imao problem sa gorivom i smrzavanjem nije mi radio nego sam ga drzao na zabljak jer nema majstora ovamo, i sad kad je otoplilo odslepah ga. ZA 15 dana avgusta/septembar/10dana oktobra - 6000km, acnuo nije. Prosjecna potrosnja 6.8 (uz strancuge oko savinka i zabljaka, djurdjevica tare), udobno za voznju i sve.
Nego kad zivis u selendri kao ja sve je tesko i muka, pa moras da se snalazis.
A sta mi je lik izvadio iz ove usisne, kaze za 30 godina nije vidio toliko gliba, u jedan lavor je ostavio da mi pokaze.
Ja hocu da vjerujem da me nije odrado.
Amfi dje je taj Bozovic, ja vozih na preporuku kod Vucetica u Strasevinu
Last edited by Gandalf_White; 17-02-15 at 15:47.
One Ring to Rule them all...
Dje mogu nac far i blatobran za Pezo 207 nov/polovan? Sem u Steam trade.
Bas je auto za porodicu, veliki gepek i po potrebi dodatna dva sjedista, komotan i naprijed i pozadi, prostora dosta a posto porodica raste, to mi je onako bio fin izbor...mada me nesto sad trznu :-)
A vidi, nije to novo auto nego 11 godina staro, preslo skoro 200k moraju se desavati kvarovi
Ja za ovo auto imam samo rijeci hvale, udoban, povozan, ne trosi puno, ima lanac a ne kais, lako ga je odrzavati, neces se zeznuti. Mislim da je odnos cijena i sta dobijas za to nevjerovatna. Ja sam ga uzeo da vozim goste i posto imam kerove a on ima ogroman gepek kad se spuste ona dva dodatna sica.
Ovo 2004 godiste solidne mogu da se nadju za 3500eur, dok npr u tom rangu imas sarana koji je iz 2001 skuplji 1000-1500eur. A Zafira je ljepsa i povoznija.
One Ring to Rule them all...
Dje naci crijevo za gorivo(crievo benzina)?
Ima li ko broj auto otpada po pg-u.Ja imao nego mi se taj listing nedje zagubio.
Ili znate nedje dje imaju ta crijeva matracna.
Imas kod celebica, tamo sam ja kupovao
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
kad se popuni onaj izvjestaj o saobracajnim nezogdama, ako ste krivi za nezgodu da li kasnije dolazi kakva kazna?
Kazna dolazi samo ako se radi uviđaj, ako se popunjava izvještaj - ne dolazi
Ali zato osiguranje povecava cijenu polise za sledecu registraciju?
kako ce ti osiguranje povecati cijenu kad ne osiguravaas direktno kod njih..vec preko agenata koji sigurno nemaju tu informaciju... na kraju, zasto bi placao osiguranje ako bi ti iduce godine povecali cijenu jer si koristio uslugu koju si platio vec???
kod kaska postoji fora da ako ga ne koristis a imas polisu svake godien dobijas neki rabat...
moze li ko da mi da instrukcije sto se radi tacno? ako sam ja krivac sto je moja obaveza? da li ja samo popunajvam izvjstaj kao krivac i dajem to ostecenoj strani ili ide nka druga fora??? kako dobija pare ova ostecena strana...sto je potrebn oda uradi?
Za popunjavanje nisam siguran, zaboravio sam, mislim da morate oboje da ga popunite. Ali uglavnom idete ti i oštećeni u tvoju osiguravajuću kuću, oni će sa nekim što tamo radi da pogledaju tvoje auto da vide da nije isceniran udes ili nešto, i onda će oni sa oštećenim da nastave posao tj. da mu isplaćuju štetu
Evo link, samo se jedan indigovani popunjava ako su u udesu 2 vozila ucestvovala http://www.nbocg.me/cg/index.php/tt/...aajnoj-nezgodi
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 18-02-15 at 11:13.
ok ok...nego zasto placas osiguranje ako ti povecaju cijenu polise??? meni bi bilo logicno da je ta cijena nesto simbolicna...pa onda imas udes i povecaju ti cijenu... ovako platis posteno polisu koja nije mala, a koju vecina nas ne iskoristi nikad... ako povecaju cijenu, da li onda smanje cijenu prilikom naredne registracije ako nisi koristio polisu prethodne godine?
na licu mjesta popunite onaj obrazac i svakom po primjera.
pozeljno bi bilo i koju sliku zabiljezit
dalje ce ostecena strana poci do osiguranja, trazice da dodju oba vozila da slikaju, kao i da vozaci napisu izvjestaj sta se desilo (ko fol ce oni nesto uporedit i naci) i to je to... dalje ostecena strana radi defektazu vozila po uputstvu osiguranja (njihov procjenitelj ce da procijeni sta su ostecenja, a to majstor posle potvrdjuje i dopisuje ako ima nesto sto ovaj nije vidio - tipa - ispravljanje sine iza branika)
po nasem zakonu - tebi bi trebala da poraste polisa ako si imao stetu, a da se smnji ako nijesi... pri cemu je zakon tu nagrdan (reda velicine da ti polisa skoci do 50% ako ima stete, a ada ti se tokom godina max moze smanjih -20%).
naravno, tebe nista ne ogranicava da pormijenis osiguranje ako vidis da ce ti ovi podic polisu![]()
ali meni nije jasno kako mogu da podignu cijenu polise kad ja odem kod marka markovica koji mi ispise polisu, uradi tehnicki i to je to... nidje ne gleda i ne provjerava da li sam ja imao neku naplatu stete tokom trajanje prethodne polise
inace...da li se ispalti na koncu konca da se zbog npr 50-70€ uospte ispunjava ta papirologija...
Stanice tehničkog pregleda dobijaju program kroz koji će imati uvid u svaku polisu i na osnovu toga ti polisu za narednu god uvećavaju ili umanjuju.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks