Ja ne mogu pola tiketa pogodit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Turan i Koke ne igraju Atletiku valjda, a Viljareal i Rajo sramna utakmica. Đovani dos Santos ne umije prazan go da pogodi...
Ja ne mogu pola tiketa pogodit
Atletiki nedostaju 3 bitina igraca, Garcia, Koke i Arda Turan. Diego Simeone je zbog ovakve situacije sa izostancima izjavio da bi mogao zapoceti cak sa 3 napadaca, Tores, Grizman i Mandzukic.
Ja pogodih po nešto, saberi oduzmi juče i danas 80e u plusu. Što po jednu da pričam više. Juče lill danas andrleht.
![]()
Last edited by lepetanac; 15-02-15 at 19:58.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
htio sam i Seltu 1 ali nemadoh muda a na ovo sam bio bukvalno siguran.
GASI JUVE
kako nas nasamarise roma i juve,rijesili ovo kolo da predahnu,ruka ruci,jbg,dzaba sve analize,kad se potrefi da ga ovako namjeste samo maler sto bas ovo kolo...
Moram malo uzivo krenut kad vec umrtvo nece...
Izvukoh .|. od vikenda, velim drugu da mi ubaci 2-3€ da se igram malo... Tako i bi
Da sam imao jedno 30€ ladno bi im uzeo jedno 500 nocas, al sta cemo sta je tu je
Sjutra su turci pa da se skoci na jedno 200€ za Ligu Sampiona
Onda slijedi gašenje meridijana
Ovaj meridian je smece od kladionice. Stavim uzivo da bude pp vise od 1 gol i poslije jednog minuta pada gol, a oni mi racunali kvotu 1 i isplacuju me momentalno, a onda se ponistava gol i na kraju prvog poluvremena oni mi uzmu te 10e koje sam imao na racun, ja ne mogu da vjerujem.
Last edited by siraj; 16-02-15 at 12:22.
slucajno ili..
roma-parma 0:0
cezena - juve 2:2
psz-caen 2:2
lorient - lion 1:1
Nije slucajno, nista nije slucajno.. Ne bih igrao na lorien i cezenu mrtvu slucajno
Siraj, to su najveca smecad, jedva cekam da sakupim jedno 500€ i sve cu uzet i prebacit se na neki bet365
Bas gasi ****
Slucajno ili
Rayo Valecano Viljareal 2:0(0:0)
Celta Atletico Madrid 2:0(0:0)
bet365 je najaci.
juce singlam romu 1-1
ukopali me ti raspadi, ja pao u tesku depresiju...
kad ono poruka od bet365:
"Hi Petar,
We thought we'd let you know that as part of our fantastic Bore Draw Money Back offer, your account has been credited with the stake(s) from the following losing bet(s) on Roma v Parma..."
sunce me ogrijalo!
uglavnom, vracaju ulozeni novac koji je uplacen prije meca na igru 1-1 ako se utakmica zavrsi 0-0.
Napokon da ubodem nešto
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Bet365 je pravi....
100% uvecavaju kvote na dobitak premijer liga uslov min tri utakmice na pobjedu ili kombinacija konacni ishod I golovi
Sent from my HTC One using Tapatalk
Trebao sam da branim ovaj popisani Eibar na live manje od 1.5 sem ako nisu toliki tupani da prime jos jedan. Majmuni retardirani, 4 puta zaredom pucaju. Kad bi bar Nacional pobedio, cekam ih na jednom.
Bravo Runi rugobo :-)![]()
Aj sa srećom, a prepao sam se bio za Man. UTD. Zvezda košarka lagano dođe, uživo je bila u jednom trenutku 2.00 kvota u Volcano. Poklon.
Love, peace and respect.
Ajde izdrzi Nacionale da mi ublazis bol. Prokleti Eibar...
Jbt ubodem Armani i Zvezdu hendikep prvo (rekao sam da necu mesati kosarku i fudbal al jbg, slaba ponuda) Dinamo SP, Galatu 1&GG, Jong Ajax 3+ i sada Nacional SP (znao sam da ti mrtvi Portugalci u 90% slucaja pobedjuju 1:0) sve ukupno 82,19 a pucam na duploj sansi. I dalje sam u minusu za danas ali malom, moglo je biti gore. A za Eibar krenuo da branim na live <1.5, ukucao iznos, samo je trebalo da kliknem i necu. Video da ovi napadaju pa reko sta ako ga uvale a ostalo 40 min do kraja meca. Mada i ovaj jedva dodje, AM (hendikep 7.5 prvo pol vodili 8+) i CZV ocajno usli u mec a Nacional ga jedva ubode tek malo preko linije a cak i oni Turci sa igracem manje ga nekako uvalise za GG
Last edited by Severnjak; 16-02-15 at 21:56.
Ja nemam problema ni sa meridijanom, jes da su smece ali volim da ih gasim
Cekam ovaj belgrano da ne pane preko 3 gola za 70 eura,20 minut je bilo 2:0,sad je 30ti..Dako mi dodje ovo
PSG -Chelsea x2 & 2+ 2.1 lob
Paris: Sirigu; Maxwell, Luiz, Silva, Van der Wiel; Matuidi, Motta/Pastore, Verratti; Cavani, Ibrahimović, Lavezzi.
• Out: Aurier, Cabaye, Lucas
• Upitni: Motta, Matuidi, Marquinhos, Pastore
Chelsea: Courtois; Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanović; Matić, Fŕbregas; Hazard, Oscar, Willian; Costa.
• Out: Mikel
Last edited by xxl; 17-02-15 at 11:32.
Realno, ovaj Čelzi treba da ispreskače PSŽ noćas po svim pravilima. Em su bolja ekipa, em imaju boljeg trenera, em bolje igraju, em je Murinjova druga sezona.. ne znam... baš 2.80 poklon. PSŽ smećarska ekipa, što su sad za vikend napravili, omrzli su mi za vijek vjekova... volio bih namrtvo 0:3 da ih ošišaju, da se vise ugasi ova smaralica arapska
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks