poklon:
olimpija-budućnost 1 2.34
067/852-466 & 068/405-403
poklon:
olimpija-budućnost 1 2.34
Lion X2 & 0-3 / 1.83
Hajduk Split 1 / 1.55
Roma 1 T1 2+ / 1.53
Inter 3+ / 2.15
Juventus 3-4 / 2.30
Barselona PP 2-3 /2.03
Viljareal 3+ /1.82
Atl.Madrid 2 / 2.15
Anderleht 1 /1.50
Ajax 1 /2.05
Kvota u 524 :triumphant:
Za danas da se isproba jedan minimalizam
Genova 1X
Roma 1
Sampdoria X2
Barcelona daje gol u oba pol
Atletico X2
Hannover 1X
Lyon X2
Anderlecht 1
Club Brugge 1X
Zwolle 2+
Rio Ave 1X
Leganes 1X
Benfica 1
kv 18,81
Genova mislim da lako moze i 1 jer nisu vec neko vreme, zaredjali 3 iksa kuci. Roma mora kec, zaredjali kuci 4 iksa, Parma se raspada. Sampa cista ikscina, prednost im dajem zbog medjusobnih susreta. Barcu ne treba objasnjavati. Atletico dobio 4 zadnja susreta u gostima protiv Celte, ne razumem toliku kvotu na AM. Nisam hteo da stavljam Villarreal iako su i oni uvek razbijali Rayo u svim prilikama, nekako su mi nesigurni pa to ti je. Hannover kuci uglavnom puca od najjacih ekipa, Paderborn najslabiji gost. Lyon, bori se za titulu, dobri su u gostima, ovi medju najgorim domacinima. Anderlecht mi je kecina dana, u ovom veku su kuci uvek dobijali Mechelen, kuci proslu x posle 3 pobede a Mechelen drugi najgori gost lige, zadnja 3 meca u gostima iksevi, sada vala moraju da puknu. Club Brugge takodje vrlo siguran 1 ali nekako se bojim da ne zaseru iako im ovi bas leze. Zwolle kuci nijednom nije igrao ispod dva gola ove sezone, toliko o tome. Inace i ovo je kecina ali da mi se ne desi opet: vodili 2:0 pa ih ovi stigli. Rio Ave kuci jako dobar, ovima se u gostima smenjuju porazi i iksevi. Leganes kuci bas zaredjao sa dobrim partijama, dobili 4 zadnja meca, Lugo je medju najgorim gostima.Benficu ne treba objasnjavati.
Last edited by Severnjak; 15-02-15 at 13:21.
Atromitos-Paok ppx
Roma-Parma 1
Chievo/Sampdoria ppx
Atalanta-Inter x2
(6.34)
Atalanta-Inter x-2
(5.60)
-Ba® ®uLe§-
nemam neki tip,samo da kazem da sam imao osjecaj da ce empoli da preokrene protiv milana,evo je 1:1.kolika je bila kvota uzivo na 1:0,preko 10?
da vidim vara li me osjecaj![]()
jedan od sinoc, nije moj tiket
![]()
18:00 Akademika - Boavista 1 2,10
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Argentinos Jun. 0-2
Guadalahara 0-2
Qulmes 0-2
Rio Ave 0-2
Lion x2i0-3
Samdorija x2i0-3
Barselona 11+(prvi go)
Atl.Madrid 2
Viljareal x2i2+
Ajax 1xiGG
Haanover 1xi2+
Laganes 0-2
Evo nekih parova,pa ako ko zeli nek probere nesto za tiket..
Jbt ovaj Zwolle... Da nije onaj glupan dobio crveni nema sanse da bi na onome ostalo a mozda bi i preokrenuli a ovako nista. Sreca pa sam ih branio na live, stavio manje od 1.5 golova, znalo se, ovi imali gol prednosti i igraca vise, bolelo ih dupe. A evo sada i ovaj Anderlecht mrtvi primise gol a Roma jos stoji na nuli, ne bi me cudilo da ne dobiju ni najgori tim Serije A. Ne znam vise jel ima smisla gledati, statistiku, medjusobne susrete, pa cak i ko je povredjen i odsutan kad je sve postalo cista sreca. A i uvek se nadje i to uvek kod Holandjana da neka moroncina dobije crveni, isto tako je neka volina dobila crveni za Spartu sto sam ih stavljao na bar 5 tiketa sto 1 sto GG. Sad treba trpati na Club Brugge da dva najjaca belgijska tima zaseru kuci u istom danu i to cudo da vidim.
Hvala Wawrinka!!!
Guatemala sad u 6 pocinje utakmica, gostujuca ekipa je vezala 14utakmica 0-2, valjalo bi probat 3+ ili gg3+, dobre kvote na oboje.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jbg kad se sve nekih bogalja hvatam. A i krivo mi je zbog drugih ljudi kad neko nesto isprati, mada dobro i ja prepisujem, prepisao sam i onaj Bigin tiket iako sam sumnjao u Milan al da mi ne bi bilo posle krivo. Brugge bi stvarno morao, stavio sam ih cist 1 na taj svoj glavni na koji obicno stavljam 1000 din ili nekih 8e. A u Atletico isto imam dosta poverenja, bas mi je visoka kvota na njih ali osecam da ce ili oni ili Villarreal zasrati, nekako mi nerealno da tu dodju dve dvojke zaredom pa su mi po tom pitanju sigurniji od zute podmornice.
Super CB gubi... Od sad se kladim sa eci peci pec
Last edited by Severnjak; 15-02-15 at 17:27.
Valerenga protiv ovih u 6 i po ce da bude neka namjestaljka, nego nema u meridian da se igra...
Ima li nade da ova sampa uvali gol ??
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Vidji ovu Sampdoriju prokletu shto radi, primaju 2 gola od Kjeva u prvo
Kakvi sramotnici, po***** im se u tim smrdeljavi
Koliko cuh komentatora,viljareal igra bez kapitena i nesto masu igraca
Cekam Viljareal i A. Madrid 3+, takodje i Olimpiju za 200E, dako dodje![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks