Evo su stavili Prvu umjesto Prva plus. Kasnim li ja to ili ..?![]()
pa viđetćemo dalje, ili možda daju ovu emisiju o padu jugoslavije. ja bih volio da ostane prva.
ja mislim da je prva ubačena samo danas pošto je u srbiji dan žalosti a prva plus je kanal zabavnog karaktera pa im je lakše bilo ovako no da mijenjaju programsku šemu oba kanala.
http://www.rtcg.me/vijesti/ekonomija...-telemcha.html
Potvrdjjeno da ce besplatno zamjeniti resivere.Samo mi nije jasno jel ovo znaci da Telemach nece imati svoju ponudu ?
Last edited by djordje1990; 12-02-15 at 13:10.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
http://pvportal.me/2015/02/objedinje...a-i-telemacha/
Eto vam Telemach...![]()
Steta sto nista pribliznije nisu rekliJedva cekam da im vidim ponudu.
Ovo je samo prelazni period. Prave novosti krajem prvog kvartala 2015![]()
Pošto se, ako sam dobro shvatio, stari BBM i Total ujedinjuju, čiji će se uređaji koristiti ubuduće?
Pa cek kad se ocukuje program telemacha?
hvalim te bože da i oni krenuše sa mrtve tačke. razumljeh li ja ovo dobro da će svi kanali od sledeće godine biti u visokoj rezoluciji, e ako bude tako skidam kapu i svaka im čast.
Da budu svi kanali u HD nema sanse nikakve,sta god da su mislili i rekli![]()
Rekli su novih 15 u hd-u
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jel to u osnovni paket?
Koliko sam ja shvatio funkcionisace zajedno a postojace opet dvije platforme i sa jedne na drugu mozes prelaziti kad god pozelis.
Telemach ce se ubuduce vise orjentisati na kablovsku infrastrukturu, DOCSIS 3.0, TotalTV nastavlja sa satelitskom platformom. Ovo je dugurocni plan.
U prevodu nema sta od cekanja telemacha.
No se nadati ds ce total imati bolju ponudu.
Kako mi rece drug,pitao je montera u Baru dal ce biti zamjene skoro resivera,odg vjerovatno da hoce nije siguran al kome je istekao ugovor morace da ga obnovi (2god) i 15e da plati ugradnju. Nije 100% tacna info,al cisto sumljam da ce odradi za DZ![]()
A treba ovo povatat ljudi,oce li mi rec ko ima li sta u skorije vrijeme od interneta?
Postajem sve vise razocaran TTV-om.
Nestaju mi kanali, pise "Dekoder ne dobija signal"; citam obavjestenja o novim djecjim kanalima - kojih opet nemam zbog maloprije navedene poruke. Na njihovom sajtu nista ne pise, call centar ne radi nedjeljom.
Dedukcijom skontah da problem najvjerovatnije lezi u SD risiveru, tj - ukidaju kanale za SD risivere. Problem sam primjetio onog momenta od kada na 0 vise nema radija.....
A izmedju ostalih stvari na njihovom sajtu - koje su neupotrebljive nasao sam i poruku koja pokazuje koliko su azurni :
"TotalTV je više od izuzetne televizijske ponude! U toku godine (2012.), očekujemo uvođenje Interneta u ponudu Total tv-a, o čemu će korisnici biti blagovremeno obaviješteni."
Jesam li se vratio u 2011-u ?
Razocaravajuce. A onda iskopam i dio teksta, opet na njihovom sajtu :
"Sam produžetak podrazumijeva potpisivanje Aneks-a ugovora kojim dobijate određene pogodnosti kao naš korisnik, besplatan servis tokom trajanja pomenutog perioda, kao i određene gratis pakete u trajanju od 3 mjeseca, uz plaćanje pretplate za osnovni paket (10,00 EUR)."
Gospodo iz TTV, vec vise od godinu i po dana, Vasa mjesecna pretplata je 10,17 EUR.
siguran sam da neko od Vasih zaposlenih obilazi ovaj PDF.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ja tih briga nemam, sve radi OK. HD risiver u pitanju
@Njivice_Orano_Nepreorano kod mene Total radi odlično. Doduše,
meni su stranci postavlljali profesionalnom opremom, jer sam radio
za jednu stranu organizaciju koja ima veze sa televizijskom opremom,
a bave se digitalizacijom.
Ja imam klasičan TRIAX tanjir, koji koriste i oni. Potpuno isti, i po
dimenzijama i po debljini lima.
100% ti je pomjerena antena, ili je do kabla ili resivera.
Pokušaj izvadi karticu i vrati je.
ps. Jedva čekam ove nove HD kanale, imam gromanu od TVa,
plaćen prije pola godine 1400 eura, slika je kristalno jasna.
Načuo sam da će ipak biti mogućnost snimanja programa,
i istovremeno gledanje drugog. To će se u početku plkaćati,
ali do kraja godine će biti besplatno, uz ugovor i korištenje
nekih skupljih paketa.
Užiiavaajj
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks