Page 241 of 402 FirstFirst ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... LastLast
Results 6,001 to 6,025 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Eurosport je teretana sa najboljom atmosverom. Postoje ljudi 20 i kusur godina, vode je ekstra momci. Tako da nema greske.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    cuh da ima tamo dosta finih dama..?
    A ima...i bivsa mi ide tamo...makar je isla, al je jedna od prije 4+god, pa se ono mrzno kuliramo Inače...ak znam...nesto mi crnjak ka paćko po teretani blejat za đevojkama...to na faks radim hahah

Quote Originally Posted by samson View Post
    Eurosport je teretana sa najboljom atmosverom. Postoje ljudi 20 i kusur godina, vode je ekstra momci. Tako da nema greske.

atmosFera mačak...Ok je mada je podrumčina...Ne znam jesu li renovirali al nije vala bilo neko stanje kad sam navratio prije 2god tamo...Ona katakomba, cure ovamo aerobik deru, momci odrade seriju pa bleje u njih...
    Inače nema veze koliko postoje, no koje ljude privučeš da ti dolaze u teretanu + gužva... To govori oli se smorit il će ti bit prijatno xD
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Hvala Klajne.
    Od kako su preuzeli ovi momci sve u teretani je odlicno. Ubacene su i dvije trake i jos nekoliko sprava za kardio. Ima ama sve sto treba. Doduse ja zbog posla trening odradim najkasnije do 11h ujutro, tako da ne osjecam tu guzvu. A sigurno da je ima u vecernjim terminima kad je aerobik prije svega.
    Mislim da je kada se pogleda odnos ponude - cijene i atmosFere EuroSport najbolja teretana, a probao sam skoro sve.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

dje je eurosport?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ljavrklokr ja ti reko dje je pravi gymda dodjes da treniramo ja spremam program treba mi partner
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    dje je eurosport?
    Iza mljekare, kod OS Sutjeska.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ја ускоро, тј кад почнем да радим, вјероватно ћу мијењат' теретану и ускладит' је са мјестом ђе будем радио, па ћу се обратит' ође да видим препоруке ово-оно, али још не знам ђе ће то бит' тачно
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ljavrklokr ja ti reko dje je pravi gymda dodjes da treniramo ja spremam program treba mi partner
    E jbg, treba si poslat PM, mozda od marta, mada mi je nekako nausput TopGym jer vazda sam nedje preko Morače...

drugi trening, već dominiram, izlazim iz teretane veli mi Aco na pult "pitali su neki momci, ko je ovaj novi napucani u zeleno crvenu majicu" njah njah
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lover sto mislis je li mi bolje da promjenim malo i da radim split treninge.Jer treniram vec 2 godine sa pauzama manjim i stalno radim posebno misicne grupe pa reko da promjenim sto mislis bi li mi valjalo posebno sad kad pokusavam sto vise mase da steknem.Posto ti radis takve treninge pa da vidim sto je tvoje misljenje ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Momci,koju teretanu preporucujete,dje je najbolje trenirati?
    Da u PG

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mixed martial arts View Post
    Lover sto mislis je li mi bolje da promjenim malo i da radim split treninge.Jer treniram vec 2 godine sa pauzama manjim i stalno radim posebno misicne grupe pa reko da promjenim sto mislis bi li mi valjalo posebno sad kad pokusavam sto vise mase da steknem.Posto ti radis takve treninge pa da vidim sto je tvoje misljenje ?
    Morah tri puta čitati ovaj ti post MMA po meni je split = organizacija treninga, nije to neki posebni trening, nego split za 3 dana, 4, 5, ili 2 dana nedjeljno...ili po grupama Upper lower split i klasicni broscience split dje radis po jednu grupu dnevno...
    Treningom nećeš ništa ubrzat lepi...Mogu ti samo reći da, po meni, kod nas pogrešno ljudi rade, počinju sa splitom od 5 dana, đe rade poneđeljak grudi, utorak ledja, itd... Treba početi sa full body, dje svaku grupu radis u jedan dan, i tako tri puta nedjeljno...Radi se o nekoj optimizaciji sinteze proteina itd itd...čitaj...guglaj...Inače za mlade srednjoškolce mislim da je naj da osnovu steknu, ako već nisu, vratilom, razbojem, sklekovima, košarkom, fudbalom, biciklom...Pa posle teretana i splitovi i peglanje ishrane...

Ja nisam primijetio ništa nešto posebno ni kad sam radio 3 ni 4 ni 5 dana...neki drugačiji rast, veći il manji. Sve zavisi koliko mase imaš, ako ima čojek malo više, valja radit više dana, više vježbi za mišićnu grupu dnevno (da je pogodiš jer se navikla na manje napore), u suprotnom manje dana, sa manje vježbi po grupi...Odnosno klasični split što ti radiš od 5 dana sve odvojeno, ili upper lower sa po dvije vježbe po grupi 4dana, ili full body sa po jednom po grupi, ali samo 3 dana...

Imam te mase, ništa specijalno, al je meni full body i sad majka...Do duše trenutno radim neku upper lower kombinaciju...Al uvijek osnovne ili višezglobne vježbe (squat, bench press, deadlift, military press, vratilo, razboj i sl)
    Bitno je da jedeš dosta i kcal i proteina, al prati kako napreduješ smanjuj ak kreneš da se mastiš...Nauči kako ti tijelo funkcioniše, koliko ti je potrebno vježbi po mišićnoj grupi (imaš neke osnovne brojke za svaki split, plus naravno ako ti neki dio zaostaje onda ga malo forsiraš jače), sa kolikom pauzom nedjeljno...

I polako...mali ciljevi...sve to posle legne na mjesto...
    I pitao si me za ruke neđe prije čini mi se...ja kad triceps pojačah masu je dobila na obimu i ovako izgledu...do duše vazda mi je bila nekako široka kad je stegnem, i kad je bila 30cm i sad...Tako da cepaj triceps, al nemoj da te ljakse tripovi hvataju sa rađenjem 10 vježbi za biceps i 10 za triceps...Svaki dio ima svoju draaž xD

Quote Originally Posted by Oliver Nedeljkovic View Post
    Momci,koju teretanu preporucujete,dje je najbolje trenirati?
    Da u PG
    Nema bolje il lošije, sve zavisi što ćeš da činiš tamo, treba li ili ne kardio, kupatilo, trpiš li gužvu il ne itd itd...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post

Nema bolje il lošije, sve zavisi što ćeš da činiš tamo, treba li ili ne kardio, kupatilo, trpiš li gužvu il ne itd itd...
    Da,kardio treba,kupatilo obavezno,i sto manje guzve(ako je moguce,nije uslov)
    Hvala

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E meni ništa od toga ne smeta, pa nek te savjetuju ovi mangaši...
    Mada zavisi za gužvu kad možeš trenirati..ak moš' prije podne svaka ti je dobra...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Preporuci mi jednu,mogu prije podne,jer po noci radim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Morah tri puta čitati ovaj ti post MMA po meni je split = organizacija treninga, nije to neki posebni trening, nego split za 3 dana, 4, 5, ili 2 dana nedjeljno...ili po grupama Upper lower split i klasicni broscience split dje radis po jednu grupu dnevno...
    Treningom nećeš ništa ubrzat lepi...Mogu ti samo reći da, po meni, kod nas pogrešno ljudi rade, počinju sa splitom od 5 dana, đe rade poneđeljak grudi, utorak ledja, itd... Treba početi sa full body, dje svaku grupu radis u jedan dan, i tako tri puta nedjeljno...Radi se o nekoj optimizaciji sinteze proteina itd itd...čitaj...guglaj...Inače za mlade srednjoškolce mislim da je naj da osnovu steknu, ako već nisu, vratilom, razbojem, sklekovima, košarkom, fudbalom, biciklom...Pa posle teretana i splitovi i peglanje ishrane...

Ja nisam primijetio ništa nešto posebno ni kad sam radio 3 ni 4 ni 5 dana...neki drugačiji rast, veći il manji. Sve zavisi koliko mase imaš, ako ima čojek malo više, valja radit više dana, više vježbi za mišićnu grupu dnevno (da je pogodiš jer se navikla na manje napore), u suprotnom manje dana, sa manje vježbi po grupi...Odnosno klasični split što ti radiš od 5 dana sve odvojeno, ili upper lower sa po dvije vježbe po grupi 4dana, ili full body sa po jednom po grupi, ali samo 3 dana...

Imam te mase, ništa specijalno, al je meni full body i sad majka...Do duše trenutno radim neku upper lower kombinaciju...Al uvijek osnovne ili višezglobne vježbe (squat, bench press, deadlift, military press, vratilo, razboj i sl)
    Bitno je da jedeš dosta i kcal i proteina, al prati kako napreduješ smanjuj ak kreneš da se mastiš...Nauči kako ti tijelo funkcioniše, koliko ti je potrebno vježbi po mišićnoj grupi (imaš neke osnovne brojke za svaki split, plus naravno ako ti neki dio zaostaje onda ga malo forsiraš jače), sa kolikom pauzom nedjeljno...

I polako...mali ciljevi...sve to posle legne na mjesto...
    I pitao si me za ruke neđe prije čini mi se...ja kad triceps pojačah masu je dobila na obimu i ovako izgledu...do duše vazda mi je bila nekako široka kad je stegnem, i kad je bila 30cm i sad...Tako da cepaj triceps, al nemoj da te ljakse tripovi hvataju sa rađenjem 10 vježbi za biceps i 10 za triceps...Svaki dio ima svoju draaž xD

Hvala na odgovoru lover

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jorrr velkom, inače MMA, ja najveći rast primijetih kad sam počeo da bucam od rane zore, do 12h 3 dobra obroka opletem, 7, 9 i 12h po jedan...Ovako sam skinny bičar metabolik, pa mi je to dosta uticalo...

Quote Originally Posted by Oliver Nedeljkovic View Post
    Preporuci mi jednu,mogu prije podne,jer po noci radim
    Manje vise svudje ti je isto, najveci faktor mi je udaljenost, jer ne volim da mlatim daleko ako je lose vrijeme. Ne znam ti ih ja previše, ima ih sad kroz grad buljuk... Zavisi đe zivis, mada City gym preko puta Nikića, Eurosport iza ex mljekare, imas i u Sportski centar neku, imas Top Gym preko puta udovica, i ako znam...Ima neka fensi đe ide don tigar, ne znam kako izgleda, al sam vidio kavez za čučnjeve na slike :sneakiness:
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jorrr velkom, inače MMA, ja najveći rast primijetih kad sam počeo da bucam od rane zore, do 12h 3 dobra obroka opletem, 7, 9 i 12h po jedan...Ovako sam skinny bičar metabolik, pa mi je to dosta uticalo...

Manje vise svudje ti je isto, najveci faktor mi je udaljenost, jer ne volim da mlatim daleko ako je lose vrijeme. Ne znam ti ih ja previše, ima ih sad kroz grad buljuk... Zavisi đe zivis, mada City gym preko puta Nikića, Eurosport iza ex mljekare, imas i u Sportski centar neku, imas Top Gym preko puta udovica, i ako znam...Ima neka fensi đe ide don tigar, ne znam kako izgleda, al sam vidio kavez za čučnjeve na slike :sneakiness:
    Meni je metabolizam prebrz i bas mi je tesko da se ugojim.A da smrsam mogu kako oces.Sad sam stigo na 80 kila i pojacao na 3500 kcal dnevno.Mozda bi trebo i vise od 3500 ali da vidim oce li se desit sto kroz 2-3 nedelje.Inace svaki dan se mucim da izijem tih 3500 kcal ali uspjevam nekako.A ujutro bas nemam apetita bas sam nikakav ali trpam kolko mogu....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da ti je 3500 sasvim dovoljno, mozda i malo previše...al vidi sam...Ja vozim biciklo cesto baš, onda fudbal termini itd itd...Moram preko 3k ak ocu išta da učinim
    Rokaj ovsene s jogurtom, mesa, piletina il svinjetina...maslinovo ulje ti je kašika 100kcal, al ne prećeruj s njim xD...Bucaj ljeba, makarona, krompira...i litar čokoladnog posle treninga... xD
    Ma apetit je navika, jedi 3 dana ujutro i posle ćeš umirat od gladi...A bucni i neki Bvitamin il ZMA sa b vitaminom ak je baš muka =
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rokam beviplex onaj ...A ovo ujtro da ijem ka lud nisam proba tako da cu to da pocnem od sjutra da bucam.Dako ovaj gejnz krene dako se hemoglobin uzburka dako se masa kakva navuče

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ја сам такође најјаче напредова' кад сам се рано устаја' и јео одма'.... Деси ми се устанем у 7-8 једем, на поса' у 12 пауза једем, у сред радног времена у 3 једем оно што понесем од куће у кантицу, 5-6 тренинг, после одма' једем и до спавања још једном или два пута.... И после се чуде како нарастеш, а је*ало мајку мораш кад једеш толико..... У то вријеме нисам има' ни веј, пошто га неки сматрају обавезним, а најбоље сам напредова'..... Тако да оно...

Нисам се стидио да једем у канцеларију, први дан су умирали од смијеха, оно КАКАВ СИ ТИ ЦАР ЈЕ ЛИ МОГУЋЕ ДА ТО РАДИШ АААА, $утра су се већ навикли на то и ето, али свакако не бих се никад стидио да једем било ђе на поса'... Дешавало ми се да једем у кола ако журим и вратим се са тренинга, туширање, облачење, храна у кантицу и једем док се возим...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,785
    Thanked in
    1,597 Posts

puca ti brate, sav taj trud se isplatio, osvojio si prvo mjesto...

oh wait...
    f6

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Што не значи да нећу

Труд ми се исплатио, хтио сам да набачим меса и набачио сам, био ми је то и циљ, тако да оно....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja sam krenuo sa dva heavy kardio treninga na dan , nisam to jos nikad probao nesto sam sastavio neko przenje pa da vidimo, teretana me def do zime ne zanima
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mixed martial arts View Post
    Rokam beviplex onaj ...A ovo ujtro da ijem ka lud nisam proba tako da cu to da pocnem od sjutra da bucam.Dako ovaj gejnz krene dako se hemoglobin uzburka dako se masa kakva navuče
    Nema posla ako ne kenjaš bar 3 put dnevno

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Ја сам такође најјаче напредова' кад сам се рано устаја' и јео одма'.... Деси ми се устанем у 7-8 једем, на поса' у 12 пауза једем, у сред радног времена у 3 једем оно што понесем од куће у кантицу, 5-6 тренинг, после одма' једем и до спавања још једном или два пута.... И после се чуде како нарастеш, а је*ало мајку мораш кад једеш толико..... У то вријеме нисам има' ни веј, пошто га неки сматрају обавезним, а најбоље сам напредова'..... Тако да оно...

Нисам се стидио да једем у канцеларију, први дан су умирали од смијеха, оно КАКАВ СИ ТИ ЦАР ЈЕ ЛИ МОГУЋЕ ДА ТО РАДИШ АААА, $утра су се већ навикли на то и ето, али свакако не бих се никад стидио да једем било ђе на поса'... Дешавало ми се да једем у кола ако журим и вратим се са тренинга, туширање, облачење, храна у кантицу и једем док се возим...
    Ada gleda si meni na fax što mi je u ruksak Pođem s curom u Carine preko morače, vadim litar čokoladnog i takoo

Inače ne znam jel ti acs drug pa neka zejebancija...iste smo visine, ja sanjam tih 93kg

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ja sam krenuo sa dva heavy kardio treninga na dan , nisam to jos nikad probao nesto sam sastavio neko przenje pa da vidimo, teretana me def do zime ne zanima
    Što bi, povreda il si konačno shvatio da je Foka Styla van mode? :P
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dajte mi neko vase vidjenje, vi koji se razumijete u ovo... kad je najbolje trenirati (u teretanu), ujutro, popodne ili uvece? I zasto? Ne pitam zbog guzve, nego kad organizmu najvise prija i kad se ostvaruju najbolji rezultati.
    Last edited by Dusan.; 16-02-15 at 23:41.

Page 241 of 402 FirstFirst ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)