Ti opet potvrđuješ pravilo da zatucani ne mogu videti ništa sem svog nosa.

Ma ko je taj Muhamed uopšte da jednog Isusa uzima u usta?? , samozvani prorok negira božansku prirodu Isusa a hrišćanima preti paklom zato što veruju u trojstvo i bogočoveka Isusa.

Taj Muhamed ako je sebi dao pravo da kaže šta hoće o nda svako drugi ima pravo reći o Muhamedu šta hoće , jer Muhamed nije pitao hrišćane kako će okarakterisati Isusa niti ih je pitao za mišljenje o tome što ih šalje u pakao zbog hrišćanske vere.

E tako se nadam da ćeš i ti prihvatiti da svako imapravo govoriti o muhamedu i islamu šta mu volja kao što je to i muhamed radio i kao što to muslimani rade.

E ovo je poenta , i ovo je princip kojeg se moraš držati jer nemaju samo muslimani specijalno pravo biti uvređeni već to imaju i drugi , i ne mogu muslimani određivati kao će nekop biti uvređen.

Vaša muslimanska osionost i uverenost u moralnu i svaku drugu supermaciju ide do nenormalnih granica , pa eto hrišćanin mora tražiti dozvolu od muslimana da bude uvređen od islamske vere.

Nego ne odgovori mi na primer one nove religije koju vodi izvesni Archi koji sam napisao u nekom prošlom postu??

Šta bi rekao na novu religiju koja na isti način tretira Muhameda kao što Muhamed tretira Isusa?? , znači Muhamed je dobar prorok i sav jesuper , ali ono što u Kuranu i Hadisima piše o njemu nije istina.

Molim te odgovori mi čisto da vidim koliko si pošten i jesam li u pravu o vernicima kao jako lažljivim i licemernim ljudima?!