Kalinic ispod 10,5,
Armstead preo 16,5,
Gordic ispod 9,5.
Gana-Obala Slonovace ppx
Sporting-Benfika 0-2
Cercle Brugge-Andrlecht 2-3
(7.15)
Paok-Olympiakos x-x
(5.25)
Sampdoria ... 2 gola u prvih 10minuta i vise ni jedan jedini, a ja cekam 3+ ............................
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
samdorija je jedna rupa od ekipe,sasuolo bez zaze i par standardnih igraca im je odrzao lekciju .nikad vise na tiket,forsira OKAKU cijelu utakmicu ,a momak zamlata jedna,nista ne zna o fudbalu
Kvota na Espanyol 1&3+ 4.07,cini mi se da ce ovo lagano proc 3+,Espan je u dobroj formi 4 dobijene zadnje kuci..Valencia 1 pobjedu u zadnjih 5 u goste.Dobra je kvota na samo 1 2.40
A imam neki osjecaj da ce inter i palermo da se raspucaju i da ce da padne golova 4 + 3.10 5+ 6.35 da se ispostuje
Last edited by Severnjak; 08-02-15 at 17:09.
Ja cu ovako nocas
Inter GG
Athletico 2i3+
Gd Estoril 3+
Cerro Porteno 2,5.50 kv strasno je svuda pala kvota igra se u 11:30..Probati sa sitno iz 1/2 43kv,il iz 2/2 9.00
psz 2
Inter 1id2+
Barcelona 0-2
Benfika X2
Sta rade Turci!
Ajde Arouca sto ode u 6+, zapalo me da dve tvrde ekipe sa tvrdom istorijom odu u golove, desava se ali ovaj Augsburg prvoklasni debili ispustili 2:0 kao i pisljivi Groningen sto ga pukoh na duplu. I na kraju sam morao sve sto mi ostalo na racunu da stavim na kv 2.12 i to PSG X2 sto sam premro utakmicu jos kada ponovise penal jer onaj izleteo pre vremena, cekam jos Cleveland da zavrsi. Svaki vikend ista prica, krene me dobro, naletim na minu ili me zadesi nevidjeni maler, vadim se, puknem i to i na vadjenju vadjenja se nekako vratim u zivot a i sada sam u minusu par evra ali mogao sam da imam nulu na racunu. A ove Turke kad sam probao da jurim te prelaze nista a sada 3 dodjose u istom satu.
Kako me nece ,bas me nece uf
***** ti Augsburg!!!!!!!
Dje nisu izgubili lakse bi mi bilo! Ja ne znam sta je ovo u poslednjih 20 dana... ne mogu nista da dobijem, ali bas nista. I danas rekoh, ajde da pokupim po forumu i igram West ham gg, inter i napoli 3+, numansija 1 i naravno svade koji su 2:0 vodili i da gosti nisu smanjili u 47 minutu na 2-1 ... vjerovatno bi dobili ovi.... i kada sam vidio gol.. znao sam da to nece doci.
Ni mene zadnjih 27 tiketa cini mi se. Pih.
ja ufatih X2, 2.25...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Probati danas i ovoga turcina neki maniti prelaz
Tu es mon héro!
0:0
Tacan rezultat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka cast, sjetih se juce 3.5 kvota
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks